natla 25.08.06, 19:27 Wątek prywatny każdy może przecież założyć, nie rozumiem w czym problem. No to teraz juz masz. ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banitka51 Re: Filomena :) 26.08.06, 14:57 widzę - masz swój wątek! ale jakoś pusto tutaj, myślałam, że to bedzie zbiorcze spotkanie Twoich postów ? )))) Odpowiedz Link
graga211 Filomeno 30.08.06, 19:20 nareszcie dokopalam sie do Ciebie. Musze zapytac naszej adminki, jak "cie wsadzic" w czerwone linki, bo za 2 dni znikniesz na amen! Chcialam Ci tylko doniesc, ze nie znalazlam tych marzen. Moze byly/sa gdzies indziej? Odpowiedz Link
mania1119 Re: Filomeno 01.09.06, 18:43 Cytat rewelacyjny!Kiedys czytalam tylko fragment a teraz doskonala całość! Dzięki. Odpowiedz Link
tofika Re: Filomeno 06.09.06, 10:58 Fil, tak tylko malenkie wyjasnienia...do padalca.. Odpowiedz Link
regine Re: Filomeno 09.09.06, 18:24 Dziękuję Ci bardzo za życzenia Tak, znamy się wirtualnie, poczytuję Ciebie ZAWSZE, z ciekawością i wielkim zainteresowaniem. Nie polemizuję z Tobą, tylko poczytuję. Brakuje mi czasu, swady z jaką Ty to robisz. Podziwiam Cię Cóż nie każdy ma takie "lekkie pióro" jak Ty. Kiedyś dawno, dawno temu, miałyśmy, tu na tym forum "zatarg", że tak to nazwę Było minęło...Zawsze to co się chce powiedzieć (napisać), odbierane jest różnie, cóż to nie realny świat...Ja pamiętam, bo "poniosło" mnie niepotrzebnie. I dziś dziękując Ci za życzenia, za "Tamto", przepraszam ) Choć ani Ty, ani ja nie miałyśmy racji... Dziękuję raz jeszcze, bo dobrych słów nigdy za wiele ) Odpowiedz Link
regine Re: Filomeno 09.09.06, 21:48 Niemiłe rzeczy, staram się zawsze "wyrzucać" z pamięci. Ale pozostaje niesmak, że niepotrzebnie się za dużo powiedziało lub napisało. Że można było inaczej, a nie pod wpływem chwili. Źle się później czuję, dzielę włos na czworo, bardzo długo. Nie lubię kłótni, swarów, ale czasami "coś" wyjdzie z człowieka zupełnie niepotrzebnie. Zupełnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: Filomeno 10.09.06, 10:52 FIl,wreszcie zawitalas na moj watek prv, a widzisz, zazdrosnico jedna, tylko Graga do mnie odezwala , a TY juz w ogonku za nia))) to wlasnie o to chodzi,, o humor i tp, a ja wpis w piatek zrobilam Sama sobie,, ze w tym dniu odpoczne ... a w sobote i dzis juz od rana bawie w wirtualie... a co mi tam..... pozdrawiam... ps...mi naj naj bardziej na zdrowiu zalezy..reszta... to juz moj wybor! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Filomeno 13.09.06, 21:45 Filomeno, odpowiedziałem , ale zmęczenie gniecie mnie tak strasznie , że ostatnimi ruchami, drobnych palcy, szczupłej ręki starego mężczyzny, mogę Ci tylko napisać Pozdrawiam, niech wena szeleści Twoimi karteczkami.Dobranoc)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Filomena :) 26.12.06, 18:28 Filomena ! gratuluję nartowania !!!! Zazdroszczę ) sprawności !!! Takie spędzanie czasu w porze świąt - no !! to ja rozumiem ! Tak trzymać ! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Filomena :) 26.12.06, 19:59 dziękuję ci bardzo za łagodne potraktowanie mojego opowiadania Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Filomena :) 28.12.06, 20:17 Tak zapamiętałem tamtą wigilię . Jak każde dziecko, pewnie i my, byliśmy chronieni przez swoich rodziców, od wszelkich złych wiadomości i zdarzeń . Ale ten obraz sielanki nie ustępowałby do momentu wejscia w dorosłe życie, dlatego każdą jedną wigilię opisałbym właśnie tak . Jednego roku , bodajże , kilka lat później w czasie wakacji zastrajkowaliśmy przy zbiorze wiśni. Trzech chłopców protestowało na dachu domu , do momentu przyjścia z pracy dziadka . Dziadkom było bardzo przykro z tego powodu. Ale wigilia wyzwoliła w nas przeprosiny , nastapiły spontanicznie a w mojej duszy wyzwoliła się tkliwość do moich dziadków . Łzy przebaczenia babci były najlepszą zapłatą . Dlatego , gdy oboje żyli , kochałem ich jak swoich rodziców , a dziś kocham wspomnienie po nich . Tylko zawsze w duszy jest taka rysa i pytanie , czy okazałem im swoją miłość do nich , czy odeszli świadomi tego , czy nie będą czekali ,aż ja do nich dotrę i będę mógł znów ucałować kochane ręce babci i policzki dziadka ... Odpowiedz Link
natla Re: Filomena :) 28.12.06, 22:10 Natykam sie na jakies aluzje o chodzeniu po sniegu w rakietach z obcasami między błękitem nieba a puszystą biela śniegu....... Gdzie o tym pisałaś, czy jakies fotki umieszczałaś? Wiem, rozleniwiłam się ostatnio i umykaja mi pewne wątki ) Odpowiedz Link
tofika Re: Filomena :) 02.01.07, 13:04 Filomena Pierwsza.. witaj w nowych Dniach Nowego Roku.. czekam na obiecane pisanko.. czekam.. Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
mania1119 Re: Filomena :) 08.01.07, 17:17 W cyklu o naszych zwierzakach jest caly cykl zdjec relacjonujacych podroz corki MałejDanuski i zdjec pieska.,oraz o nim. Odpowiedz Link
regine Re: Filomena :) 20.02.07, 12:58 Nie wiem co Ci jest, jakieś konkretne kłopoty... ? Poczytałam w "zdołowanym" wątku. Nie musisz pisać. Ale trzymaj się Życzę najlepszego Odpowiedz Link
regine Re: Filomena :) 20.02.07, 13:53 Cieszę się razem z Tobą Dziekuję za odpowiedź i niech Ci te ptaszki śpiewają, jak nagłośniej ) Odpowiedz Link
natla Re: Filomena :) 22.03.07, 17:41 W odpowiedzi na podanie złożone w biurze (tu zwracam zainteresowanej uwagę, aby w przyszłości nie wysyłała korespondencji na adres prywatny ), informuję, że wskazane wpisy w wątku "Co w trawie piszczy" zostaną usunięte, zgodnie z sugestią. Nadmieniam, że w związku z brakiem *jasnej* informacji, dot. zgody obu stron, wpisy w każdej chwili mogą powtórnie znaleźć się na swoim miejscu. ) Odpowiedz Link
graga211 Fil 21.05.07, 13:09 No i masz, nawet skype'a nie włączy. A "czesc" kto powie??? Odpowiedz Link
filomena1 Dziekuje bardzo Padalcu 21.05.07, 18:54 rzeczywiscie , od 10 rano do 17 tej wyskoczyla wtyczka, skoczna jakas taka psiajucha, poszla sobie na manowce i wypiela sie na mnie... smiejac ze mnie w kacie jakims... hihihihihi. Odpowiedz Link
natla Re: Dziekuje bardzo Padalcu 21.05.07, 23:14 To Ty tą wtyczkę sobie wreszcie wychowaj albo do szkół jakichś wyślij! Zagroź , że ją do cyrku oddasz, jak taka chichotka, niech za klowna robi. Odpowiedz Link
graga211 Fil, 25.05.07, 20:59 komputer mi wysiadl, a na dokladke wyjezdzam (o ile pogoda sie nie zalamie). Z doskoku korzystam z kompa corki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
graga211 Nie wierze, 28.05.07, 19:04 jak babcie kocham, nie wierze, ze w ten sposob rozmawialas z rodakami w Stromboli!!! I PiW jeszcze nie rozwiodl sie z Toba?!? Ale dalas pokaz, czapka z glowy. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wierzę 30.05.07, 17:29 Bardzo fajny tekst!!! a i event niebanalny. Masz lekkie pióro do krótkich historyjek. ) Odpowiedz Link
filomena1 rozmawiałam 05.07.07, 13:07 w nr 3 lato kwartalnika W Gorach, podobno jest juz w sprzedaży w Empikach. Odpowiedz Link
natla Urodzinowo! :) 13.07.07, 01:21 Zdrowia Filomeno, zdrowia i dalszych pięknych opowieści w górach ) Odpowiedz Link
graga211 Re: Urodzinowo! :) 13.07.07, 08:07 Ja jak zwykle roztrzepana: albo za wczesnie albo za pozno. Mam jednak nadzieje, ze 1 dzien opoznienia bedzie wybaczony. A wiec zdrowia, zdrowia, zdrowia przede wszystkim, potem dalszych, jeszcze wiekszych sukcesow wydawniczych, nieustajacej milosci najblizszych i zawsze pelnej kasy. No i duzo sloneczka nad pieknymi szczytami otaczajacymi Twoj dom! Gr. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Urodzinowo! :) 13.07.07, 08:35 Wszystkiego najlepszego, wielki sagan zdrowia i worek dobrego humoru Ci pod drzwi podrzucam. I spełnienia - nie tylko marzeń - życzę. Odpowiedz Link
dankarol Re: Urodzinowo! :) 13.07.07, 10:10 Bardzo dużo zdrowia i słońca nie tylko na niebie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Urodzinowo! :) 13.07.07, 19:23 Ja też ściskam z całego serca i życze wszystkiego naj.Niech się spełni... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a dołączam się z życzeniami, aczkolwiek 13.07.07, 11:43 ....nie wiem, skąd Wy wiecie kiedy kto ma urodziny. Poza tym mam taką, nielubianą przeze mnie samą , słabośc że dzień urodzin przestałam odczuwać jako miły, gdy skończyłam 25 lat. Wtedy pierwszy raz poczułam się b. stara ) i zaczęłam pracować nad wyeliminowaniem z pamięci tego dnia. A Filomenę obściskuje urodzinowo i życzę kolejnych lat w zdrowiu i pogodzie ducha. Odpowiedz Link
zielona56 Re: Wzruszona Filomena :) dziekuje z calego serc 13.07.07, 23:42 Filomeno , żyj długo i szczęśliwie . Odpowiedz Link
e-baba Trochę po, ale jak najbardziej urodzinowo,,, 14.07.07, 00:31 Filomeno - niech wsystkie Twoje dni będą tak świąteczne jak urodziny. I oby Ci się zawsze udawało zachować młodość ducha, a wyższa o jeden liczba lat niech będzie dostrzegalna jedynie w metryce. Po prostu - niech Ci się jak najlepiej wiedzie. Odpowiedz Link
filomena1 i rzeczywiscie 14.07.07, 10:51 skad i jak Natla wykopala o tych urodzinach ? pozostaje zagadka. Jeszcze raz dziekuje za zyczenia, ktore zawsze, zawsze sa potrzebne , a zyczliwych ludzi coraz mniej. Wypijemy kawe i za Wasze ZDROWIE! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: i rzeczywiscie 14.07.07, 12:03 filomena1 napisała: > Wypijemy kawe i za Wasze ZDROWIE! No wiesz!!!! >> KAWĘ << ????? a szampitra to za czyje zdrowie wypijecie ? ) Odpowiedz Link
natla Kurna chata! Co to za.......... 14.07.07, 13:33 .......urodziny, obchodzone w "opłotkach". Porządni solenizanci zastawiają stoły w Gawiarence....z szampitrem naczele ) Odpowiedz Link
tofika Re:FIL????????? 22.10.07, 00:40 UDOWODNIJ MI CZY JA DO CIEBIE MIALAM PRETENSJE? ZANIM NIE ZACZEPLA MNIE BEZ POWODU?NIE UDAWAJ ZE NIE WIES KIEDY .. NAWT O MOJEJ SYGNATURCE... A CO CI MOJA SYGNATURKA MOZE PRZESZKADZC? ONAJIE UMIOESZCZONAJEST POD tWIMI WPISAMI,,WIEC DO "GOR "NIE DOTRZE!!!!!!!! Odpowiedz Link
tofika Re:FIL????????? 22.10.07, 01:03 POPROSTU, patrzylas mnie swoim imitacja wrogiem..no i niech ci tak nazdrowie idzie!mi juz wcale nie alezy jestres to jestes niem ciebie to nie ma..ile moge byc dio ciebiie jena z normalniejszych... ale CI AUGUSTA STAD DO KONCA ZYCIA << I TWOJA KOLEZANKA NIE DARUJE! Odpowiedz Link
lucjona Re:sluchaj uczona mocno osobka!!!!!!!FIL!!!!! 31.10.07, 13:22 O? ojojku? tesknota? za m,na????????/ FALSZ!!!kolejny! """"""""""..jutro bedzie lepiej ? Autor: filomena1☺ 30.10.07, 21:31 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz inka-1 napisała:..jutro bedzie lepiej,a nawet > juz dzis... NOooo!!!. nie wiem. jutro to wilgilia Wszystkich Swietych, a potem Zaduszki. A potem to najlepiej na te smutki odblokujcie kolezanke Tofike- Marinke. Zrobi Wam taki kabaret , że hoho. !!!""""""""""""""""" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~........... BOZE? gdzie jestes? gdy ludzie takie bzdury pisza na forum!? elokwencyjnie to az .... zachowujesz?????????? a nie pomyslalas ze ja czytam forum?????????? mylnelas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dwa mialam przy sobie komputery.. ! nie korzystalam, bo mam takt i umiar..co mozna na .. specjalnej sali a co mi niewolno... DZIS wiec Ciebie informuje.. ok... plonie wieczka moim najblizszym, nie pojade bo milekarze zabronili.. i sobie tak czytam forum?))) mocno!!!!!!! akurat bylam w szpitalu. kolo rezydencjiii P Walesy w gdaansku!!!!!!! i mysle..cholercia jasna jestem z calutka najblisza rodzina.. mi tu najukochansza i nadrozsza na SWIECIE! a mnie ktos wspomina.... ???????? PO BANIE? Adminki... dalej o mnie prowdzisz dyskusje ,,a Delwunia Ci wtureje! ... znow tofika-marinka zle zacxowala na forum ,bedac nawet pod aparatura w szpoitalu w gdansku... ((( perfidia FIL!!!!!!!! przed Sietami Najwazniejszymi w Roku! a TY drwisz ? w watku o smutkach.. na moj temat...? Odpowiedz Link
lucjona Re:sluchaj uczona mocno osobka!!!!!!!FIL!!!!! 02.11.07, 21:09 zacytuj mi!!!!!!!!!!!!!gdzie ja bez zaczepiania mnie komukolwiek dokuczylam?????????????????????????????? """"""""""""""""Zdumiewa mnie jednak stanowisko ogółu wobec jej napastliwych postów pod adresem coraz szerszego kręgu Forumowiczow. Nie wiem, czy obchodząc ją dużym łukiem lub ignorując jej posty, boicie się jej, czy też popieracie taki sposób zachowania? Do pewnego momentu sama byłam przekonana, że ignorowanie jest najlepszym sposobem na uspokojenie, tymczasem okazuje się, że licho nie śpi, a Tofika nadal fika i ciągle czuwa, i jako "lucjona" czy jakaś inna, w każdej chwili gotowa jest, niczym tygrysica, zaatakować wyimaginowanego napastnika, rzucając na oślep oskarżeniami i wrzeszcząc na każdego, kto się jej pod rękę podwinie. Walczy w obronie własnej z demonami, hakami, urojonymi przykrościami, powieszonymi psami,.. Jasne, że wszyscy uciekają gdzie pieprz rośnie, ale niektórzy podpowiadają: "trzymaj się toficzko", czym utwierdzają biedną Tofikę w słuszności jej walki z nieistniejącymi napastnikami. Wg mnie to jest nie fair, doprawdy. Czy Wy naprawdę dobrze życzycie Tofice? Dlaczego nikt nie ma odwagi powiedzieć głośno, że ona rzuca się jak przysłowiowa wesz na ogonie, wymyślając przy okazji jakieś niestworzone bzdury i wszystkich obrażając? Tofika utrzymuje, że jest osobą chorą, bardzo chorą, o ile dobrze zrozumiałam - stojącą nad grobem. Jest mi ogromnie przykro i mocno żal, i właśnie w trosce o jej zdrowie uważam, że utwierdzanie jej w tym jej dziwnym szaleństwie jest nie fair, że ci, którzy ją wspierają słodkimi słówkami, czynią największą krzywdę. Uzależnienie od kompa, lekarstw i in., razem czy osobno, nie sprzyjają zdrowieniu delikatnej subtelności, a ona potrzebuje spokoju zarówno""""""""""""""""""""""""""""""" JUZ PROSZE...BEDE ZABANOWANA ALE POKI FORUM NIE JEST PRYWATNE MOGE JE CZYTAC!!! PO CO????????? DRWILAS...PRZED TAK WAZNYM SWIETEM,,ZE JA TO KABARET?PO CO? fil!!!!!! NA LITOSC boska! PO CO MNIE ZACZEPIALAS ZABANOWANA!!!!!!!? NIE CHCE OD CIEBIE ZADNEJ ODPOWIEDZI... WY BADZZCIE ZDROWE! O MOJE ZDROWIE TROSZCZY SIE MOJA RODZINA I Pan NAJWYZSZY!..MOZE? BO TO TYLKO JEGO PRZYZWOLENIE...DO KONCA NIGDY NIC NIE WIADOMO.... Odpowiedz Link
natla Re:sluchaj uczona mocno osobka!!!!!!!FIL!!!!! 02.11.07, 21:14 podobno już wyszłaś po angielsku? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Filomena :) 04.12.07, 08:29 Filomeno Basiu Miła ) Tak rozpocznę choć już czuję tu ripostę Życzę Ci byś na szczyty białe Ciągle miała tą ochotę Wspinać się i oczy modre pod rzęsami Mrużyć chciała w blasku słońca cieplutkiego Pomysl troszkę o nas tam gdzie białe chmury Wciąż przebiegać raczą nad twą mądrą główką. Abyś jednak tam dotarła w zdrowiu bywaj Przez lat wiele , w szczęściu ,pomyślności błogiej. Serce niech przy bliskich stoi i otwiera się Jak księga czarodziejska taka By za każdym jej dotknięciem czarem spływał Dzień powszedni i noc srebrna Pióro swoje mocno w palcach swych zaciskaj I pisz dużo , mądrze i ciekawie Może Noblem nam tu staniesz kiedyś, gdy już wszyscy O laseczkach trzęsac się na parkowych ławeczkach Wspomnieniami życ będziemy . Wywód mój już długi jest zuchwale Przeto kończę epistołę w zdaniu krótkim Sto lat Żyj nam tutaj Filomeno I radości niech nigdy nie zabraknie ) ...i pij, pij tę miłość powoli , sącz krople czerwone do woli, lecz gdy namiastkę piołunu poczujesz, zza zaciśniętych powiek, wydobądź obraz słodyczy ostatniej i zapamiętaj Ją na zawsze. Odpowiedz Link
fleur1 Imieninowo!!! 04.12.07, 11:09 Dedykuję Solenizantce piosenkę: www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM Życze pogody ducha i lepszego postrzegania świata. Odpowiedz Link
ovaka Re: Imieninowo!!! 04.12.07, 12:54 bardzo imieninowo.mieć imieniny w Barbary, z górnikami i mnóstwem Barbar, to dopiero jest fajne!Wokół az tłok od zyczeń..moje tez tam są! Odpowiedz Link
regine Re: Imieninowo!!! 04.12.07, 20:21 Filomeno ! Wszystkiego Nalepszego Ci życzę w tak pięknym dniu. Zdrowia, powrotów do kraju, tych dłuższych i krótszych, I wszystkiego o czym marzysz, niech Ci się spełni... Serdecznie pozdrawiam Regina Odpowiedz Link
natla Re: Imieninowo!!! 05.12.07, 14:32 Imieninowa FILOMENO! Udanych podróży, niezapomnianych przeżyć…..a resztę sobie wymódl Odpowiedz Link
graga211 Re: Imieninowo!!! 05.12.07, 19:23 Znowu dorwalam sie do cudzych laczy, by imieninowo zlozyc zyczenia wszelkiej pomyslnosci i spelnienia wszystkich marzen. Cmok, cmok, Gr. Odpowiedz Link
regine Re: Imieninowo!!! 11.12.07, 21:08 W wątku komputerowym o tym pisałam. Też piszę w ciemno, nie widzę swoich wpisów, dopiero po wątku, gdy podskoczy do góry, widzę, że mój wpis "poszedł". Nie wiem co się dzieje, mam tak od kilku dni. Chyba znowu coś z portalem gazety jest nie tak... Odpowiedz Link
natla Re: Imieninowo!!! 11.12.07, 22:03 Wystarczy oświeżyc stronę. Robię to po każdym wpisie i na okrrągło, kiedy chcę sprawdzić czy ktoś coś gdzieś napisał. Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Filomena :) 31.01.08, 17:48 Filomeno, bardzo Ci dziekuję za sympatyczne słowa i wnikliwy komentarz. Mam nadzieję, że czytanie moich witraży (tak je nazywam) było dla Ciebie choć troszkę miłe. "Jaskółka" jest moim ulubionym witrażem, natomiast "Lwiątko" najbardziej wielowątkowym. Również bardzo serdecznie pozdrawiam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Filomena :) 19.03.08, 11:18 Fil o jaki wątek Ci chodzi prywatny , Twój wyciągnąłem właśnie z prywatnych , powiedz a się wyciągnie ) Odpowiedz Link
natla Imieninowa Filomena :) 04.12.08, 06:51 Filomeno cacana, bądź przez wszystkich kochana Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Imieninowa Filomena :) 04.12.08, 19:12 img205.imageshack.us/img205/2050/swbarbarait2.jpg dla naszej Basi kochanej - spóźnione od spóźnionego padalca ) Odpowiedz Link
regine Re: Imieninowa Filomena :) 04.12.08, 20:45 Przyjmij i moje życzenia imieninowe Filomeno - Barbaro Niech Ci się spełnia wszystko o czym marzysz a i zdrowie również niech Ci zawsze dopisuje ! Wszystkiego Najlepszego! ___________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Imieninowa Filomena :) 04.12.08, 21:01 Pani Filomeno Barbaro O Składam tobie moc najserdeczniejszych Ciepłych i słodkich Zyczeń Sprawiasz swoim istnieniem Że nawet w Grudniu jest cudnie Dlatego zdrowie niech chowa Ciebie Stale w ciepełku a serce bije Z myslą o najbliższych Tobie osobach Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
filomena1 Gdzie jest wątek? 24.04.09, 19:23 Moi mili. szukam wątku. gdzie wpisać możemy swoją pisaninę publikowaną gdzieś Nie moge sie go wykopać. podje zatem tutaj www.do.org.pl/category/felietony/ Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gdzie jest wątek? 24.04.09, 20:18 O ten Ci chodziło Fil ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=89281615 Odpowiedz Link
natla Udanych imienin Filciu :) 04.12.09, 08:48 Życzę, aby Ci dalej pisanie szło tak wspaniale, a poza tym spełnienia wszystkiego o czym marzysz. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Udanych imienin Basiu :) 04.12.09, 08:55 Wszystkiego dobrego i niech ci wena sprzyja , dużo zdrówka Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Udanych imienin Basiu :) 04.12.09, 11:26 Przesłałam Ci życzenia na pocztę, ściskam mocno! Odpowiedz Link
filomena1 A to miła niespodzianka. 04.12.09, 18:19 Dziękuję gorąco. rozczuliłyście mnie miłe Panie. i z wami kawę piję . serdeczności śląc. Odpowiedz Link
witekjs Re: A to miła niespodzianka. 04.12.09, 19:31 Jestem tu od niedawna, nie znasz mnie, dołączam się do życzeń. Witek PS. Było by mi miło spotkać Cię w innych wątkach. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A to miła niespodzianka. 04.12.09, 22:31 padalec tort wysłał wirtualny na imieniny Twe - o Barbaro ty nasza jedyna ) A tutaj dodatkowo obściskuję aśćkę - tyż wirtualnie..hlip- hlip..łezka,że solenizantka tak daleko... Odpowiedz Link
filomena1 Przedstawiam i dziękuję. 05.12.09, 08:55 Dziękuję gorąco za życzenia. Wybaczcie mi proszę, że ta rzadko wpadam. Nie daję rady być wszędzie gdzie bym chciała. Ale pamiętam o Was i zaglądam tu z sentymentem i sympatią. Przedstawiam art jak mnie przedstawiono wczoraj. www.wiadomosci24.pl/artykul/piszemy_o_autorach_barbara_romer_kukulska_118010.html Odpowiedz Link
natla Re: Przedstawiam i dziękuję. 05.12.09, 09:37 No to cała Ty pełna energii i zainteresowań. Odpowiedz Link
jana2706 Re: Przedstawiam i dziękuję. 05.12.09, 14:04 Pani Barbaro,serdeczne imieninowe życzenia Odpowiedz Link