konrado80 13.02.05, 08:46 jeszcze spicie? wstawac!!! ) taki piekny dzien ucieka wam sprzed nosa cale 3,1 stopnie za oknem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy8 Re: Wstawac!!! 13.02.05, 09:51 ja do lóżkia dotarłam o 5.50 a o 7.30 już byłam na nogach.... i tak zaspałam bo powinnam wstać o 6.00 ale musiałam chociaż tyle się przespać!!!! dziś jest fajny dzionek ale widzę go troszkę przez mgłe..... pozdrowienia Daisy Odpowiedz Link
daisy8 Re: Wstawac!!! 13.02.05, 10:07 bo coś komuś obiecałam i chociaż bardzo nie chciałam musiałam jechać.... za warszawę na giełdę.... ale już wróciłam i siedzę sobie co chwila przysypiając...... ale słowo że jutro będę wyspana i napewno ci nie usne.... Odpowiedz Link
daisy8 Re: Wstawac!!! 13.02.05, 10:20 z każdej sytuacji są dwa wyjścia.... jedno jest takie: idę teraz spać i wstaje za jakieś 3-4godz. boli mni głowa a w nocy znowu nie mogę usnąć a drugie jest takie: posiedzieć chwilkę porozmawiać z miłymi ludźmi i iść na spacer.... ja wybieram to drugie.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wstawac!!! 13.02.05, 10:27 no to wybor bardzo dobry ja juz dzisiaj mialem spacer do sklepu i z powrotem ) a teraz siedze w pracy PS. jak cos to milego spaceru Odpowiedz Link