jumar1 05.01.05, 01:52 ..nic tu po mnie tego wieczoru!Bardzo szybko udziela mi sie dołek szefowej... Dobrej Nocy...Aha,zamiast na -Aleksandra- wlazłem na -Wimbledon-..film wporzadku... Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballbreaker Re: Ide juz spac 05.01.05, 02:04 ja tez moge przytulic biednego Jumarka? no powiedzcie ze moge! moge? moge? Odpowiedz Link
jumar1 Re: Ide juz spac 05.01.05, 09:29 Ola Ball!Jak bym Ci tak przykopał w te Twoje 4 literky kanalio Co za przytulanie...?Co? Ty nie wiesz ze dostałbym od Ciebie wysypki??) Pzdr. Odpowiedz Link
tbnh Re: Ide juz spac 05.01.05, 09:37 Serce na dloni, po prostu.. czyli odmowiles sobie przyjemnosci sluchania, jak Angelina Joli mowi, jak to starozytna Macedonka, po angielsku ze wschodnim akcentem, to akurat bylo przednie, tylko nie wiem, czy komizm byl zaplanowany wimbledon - to o tenisistach? pewnie powiesz, ze nie. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Ide juz spac 05.01.05, 09:46 Jak sama nazwa wskazuje Wimbledon to film o trawie i miłości(niekoniecznie do trawy)...a że wątek trawy,przeplata sie z Panami i Paniami trzymajacymi rakiety,możnaby uznac że o tenisistach też ...a Aleksandra planuje dzis....ale nie wiem czy mi humor sie nie pokąplikuje,bo cos mi juz tten dzień nie pasi... Pzdr. Odpowiedz Link
tbnh Re: Ide juz spac 05.01.05, 09:47 ejze, 3maj fason, panie Jumar. Ja z rana urwalam Jedrkowi noge, a nie narzekam Odpowiedz Link
jumar1 Re: Ide juz spac 06.01.05, 01:53 Bola mnie plecy,tyłek,mam okrycie ciała poplamione keczupem z hotdoga,a w ustach słodko od -Maoam- ....Ehhhh,i kto by chciał takiego ciamajde Jak mówiłem tak zrobiłem.....Angelina Jolie akcent ma wysmienity i to chyba najmocniejszy punkt tego filmu...nie licząc cudownie pieknego -Bucefała-... Collin w blond włoskach wygląda jak podlotek,wszedzie pełno sliniących sie gejów,a poza tym nawet szybko zleciał ...pierwsze 2 godziny oglądałem bez zerkania na zegarek...da sie wciągnąć. Pzdr. i zyczę słodkich snow Jumar Odpowiedz Link
anula001 Re: Ide juz spac 06.01.05, 15:37 Noo, juz nas tak nie kokietuj ze taka ciamajda z Ciebie)) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Ide juz spac 07.01.05, 01:43 dobranoc, ja też zmykam, znowu mi się czasy mylą (polski z amerykańskim eh). )) kolorowych, słodkich snusiów! Odpowiedz Link