tamara_t 26.03.05, 21:10 Nooooo kochani - sezon lodowy uważam za otwarty! Właśnie widziałam pierwszą reklamę lodów w TV )) hip hip!!!! Ciekawe co nowego nam wymyślą z serii Carte Dor )) [musza mocno główkować, bo Tiramisu i Owoce Leśne będzie truuudno przebić ))] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Reklamy 26.03.05, 21:13 a Ty znowu te lody a sklepy pozamykane ja juz wczoraj chyba widzialem PP Odpowiedz Link
tamara_t Re: Reklamy 26.03.05, 21:21 Bo ja jestem lodojad )) latem mogłabym nic innego nie jeść no może jeszcze truskawki )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Reklamy 26.03.05, 21:29 a ja chce teraz, bo zes takiego smaka mi narobila ) jak bede jutro wracal do domu to po drodze jak znajde siakis sklep to nabede sobie siakies ) Odpowiedz Link
anisua Re: Reklamy 26.03.05, 21:30 ja dzis w pracy tez marzylam o lodach...ale takich z jednej lodziarni na pewnej ulicy gałki jagodowe, bakaliowe, truskawkowe smietankowe...... ...pyszneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale jeszcze zamkniete;/ ja kocham..czeresnie duzo zrobię dla nich Odpowiedz Link
konrado80 Re: Reklamy 26.03.05, 21:37 anisua napisała: > ja dzis w pracy tez marzylam o lodach...ale takich z jednej lodziarni > na pewnej ulicy > gałki jagodowe, bakaliowe, truskawkowe > smietankowe...... ...pyszneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > ale jeszcze zamkniete;/ u mnie tez jest taka lodziarnia, sami robia te lody i sa po prostu niebo w gebie > ja kocham..czeresnie > duzo zrobię dla nich tak? Odpowiedz Link
anisua Re: Reklamy 26.03.05, 21:44 te moje ulubione tez wlasnorecznie robią i takie wielkie galy))))) a co do czereśni...to tak;D Odpowiedz Link