tranzystor4 Re: gdyby za spanie 19.04.05, 07:58 > tranzystorze, a Ty juz nie spisz ? Niestety nie śpię, na dziewiątą idę do fabryki ;P Odpowiedz Link
suza Re: gdyby za spanie 19.04.05, 08:00 tranzystor4 napisał: > Niestety nie śpię, na dziewiątą idę do fabryki ;P A kanapki z pasztetowa ) uszykowane ? Mozesz tez zawsze sprawdzic poczte, dla poprawy nastroju. Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: gdyby za spanie 19.04.05, 08:04 > > Niestety nie śpię, na dziewiątą idę do fabryki ;P > A kanapki z pasztetowa ) uszykowane ? Dzisiaj z salcesonem. > Mozesz tez zawsze sprawdzic poczte, dla poprawy nastroju. Widzę, że Ci się nie chce pracować na stawkę minimalną Odpowiedz Link
suza Re: gdyby za spanie 19.04.05, 08:14 tranzystor4 napisał: > Dzisiaj z salcesonem. blee... > Widzę, że Ci się nie chce pracować na stawkę minimalną ??? Wiecie co, a moze powinien byc taki kierunek studiow SENOLOGIA. Na zaliczenie trzeba by bylo sie porzadnie wyspac, a kto niewsyapany na zajeciach, za kare szedlby do domu spac Bylabym najlepsza studentka )) A Wy? Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: gdyby za spanie 19.04.05, 08:19 > > Widzę, że Ci się nie chce pracować na stawkę minimalną > ??? Wstałaś przed ósmą, niebywała niebywałość. > Wiecie co, a moze powinien byc taki kierunek studiow SENOLOGIA. > Na zaliczenie trzeba by bylo sie porzadnie wyspac, a kto niewsyapany na > zajeciach, za kare szedlby do domu spac > Bylabym najlepsza studentka )) > A Wy? Też byłbym najlepszą studentką Odpowiedz Link
suza Re: gdyby za spanie 19.04.05, 08:25 tranzystor4 napisał: > Wstałaś przed ósmą, niebywała niebywałość. Musialam wstac przed osma, bo do fabryki latam na siodma ) > Też byłbym najlepszą studentką tranzystorowa to dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
aniutek11 Re: gdyby za spanie 19.04.05, 10:20 hehehe to ja bym już doktorat zrobiła )))))) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: gdyby za spanie 19.04.05, 11:55 mi tam niewiele snu potrzeba ale najgorsze jest wstawanie wczesnym rankiem... moge sie polozyc o 4, 5 nad ranem ale spac musze do poludnia, natomiast jezeli poloze sie o 22 a mam wstac o 5 to nie umiem po prostu, trzeba mnie za nogi a ja i tak trzymie sie ramy... Odpowiedz Link