sagittarius954 20.05.09, 11:20 Czy ktoś ma kontakt z Kryzar ? Jest sprawa , o ile kryzar szybko się nie znajdzie , pod młotek idzie wątek " Otwieram dziś gazetę " Admin szuka redaktora do prowadzenia tego wątku albo sprzedamy go , tym samym zarobimy na cele forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Albo , albo.. 21.05.09, 08:11 Też poszukuję Kryzarki, ale ona wsiąkła w życie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Albo , albo.. 21.05.09, 20:02 Właśnie zacząłem drukować cały wątek , zrobię z niego książkę , ciekawe ile czasu mi zajmie ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Prośba Wielka. 22.05.09, 11:14 Bardzo proszę wpiszcie swoje słowa do Kryzar na zakończenie tego wątku , słowa do wątku ,co wam dał, co w nim lubiliście a czego nie. Osobiście nie tracę nadziei ,ale ... Moja prośba uwarunkowana jest drukowaniem tego wątku , a w przyszłości zdjęciem go z tej strony , o ile nie będzie chętnych do dalszej kontynuacji Odpowiedz Link
natla Re: Prośba Wielka. 22.05.09, 12:05 Sagi, nie drukuj niczego, tylko przenieś do podręcznych. Szkoda tuszu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Prośba Wielka. 22.05.09, 13:03 Oczywiście też o tym myślałem , ale nic dodaje splendoru czemuś jak książka w dodatku na kompie ogarniasz nie całą stronę wzrokiem , musisz kursorem regulować tą sprawę, a na kartce wzrok ogarnia wszystko nawet dodatkowe wypowiedzi jakich mam nadzieje troszkę zdobyć . To forum zasługuje na to . Poza tym z czymś muszę się zmierzyć .I ja dla tego forum coś chcę zrobić . A już szczytem byłoby zdobyć autografy tych którzy pisali w tym wątku .No to już sprawa przyszłości . Odpowiedz Link