Dodaj do ulubionych

Do Muraszki1...

24.01.06, 15:58
Muraszko nie masz swojego wątku???
Szukam,biegam,po całym forum i...nie znajdujesad

PS.Tańcz,tańcz to...karnawał wink
Pozdrawiam
G.
Obserwuj wątek
    • jana2706 Re: Do Muraszki1... 24.01.06, 16:09
      chyba watek byl kiedys ale to tak dawno smile
      • jana2706 Re: Do Muraszki1... 24.01.06, 16:11
        o matko,bylam na skype,jestem tez muraszka1,przepraszam
        • regine Re: Do Muraszki1... 25.01.06, 11:43
          Dziękuję pięknie, już słucham smile)))
          • leontynia Re: Do Muraszki1... 25.01.06, 13:50
            Muraszko,ja też poproszę smile)))
            • leontynia Re: Do Muraszki1... 26.01.06, 15:03
              Muraszko to...młodsza siostrzyczkasmile)
              milego dnia
              • muraszka1 Re: Do Muraszki1... 26.01.06, 15:06
                piekne imie,pozdrawiam siostrzyczke smile
                • leontynia Re: Do Muraszki1... 30.01.06, 12:32
                  Muraszko!? Co się dzieje? Co z mężem?
                  Mam nadzieję,że to...nic poważnego?
                  Pozdrawiam cieplutko
                  • natla Re: Do Muraszki1... 30.01.06, 12:52
                    Muraszko, melduj co się dzieje.
                    • muraszka1 Re: Do Muraszki1... 03.02.06, 11:37
                      juz po operacji,chociaz jeszcze to potrwa,
                      dziekuje Wam smile
                      • tofika Re: Do Muraszki1... 10.02.06, 10:02
                        Muraszko,tak mi cos zdawalo ze pisalas tu,,
                        pozdrawiam Ciebie i zycze zdrowka Twojemu Mezowi...
                        Serdeczne zyczonka ....maria z bartoszycsmile))
                        • jana2706 Re: Do Muraszki1... 10.02.06, 12:33
                          dzieki Towiko-Mario,mieszkamy prawie za miedza smile
                          pozdrawiam,muraszka1
                          • regine Re: Do Muraszki1... 27.02.06, 14:04
                            Muraszko, mam prośbę !!!
                            Kiedyś wysłałaś mi link do Bułata Okudżawy. Gdzieś mi go wcięło, choć miałam w
                            ulubionych.
                            Czy możesz mi go wkleić tu w moim wątku "Do regine",.
                            Będę bardzo wdzięczna,. Pozdrawiam.
                            • regine Re: Do Muraszki1... 12.03.06, 00:21
                              Tutaj prosiłam Cię o coś, niechcący zlikwidowałam sobie link.
                              Jeśli możesz i masz proszę podeślij mi na pocztę. Będę bardzo
                              wdzięczna..B.Okudżawa, Wysocki...Kiedyś mi podrzuciłaś..
                              Dziękuję z góry smile)
                              • jana2706 Re: Do Muraszki1... 12.03.06, 01:12
                                s2.karradio.ru:8020/listen.pls
                                • regine Re: Do Muraszki1... 12.03.06, 09:28
                                  Cudownie, już słucham. Jestem bardzo, bardzo wdzięcznasmile)
                                  Dziękuję...smile)Właśnie to miałam...
                                  • regine Re: Do Muraszki1... 15.03.06, 17:08
                                    Dziękuję, nie miałam, jedno cudowne, a drugie faktycznie
                                    Hi,hi,hi smile)))))))))
                                    • wiktoria53 Re: Do Muraszki1... 22.03.06, 22:08
                                      Muraszko, dziękuję, ekranik mam już czysciutki. W razie czego mam wspaniałe
                                      czyściki-mordziaki wink)))))))))) Dzięki.
                                      • regine Re: Do Muraszki1... 04.04.06, 13:24
                                        Dziękuję pięknie smile))
                                        To nie ważne kiedy, ważna jest pamięć smile)
                                        Dziękuję !!!
                                        • muraszka1 Re: Do Muraszki1... 04.04.06, 13:34
                                          kiss
                                          • del.wa.57 Re: Do Muraszki1... 18.06.06, 18:42
                                            Ale sie Ciebie naszukałam,nawet do derekcji zapukałam,dziękuję Ci Jano-Muraszko
                                            za miłe słowa mój gościusmile)))
                                            • muraszka1 Re: Do Muraszki1... 18.06.06, 19:53
                                              smile
                                              • del.wa.57 Re: Do Muraszki1... 20.06.06, 19:56
                                                Biegnij otworzyć drzwi,ktoś puka do Ciebie Jano-Muraszkosmile)))
                                                • jana2706 Re: Do Muraszki1... 21.06.06, 08:05
                                                  otworzylam dzisiaj smile
    • malwina52 Urodzinki urodzinki.... 27.06.06, 14:10
      buziaki i kwiaty
      • malwina52 Re: Urodzinki urodzinki.... 27.06.06, 14:14
        i za wczesnie kliknelam,
        szkoda ze te bukiety tylko na ekranie

www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=3498&pkt_id=&pro_id=&char_id=
        • del.wa.57 Re: Urodzinki urodzinki.... 27.06.06, 14:22
          Wszystkiego co się szczęściem zwie w dniu urodzinsmile
          img20.imageshack.us/img20/6489/bukietzr0gz.jpg
          • natla Re: Urodzinki urodzinki.... 27.06.06, 16:06
            Składam Ci dzisiej takie życzenia:
            by spełniły się Twoje marzenia,
            Byś miała w życiu wspaniałe wrażenia
            i wokół tylko dobre zdarzenia wink))
            • wiktoria53 Re: Urodzinki urodzinki....-Muraszko :) 27.06.06, 16:20
              Muraszko, życzę Ci dużo, dużo zdrowia oraz wszelkiej pomyślności w życiu.

img481.imageshack.us/img481/5852/100r9ey.jpg
              • yoanna Re: Urodzinki urodzinki....-Muraszko :) 27.06.06, 18:22
                Wszystkiego dobrego Janeczkowink
                • muraszka1 Re: Urodzinki urodzinki....-Muraszko :) 27.06.06, 18:37
                  DZIEKUJE WAM smile
                  • leontynia Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 11:01
                    ...urodzinki Naszej Janinki smile))
                    dużo zdrowia..Muraszko
                    • jana2706 Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 11:18
                      Leontynko,tak cieplo mi sie zrobilo na serduchu smile
                      • regine Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 20:42
                        Jano, wprzyjmij serdeczne zyczenia urodzinowe smile
                        Zdrowia, spokoju i wszystkiego Najlepszego !!!!
                        • e-baba Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 20:45
                          I ja sie dołączam do życzeń urodzinowych. Wszelkiej pomyślności Ci, Muraszko,
                          życzę.
                          • muraszka1 Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 23:14
                            serdeczne usciski,dziekuje smile
                          • takanietaka Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 23:20
                            po porządnym kawałku dobroci od zycia i świata dla obu solenizantek!
                            • krise1 Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 23:36
                              img519.imageshack.us/img519/3566/0173pp.jpg
                              • dankarol Re: Urodzinki urodzinki... 28.06.06, 23:47
                                Cały bukiet urodzinowych serdeczności
                                img222.imageshack.us/img222/2508/komp277cv.jpg
                                • muraszka1 Re: Urodzinki urodzinki... 29.06.06, 06:46
                                  jakie piekne kwiaty,dziekuje smile
                                  • tofika Re: Janeczko.... 03.09.06, 20:19
                                    Dziekuje CI za lisciki, jeszcze raz, TY taka sliczna smile)))
                                    Janeczko , we wrzesniu najmniej dwa razy bede w Olsztynie, kiedy? jeszcze nie
                                    zapisalam do lekarza... smilepozdrawiam Cieplutko , kominek mi sie dzis przydalby
                                    • tofika Re: Janeczko.... 06.10.06, 17:38
                                      Janeczko,
                                      gdzie sie ukrywasz,
                                      moze gdzies na wermudki wybralas, nigdzie Ciebie nie widze,
                                      ja jestem a Olsztyn do konca listopada dopiero odwiedze...
                                      jak bedziesz to Ci opowiem dlaczego co i jak...
                                      pozdrowionka, zdroweczka.. kulinarii wreszcie podawanych CI,
                                      i wszystkiego ok... do spotkanka wirtualnegosmile
                                      • tofika Re: Janeczko.... 16.11.06, 05:43
                                        Witaj Janeczkosmile
                                        ja obudzilam o 4,bo wczesnie poszlam spac,
                                        i tez czytam fora, pije kawe,
                                        ogladalam smieszne filmiki i humorki od Wiktorii dzis podrzucone
                                        Dziendobry Janeczkosmile
                                        • regine Re: Muraszko.... 16.11.06, 09:24
                                          Napisala, juz dosc dawno dlugi list do Ciebie. Czekalam, ze odpiszesz...
                                          Czy moge liczyc na odpowiedz ? Jesli nie otrzymam odpowiedzi, tez rozumie.
                                          Pozdrawiam serdecznie smile
                                          • muraszka1 Re: Muraszko.... 16.11.06, 09:39
                                            Przepraszam Reniu,
                                            nie zauwazylam,ze za pierwszym tekstem jest
                                            druga czesc Twojego listu,dopiero teraz przeczytalam,
                                            dziekuje,pozdrawiam

• muraszka1 Re: Janeczko.... 16.11.06, 09:42
                                          Witaj Tofiko,ranne dzisiaj z nas ptaszki smile
                                          • del.wa.57 Re: Janeczko.... 18.03.07, 20:39
                                            Zajrzyj skarbie na watek,który załozyła Wiktoria''podgladamy bociany''czy tak
                                            jakoś,tam są linki do podgladania bocków.
                                            Pozdrawiam cieplutko i serdeczniesmile
                                            • wiktoria53 Muraszko 18.03.07, 21:46
                                              No właśnie, Muraszko podałam kilka stronek do bocianich gniazd w Niemczech więc
                                              klikaj i oglądaj smile Podałam na wątku "Podgladamy bociany" -już Helenka mnie
                                              wyprzedziłasmile
                                              • regine Re: Muraszko 19.03.07, 00:03
                                                Dziękuję za Twe dziecięce wspomnienia smileRozczuliłam się...
                                                • muraszka1 Re: Muraszko 19.03.07, 08:10
                                                  "odkopalam" w dawnym watku wszystkie czynne kamerki podgladajace
                                                  bociany,dziekuje smile
                                                  • tofika Re:Janeczko ....:) 24.06.07, 22:05
                                                    Imieninowe zyczonka najserdeczniejsze,pozdrawiam milutko..smile

img517.imageshack.us/img517/7163/flowerski9yf4.jpg
                                                  • malwina52 Re:Janeczko ....:) 25.06.07, 07:05
                                                    dniu imienin duzo szczescia, radosci, usmiechu;
                                                    mnostwo wiary, wytrwalosci, sily,
                                                    oraz samych przyjemnych i spokojnych dni
                                                  • muraszka1 Re:Janeczko ....:) 28.06.07, 02:32
                                                    dziekuje smile
                                                  • natla Re:Janeczko ....:) 30.10.07, 17:09
                                                    Najpierw Cię skasowałam, potem przeczytałam, a w ko9ńcu przez
                                                    nieuwagę zamknęłam. Nie mogę więc nic zrobić.
                                                  • muraszka1 Re:Janeczko ....:) 01.11.07, 12:31
                                                    Natelko,chyba cos nie jest tak z moim tlenem,
                                                    pozdrawiam smile
                                                  • natla Re:Janeczko ....:) 01.11.07, 13:48
                                                    A więc to jednak Ty? bałam sie rozmawiać, bo akurat w tym czasie
                                                    złapałam potencjalnego robala i wyszło mi, ze to moze być ten nick
                                                    na z, a ponieważ nie byłam pewna, że to Ty, więc ....rozumiesz.
                                                    Teraz juz na pewno wiem, ze to nie Ty na "z" spowodowałaś
                                                    zaziębionko mojego kompusia wink)
                                                    Poza tym nie jestem dobrym "polem doświadczalnym" wink, gdyż mój tlen
                                                    też nie jest dobrze skonfigurowany.
                                                  • marii51 Re:Janeczko ....:) 24.10.08, 08:26
                                                    odezwij sie na poczte .. moze wrocimy do ggsmile
                                                    pozdrawiam milutko---ale dzis mamy nocke juz zimniutką... mrozik
                                                    prawie..
                                                  • marii51 Re:Janeczko ....:) 30.10.08, 16:59
                                                    ja czekam na ciebie(was)
                                                    tak bedziesz bliziutko mnie- jedz przez moje miasteczo- wstap do
                                                    mnie-
                                                    na poczte wysylam ci moj telef
                                                  • muraszka1 Re:Janeczko ....:) 30.10.08, 18:50
                                                    na Twoim GG(ktore mialam dotad)jest juz ktos inny,
                                                    moje gg(caly czas to samo)wyslij mi Twoje nowe,
                                                    poczte dostalam,zapisalam kontakty,dziekuje
                                                  • del.wa.57 Re:Janeczko ....:) 10.06.09, 22:52
                                                    Zajrzyj do skrzynki gazetowejsmile
                                                    http://i44.tinypic.com/if6hqf.jpg
                                                  • muraszka1 Re:Janeczko ....:) 18.06.09, 15:08
                                                    juz zagladam smile
                                                  • muraszka1 Re:Janeczko ....:) 18.06.09, 15:12
                                                    Del,nic nie ma sad
                                                    moze pisalas do Leontynii ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka