kraaqs 20.02.05, 12:39 Ogłaszam plebiscyt na najbardziej zakręcony pomysł na dzisiejszy dobry wieczór. (Konkurs Fryzur z Piasku już odpada Ja idę strząsać śnieg z drzew, bo mnie już do szału zima doprowadza i chcę mieć mniej zimowy widok z okna... Pozdrawiam, kraaqs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:43 ja ide do kina, ale nie wiem czy to jest cos szalonego.. hmm, ale w kazdym razie bedzie to fajny wieczorek ale wracajac dotkne nowego pominka psa filutka u nas na starowce, bo dotykanie parasolki i ogonka przynosci szczescie zakrecone to troche) Odpowiedz Link
mr_maks Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:48 Dzisiejszy wieczór już spisuję na straty, bo wracam do Wawy i właśnie dowiedziałem się, że w dalszym ciągu nie mam tam netu. K***** dostaję powoli /// Ile można czekać!?!?!?!?! Odpowiedz Link
anula001 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:49 o kurcze, biedaku. a co z kablowki Ci beda zakladac czy jak?? Odpowiedz Link
mr_maks Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:53 Mieszkam w akademiku, net już od października zakładają i założyć nie mogą. Miałbyć w ferie, które wlasnie dziś się kończą. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link
anula001 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:54 a to swinie jedne!!!!!!!!!!!!!!! petycje napiszcie!! stuenci potrzebuja netu! czyli na forum bedziesz wpadal teraz z doskoku???? Odpowiedz Link
mr_maks Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:57 anula001 napisała: > a to swinie jedne!!!!!!!!!!!!!!! petycje napiszcie!! stuenci potrzebuja netu! Z ostatnim podanie u kierowniczki byłem kilka godzin przed wyjazdem w zeszły piątek, jak będzie trzeba top będę trzy razy dziennie > czyli na forum bedziesz wpadal teraz z doskoku???? Niestety i mam nadzieję, że niedługo taki stan będzie miał miejsce. Odpowiedz Link
anula001 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:59 moze jakas czekolada dla tej kierowniczki przydalaby sie,co??) szkoda ze z doskoku, ale wazne ze wpadniesz Odpowiedz Link
mr_maks Re: PLEBISCYT 20.02.05, 13:01 anula001 napisała: > moze jakas czekolada dla tej kierowniczki przydalaby sie,co??) Wydaje mi się ze to nic nie pomoze Z niej w gruncie rzeczy równa babka jest > szkoda ze z doskoku, ale wazne ze wpadniesz > )) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: PLEBISCYT 20.02.05, 13:18 czas przperowadzic sie do poznania tu w academcu nie ma problemu z netem :o) Odpowiedz Link
monikson Re: PLEBISCYT 20.02.05, 12:49 Moja propozycja jest zapożyczona ale ten pomysł mnie rozwalił: wczoraj moja koleżanka w ramach poprawiania sobie nastroju wyszukiwała w necie ile lat mają znani i lubiani))) Wiadomo w jakim celu)) Strząsanie śniegu z drzew jest super, ja niestety musiałabym przelecieć się z miotłą po dachach, żeby osiągnąć wiosenny widok)) Odpowiedz Link
ala-1974 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 13:08 Musisz w takim razie bliżej określić,co chcesz robić.Bardziej siedzieć,czy może odrobinę ruchu? Odpowiedz Link
alternator2500 Re: PLEBISCYT 20.02.05, 13:16 Kto dłużej wytrzyma bez wysyłania kolejnego posta. Odpowiedz Link