agablues 21.02.05, 12:41 Zacząć odcinać centymetr krawiecki? Zostało tylko ok. 100 dni Oby do wiosny. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: STUDNIÓWKA :)) 21.02.05, 14:24 jak w wojsku ale jest to jakis pomysl mi do stodniowki jeszcze troszke zostalo, ale na ciepla sloneczna wiosenke tez bardzo czekam Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: STUDNIÓWKA :)) 21.02.05, 16:54 Nam do studniówki zostało jeszcze 22 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: STUDNIÓWKA :)) 21.02.05, 22:47 a u mnie dzis 98 i skonczone 26tc!!!!! za tydzien 3 trymestr (niestety "najcieższy", ale teraz to juz zleci, jak wracam samochodem z daleka a "pęknie" 100 km to hop i juz jestem w domciu. do maja/czerwca juz niedaleko, a i dzidzia z dnia na dzien coraz silniejsza. aha! no i wlasnie wywalilo mi brzuszek, wystaje już spoza piersi )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: STUDNIÓWKA :)) 07.03.05, 14:02 No to ja też już "studniówkowa" Samopoczucie Ok, chociaż pogoda za oknem nie nastraja dobrze - od wczoraj sypie i wieje. Brrr. W czwartek jadę do laboratorium na badania, m.in obciążenie glukozą. Mhm, pychota . A za tydzień wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że szyjka trzyma i żadne paskudztwo się nie przyplątało. Usg, to pewnie teraz nie będzie więc dalej będziemy w niepewności co do płci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Jeszcze 9 dni ..... 07.03.05, 20:50 Już nie mogę się doczekać. Szkoda, że nie mogę opić studniówki. Chyba zrobię sobię ucztę czekoladową. Moje maleństwo kocha czekoladę - a mama tyje( Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek :) 08.03.05, 07:36 a u nas jeszcze jakis tydzien... wiecie co? jakos wydaje mi sie ze maly wczesniej sie pojawi i to sporo... podobno wiekszosc kobiet uwaza ze urodzi wczesniej niz termin... co myslicie o tego typu przeczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: :) 08.03.05, 09:41 wydaje mi sie ze to bardziej nadzieja na szybsze zobaczenie maluszka niz przeczucie. ja w poprzedniej ciazy tez mialam przeczucie ze bedzie szybciej, a byl dzien po terminie ))))))) teraz tez mam nadzieje na 38 tc ale strama sie nie nastawiac ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: STUDNIÓWKA :)) 08.03.05, 09:53 U mnie za 6 dni stuknie setka Ja też mam przeczucie, że urodzę przed terminem. Adę urodziłam w 39tc, a i tak wody były już zielone. Nie wiem ale wydaje mi się, że nie dałabym rady doczekać do końca, a już do 42tc to na pewno nie. Padłabym i psychicznie i fizycznie. No ale jak to będzie, to zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: STUDNIÓWKA :)) 09.03.05, 13:04 no i dzisiaj wlasnie pekla nam "seteczka" hihi, meza chyba wyciagne na jakas kolacyjke jak ten czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: STUDNIÓWKA :)) 16.03.05, 07:26 no to my tez dolaczamy do grona studniowkowych... coraz wieksi rosniemy i Kropek i ja na wadze +6 kg, w obowdzie tez troche do przodu... jakos tak mniej zgrabnie ciezej sie oddycha, skurcze jakby mniej bolesne (albo do nich juz przywyklam), za to odwiedziny u pana klozeta coraz czestsze... szczegolnie upierdliwa ta przypadlosc w pracy, kiedy po porstu nie ma czasu czesto na latanie do kielka co 30 minut, a maly wcale nie pomaga lubi sobie poskakac po pecherzu, a co... pozdrowionaka! Jola z Patryczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: STUDNIÓWKA :)) 16.03.05, 09:30 No to chyba poloneza czas zaczac.Ale chyba tancow nie bedzie. Za to od wczoraj gimnastyka dla ciezarnych ,trzeba sie zaczac ruszac ,bo kilogramikow przybywa szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: STUDNIÓWKA :)) 16.03.05, 16:18 Dołaczam do szanownego grona Jeszcze tylko....100 dni!!Ha,ha oby do wiosny!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Nareszcie :)) 17.03.05, 19:12 A ja przegapiłam. Wczoraj stuknęła nam setka do przodu)) To zaczynamy odcinać centymetr - od dziś 99!!! Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
monika_oli pierwszy dzień wiosny:) 21.03.05, 07:55 A nam zostało jeszcze tylko 98 dni Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: pierwszy dzień wiosny:) 21.03.05, 08:03 no i gdzie ta wiosna???? juz mam tak dosc tej zimy... a u nas ciagle snieg snieg snieg snieg snieg.............. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: pierwszy dzień wiosny:) 21.03.05, 09:16 a u nas (wrocław) slicznie )))))))zero sniegu, sloneczko swieci i plus 10 stopni )))) ptaszki spiewaja i juz nawet odwiedzamy plac zabaw ))))) a na pasku rowno 30tc i do konca tylko 70 dni))))) zaczynam czuc ze to juz coraz blizej buziaczki)))))))))) na swieta ma byc po 15 stopni. NARESZCIE!!!!!!!! Damian (29.06.2002) i Krystian ?.05/06.2005 ( moje pierwsze zdjęcie ) Odpowiedz Link Zgłoś