fuuuu 22.02.10, 19:20 Szukam normalnego faceta 40 latka!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: facet 22.02.10, 20:18 Zdefiniuj "normalność". Zwłaszcza u 40-latka BTW A czy Ty jesteś normalna? mort_raczej_niezbyt_normalny Odpowiedz Link
noajdde Re: facet 22.02.10, 20:49 Dlaczego Wy wszystkie szukacie normalnego? Chciałabyś oglądać mecze piłkarskie, podawać piwo i myć gary? Odpowiedz Link
waganiemama Re: facet 22.02.10, 21:14 ja sobie 'wzięłam' (tzn. wzięłam i się zakochałam) nienormalnego - tak o sobie od początku mówił nie wierzyłam w to oczywiście no to teraz mam.... niezłą jazdę Odpowiedz Link
noajdde Re: facet 22.02.10, 21:17 Ale nienormalnym można być na wiele sposobów, a normalnym tylko na jeden Odpowiedz Link
waganiemama Re: facet 22.02.10, 21:44 chyba miałam nadzieję, że ta nienormalność będzie na inny sposób w takim razie Odpowiedz Link
ruda.ryba Re: facet 22.02.10, 22:12 noajdde napisał: > Ale nienormalnym można być na wiele sposobów, a normalnym tylko na jeden > ee, nieprawda normalnym też można być na wiele sposobów Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 23.02.10, 07:39 No wiem o czym mówisz,ja tez mam jazde.Chyba lubię miec takich nienirmalnych???????? Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 23.02.10, 07:37 Normalny facet po 40 to taki co nie jest ani alkoholikem ani erotomanem,oszustem tylko człowiekiem,który może powiedzieć:jestem autentyczny i nikogo nie udaję....To tyle,sprawa niby jasna. Odpowiedz Link
frozenman Re: facet 23.02.10, 08:46 fuuuu napisała: > Normalny facet po 40 to taki co nie jest ani alkoholikem ani erotomanem... Czy to znaczy, że nie lubisz, kiedy facet wypija kieliszek dobrego wina, po czym uprawia z Tobą seks? Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 23.02.10, 09:16 Alkoholik to nie jest osoba,która wypija kieliszek wina,tylko traci kontrolę nad piciem.A erotoman to taki człowiek co szuka wrażeń,poza naszą alkową.A pozatym to co piszesz jest ok u faceta! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mort_subite Re: facet 23.02.10, 09:40 frozenman napisał: > fuuuu napisała: > > > Normalny facet po 40 to taki co nie jest ani alkoholikem ani erotomanem.. > . > > > > Czy to znaczy, że nie lubisz, kiedy facet wypija kieliszek dobrego wina, po czy > m uprawia z Tobą seks? Właśnie w takich niuansach zazwyczaj jest pies pogrzebany. Co dla jednego jest normą, dla drugiego może być jej przekroczeniem. Mogę się sobie wydawać "normalny" w kwestii spożycia alkoholu, pijając niewielkie ilości trunków co parę dni i upijając się nieregularnie (dla przykładu załóżmy, że średnio raz w miesiącu) przy okazji zakrapianych spotkań towarzyskich. Dla kogoś innego mogę być na skraju alkoholowej degeneracji, bo osoba ta nie w ogóle uznaje spożycia alkoholu lub ogranicza akceptowalną normę do kieliszka wina raz w tygodniu, zaś każda ilość powyżej będzie widomym znakiem alkoholowego problemu. Podobnie z seksem. Dla jednej osoby "numerek" tygodniowo to OK. Dla drugiej, o większych potrzebach, będzie to za mało. Dla trzeciej, o niskim libido, lub jakichś nieuświadomionych zahamowaniach w tej sferze, seks częściej niż raz czy dwa razy w miesiącu to żadna frajda i symbol erotycznego rozpasania. Stąd poszukiwania kogoś "normalnego", to zawsze rozglądanie się za kimś odpowiadającym standardom "normalności" danej osoby. Można się mieścić ze swoimi zachowaniami w sferze seksu, spożycia trunków czy jakiejkolwiek innej w normie społecznej a jednocześnie, w opinii tej czy innej osoby być - z uwagi na niezgodność z ich normami - nieakceptowalnym. Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 23.02.10, 11:32 Nie miałeś styczności z problemem alkoholizm-wejdz i poczytaj, a będziesz wiedział jak to wygląda,bo to co piszesz to jest zupełne laictwo na ten temat, na temat erotomani też. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mort_subite Re: facet 23.02.10, 11:52 fuuuu napisała: > Nie miałeś styczności z problemem alkoholizm-wejdz i poczytaj, a > będziesz wiedział jak to wygląda,bo to co piszesz to jest zupełne > laictwo na ten temat, na temat erotomani też. > Pozdrawiam Ojej, a czy ja się próbuję tu kreować na eksperta w którejś z tych dwóch dziedzin? Jestem laikiem, jak najbardziej i nie spędza mi to snu z powiek. Co więcej - w poruszonych kwestiach mam nadzieję nim pozostać po wsze czasy (czytaj: nie być zmuszonym przez życie do zgłębienia takiej tematyki). BTW Zauważ, że mój post stanowił bezpośrednio komentarz do wypowiedzi Frozenmana, nie Twojej i miał po prostu zilustrować kwestię zasadniczych niekiedy rozbieżności w ocenach podobnych zachowań. Miłego dnia. mort_laik Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 23.02.10, 12:13 A nie no, w porządku.... Trochę się nakręciłam,jak cięzko na serduchu to tak bywa. paaa Odpowiedz Link
frozenman Re: facet 23.02.10, 13:30 fuuuu napisała: > A nie no, w porządku.... Trochę się nakręciłam,jak cięzko na > serduchu to tak bywa. > paaa Jesteś słodka, jak się złościsz Szkoda, że gustujesz w starszych facetach P.S. Ja lubię wychylić jednego albo dwa przed seksem Odpowiedz Link
fiosnalato Re: facet 23.02.10, 20:07 tak zwani normalni faceci są dobrymi meżami ale nudnymi kompanami. Prawie normalni są najlepsi albo trochę nienormalni. Ale granice normalności wytyczasz sama dla siebie. Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 24.02.10, 08:21 Noo raczej Ty jesteś młody,ale za to bardzo milutki..... Odpowiedz Link
megg78 Re: facet 19.04.10, 20:13 hehe, jak popatrzec to milutki i to bardzo, ale kto wie czy w dotyku tez... Odpowiedz Link
color Re: facet 25.02.10, 17:48 jeśli tylko do takich zagadnień ogranicza się "normalność" faceta, to wydaje mi się że większość facetów potencjalnie spełnia twoje kryteria. ale chyba istotne jest także, na ile "normalna" w takim układzie jest ta druga strona (czyli kobieta)... ? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: facet 24.02.10, 10:51 fuuuu napisała: > Szukam normalnego faceta 40 latka!!!!!! Kamien spadl mi z serca Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fuuuu Re: facet 24.02.10, 11:36 A w jakim sensie?????Spadł Ci ten kamień oczywiscie... Odpowiedz Link
krecikowy_swiat Re: facet 05.04.10, 10:34 Czy to nie jest tak, że przez "normalność" rozumiesz "przeciętność"? Bycie z kimś "normalnym" wcale nie gwarantuje brak kłótni itp. W ogóle nie rozumiem tej kategorii i jej domniemanych zalet. ----------------------------------------------------- A może warto się odważyć? Poszukać kogoś dopasowanego? Wejdź na MyDwoje.pl Odpowiedz Link