mr_maks 17.03.05, 17:12 Ktoś może zdradził Windowsa dla Linuxa? Warto? Bo się własnie zastanawiam Czy gg działa w Linuxie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Linux 17.03.05, 17:17 mialem zamiar ale w koncu pozostalem przy xp pod linuxem malo programow z ktorych korzystam, dziala zreszta gadalem z kumplem ktory mowil ze jego znajomi przeszli kiedys na linuxa, ale juz z powrotem wrocili do windowsa Odpowiedz Link
mr_maks Re: Linux 17.03.05, 17:25 Macie xp i serio nic Wam sie nie pierdzieli? Zadnych błedów nie macie, niebieskich tablic itp.? To nie fair Odpowiedz Link
mr_maks Re: Linux 17.03.05, 17:21 mam xp, ale co chwila coś mi się chrzani w nim. Ostatnio instalowałem w połowie lutego, i znów od jakies tygodnia komp wiesz mi sie kilka razy na dobe (jakis bląd tego pie**** windowsa ;/) dzieki! Jeszcze chwile pomysle nim cos zrobie Odpowiedz Link
konrado80 Re: Linux 17.03.05, 17:28 moze masz kiepska wersje instalki a moze problem nie lezy w systemie a raczej w sprzecie jak chcesz to moge przegrac Ci tego co ja mam WinXP SP1 ??? Odpowiedz Link
mr_maks Re: Linux 17.03.05, 17:33 nie wiem. po instalacji dzilala ok, a jak wzialem go do Wawy zaczal sie chranic. Mysle ze to windows, bo tak jest napisane na tej niebiejskiej tablicy, która pojawia sie gdy sie wiesza. jesli zdecyduje sie na windowsa to Cie poprosze dzieki! Odpowiedz Link
anisua Re: Linux 17.03.05, 17:43 ja też mam XP i póki co nie wyobrazam sobie nic innego.. Odpowiedz Link
najswietsza.panienka Re: Linux 17.03.05, 20:44 co wy robicie na tych komputerach że wam sie tak windows wiesza. Mnie sie wiesza baaaardzo rzadko. Ostatnia instalacja - jakieś 2-3 lata tamu i wszystko hula. Odpowiedz Link
moniczka232 Re: Linux 17.03.05, 17:45 ja niestety nie znam sie za bardzo na komputerach wiec nie moge Ci pomóc w tej sprawie choc bardzo bym chciala...)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Linux 17.03.05, 17:47 nie napiszę, że mam XP i nic a nic się nie dzieje, bo jak znam życie, zaraz coś rypsnie nic nie napisłam Odpowiedz Link
anisua Re: Linux 17.03.05, 17:59 mam nadzieje,ze mój xp nie slyszał, bo gdyby teraz nawalił....wrrrrrr Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Linux 17.03.05, 19:23 ja mam 98 i smiga mi komp pod nim od kad istnieje w moim domciu... system sie nie wiesza, fakt ze graficznie jest malo sliczny ale nie zamienie na xp bo to badziew, mam linuxa na plytce i czasem sobie na nim siedze... tzn na kadu- kadu Odpowiedz Link
najswietsza.panienka Re: Linux 17.03.05, 20:46 Xp to technologia NT - więc nie taki aż badziew. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Linux 17.03.05, 17:54 oj dziewczyny ) macie przynajmniej powgrywane uaktualnienia? SP1 tez macie??? zabezpieczenia: Firewall i Antyvirus??? bo do xp nonstop sie wlamuja Odpowiedz Link
konrado80 Re: Linux 17.03.05, 18:00 spoko dziewczynko ja tylko pytalem, zeby wrazie czego doradzic co zrobic dostalas smsa na gg??? i przeczytalas @??? Odpowiedz Link
anisua Re: Linux 17.03.05, 18:10 wiem,że zawsze jesteś chętny do pomocy dostałam @ i sms Odpowiedz Link
md0512 Re: Linux 17.03.05, 18:41 Cześć !! Linux - dobry na serwer - szczególnie dla internetu. Jednak jako stacja robocza się nie sprawdza - jest za trudny. Dlatego też na zwykłym komputerze w pełni zaktualizowany (SP2 + dodatki) XP z niezbędnym kompletem oprogramowania (firewall, antywirus). Cóż, razem z MS Office wychodzi ładna sumka. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Linux 17.03.05, 18:44 za SP2 to ja dziekuje zainstalowalem sobie i odrazu odinstalowalem bo net nie chcial mi chodzic nie otwieraly sie strony Odpowiedz Link
md0512 Re: Linux 17.03.05, 18:53 Cześć !! To tylko... nieumiejętność skonfigurowania. XP SP2 jednak wnosi sporo poprawek w szczególności w kwestii bezpieczeństwa (chociaż nawet z firewallem dalej dziurawy jak sito ). Odpowiedz Link
eevvaa Re: Linux 17.03.05, 19:05 A ja mam Linuxa - Debian SID, - gg na nim mam pod Kadu. ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
md0512 Re: Linux 17.03.05, 19:11 Cześć !! Wow, no to jestem pod wrażeniem. Poradzić sobie z Linuxem na komputerze pracującym jako stacja robocza nie jest łatwo. Gratulacje. Odpowiedz Link
eevvaa Re: Linux 17.03.05, 19:30 Dzięki, ale to nie moja zasługa, konfiguracją zajmuje się syn, dla którego Linux jest "konikiem". Sama obsługa dla mnie jest juz prosta - bardzo rzadko się wiesza. Serdecznie Cię pozdrawiam ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
emzecik Re: Linux 17.03.05, 22:04 mr_maks napisał: > Ktoś może zdradził Windowsa dla Linuxa? Tak Choć nadal mam win2000 na drugiej partycji > Warto? Bo się własnie zastanawiam warto jeżeli nie stać Cię na legalne oprogramowanie windowsowe a chcesz żyć w zgodzie z sumieniem i prawem > Czy gg działa w Linuxie? działa. Tlen też działa Odpowiedz Link