gosialska 26.04.05, 21:22 Miewacie zwariowane pomysły? Realizujecie je? Np.rzucacie prace przy takim bezrobociu (bo jest na oku lepsza), zmieniacie miejsce zamieszkania, .. generalnie zastanawiam się czy sa tu osoby które ryzykuja czasem w zyciu?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coobad Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:38 może nie aż tak bardzo jak ta panna z "fight club", ale jednak uważam, że jak będę miał umrzeć - to i tak umrę. jestem na to zawsze gotowy, może stąd mój cynizm, ale i głupkowate zadowolenie czasem. jeżdżąc sam samochodem - zwykle jadę ryzykownie, choć nie zawsze chodzi tutaj o prędkosć. jak dotąd - bezpiecznie, ale jak czasem się zapomnę, to niektórzy pasażerowie bywają zielonkawi po wyjściu z auta. rekord trasy berlin-gdańsk (500km+granica+tankowanie+oba miasta = 4,5 godziny) mając 18 lat wyprowadziłem się z domu i zamieszkałem z 8 lat starszą laską, która na dodatek miała dziecko. mając 17 lat pojechałem kompletnie sam i włóczyłem się po górach przez dwa tygodnie. podczas ostatnich wakacji włóczyłem się po niemczech przez prawie miesiąc, nie znając kompletnie niemieckiego, zupełnie nie planując całej akcji! pływałem po mazurach w dwie osoby omegą przy 4-5 B, z tym że żyliśmy na niej przez dwa tygodnie i była cała zapakowana! wywrotka nie była tak śmieszna w realu jak teraz w opowieściach... tyle od ręki. a poza tym jestem bardzo rozsądny, uporzadkowany i prawie asekurant! Odpowiedz Link
anisua Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:40 to ja taka szara mysz......włosy sobie czasem zafarbuję..;DDDDD Odpowiedz Link
maraiss Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:45 anisua napisała: > to ja taka szara mysz......włosy sobie czasem zafarbuję..;DDDDD etam szara mysz... farbując włosy na odpowiedni kolor może być znacznie większym szaleństwem niz włóczenie sie miesiąc po Niemczech nie znając niemieckiego ale znając angielski))) Odpowiedz Link
coobad Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:47 no i zostałem zdemaskowany! tak na prawdę to siedzę w domu i chciałbym mieć to wszystko, o czym piszę... ale pomarzyć wolno PP Odpowiedz Link
coobad ps. 26.04.05, 21:48 farbowanie włosów też rozważałem, i obcięcie na łyso, ale się ciągle nie mogę zdecydować... (( Odpowiedz Link
maraiss Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:52 coobad napisał: > no i zostałem zdemaskowany! > > tak na prawdę to siedzę w domu i chciałbym mieć to wszystko, o czym piszę... al > e > pomarzyć wolno PP ja nie twierdzę, że zmyślaszPP tylko to co napisałes dla mnie nie jest to żadnym szaleństwemPP Odpowiedz Link
maraiss Re: krytykować łatwo, napisz cos od siebie. ;))) 26.04.05, 22:39 ok, napisze o jednym moim szaleństwie...nie należy ono do moich jakis wybitnych szaleństw...dlatego napisze o nim.... kiedyś pojechałam na 2 tygodnie wakacji (ok. 3tys. km od domu) z facetem którego znam tylko ze zdjeć ,rozmów telefonicznych rozmów na gg...))) zobaczyliśmy sie pierwszy raz na lotnisku... Odpowiedz Link
maraiss Re: zaczyna się ciekawie... :P 26.04.05, 22:47 ...i było bardzo ciekawie i szalenieDDD ale nie napiszę tobie jak to się skończyłoPP dodam tylko ,ze z niego był jak sie później okazało straszny kłamczuszek Odpowiedz Link
coobad Re: zaczyna się ciekawie... :P 26.04.05, 23:11 a to gad jakiś! jak można kłamać! na szczęście, ja zawsze mówię prawdę! Odpowiedz Link
maraiss Re: zaczyna się ciekawie... :P 26.04.05, 23:18 coobad napisał: > a to gad jakiś! > jak można kłamać! > > na szczęście, ja zawsze mówię prawdę! tiaaaa.... a świstak siedzi i zawija sreberka...PP Odpowiedz Link
camillie Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:56 ooo, dobry temat. Właśnie rzucam pracę! Odpowiedz Link
maraiss Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 21:57 nie napiszę, ponieważ to forum czytają również nieletniPPP Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 22:06 oj mamy ale w bardziej przyziemnych sprawach... typu samooszpecenie przez sciecie wlosow... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 22:07 Tiaaa )) woda na mój młyn Co powiesz na to: rzucam pracę, biorę dziekankę i z oszczędnościami w wysokości 1 tys PLN, załatwionym [telefonicznie] noclegiem na waleta [hi hi ] u kolegi mojego kolegi [ani jednego ani drugiego nie znałam osobiście - znajomość z pracy - inny oddział] na 2 tygodnie; wsiadam w pociąg i wyjeżdżam na II koniec polski. Zrobiłam tak 2,5 roku temu. Skończyło się bardzo dobrze, ale jak sądzę mogło być niewesoło Hard core, którego wolałabym juz nie przerabiac )) Odpowiedz Link
gosialska Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 22:13 Tylko jak sie robi zwariowane rzeczy to sie nie mysli o konsekwencjach. Dobrze, ze po latach pamieta sie te fajne tylko chwile i ze mielismy odwage to kiedys robic)) Odpowiedz Link
herezja Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 22:25 Powrót do domu na piechotę, przez las, w zwiewnej sukience sylwestrowej i butach na obcasie, przy 15 stopniowym mrozie Spacerek miał być 15 kilometrowy, ale po dwóch godzinach "marszu" zlitował sie nad nami jakis dobry człowiek i podwiózł nas samochodem. Odpowiedz Link
losiek75 Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 22:37 Czy robie szalone rzeczy, kiedys bardzo duzo Przez pare ostatnich lat nic takiego ale teraz podobno wracam do starego ja, tak mi kolega powiedzial, juz sie boje... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 23:06 w lato chcialem zrobic tatuaz na lydce bo kupilem rybaczki i stwierdzilismy ze fajnie to bedzie wygaldac. na pomysle sie skonczylo, bo zamkneli mi studio ps.ale jeszcze to zrobie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 23:09 bedzie Ci pasowac do sandalow na starosc Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 23:13 ciesz sie poki mozesz gdzis tu bylo tez o fryzurach intymnych Odpowiedz Link
mr_maks Re: Zwariowane pomysły 26.04.05, 23:15 bylo owszem pisalem co mysle na ten temat Odpowiedz Link
tamara_t Doskonały pomysł 26.04.05, 23:11 Tatoo na męskiej łydce, to to, co tygryski [żadne misie] lubia najbardziej ))))))) Tylko wybierz jakiś fajny wzór - nie ma to jak zrobić sobie shit w widocznym miejscu Odpowiedz Link
mr_maks Re: Doskonały pomysł 26.04.05, 23:15 pomysl super bo moj, no z mala pomoca nie za maly, nie za duzy miodzio Odpowiedz Link
tamara_t Re: Doskonały pomysł 26.04.05, 23:17 To ja nie powiem nic o ładnych brzuszkach z czymś tam DD hihi hi Odpowiedz Link
wenecka Re: Zwariowane pomysły 27.04.05, 13:57 miewamy. czasem się potem za głowę łapię, że to się dobrze skończyło. ostatnio mniej, może to efekt zużycia materiału, starzenia? Odpowiedz Link