zapalniczka 06.05.05, 23:53 smuci mnie ze nie ma tu tyle osob ktore chetnie tu kiedys przesiadywaly... prawie wcale ich nie widac albo w ogole ich brak... chyba przywiazalam sie do tego co kiedys sie tu dzialo... jakos czuje sie tu obco... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: bardzo... 07.05.05, 00:01 zaglada sporo nowych osob.... ale to nie znaczy, ze sie stara ekipa wykruszy ulozy sie, zobaczysz Pauli Odpowiedz Link
zapalniczka Re: bardzo... 07.05.05, 00:08 wiem ale zauwaz ze "tych starych" to kropelka... czy tylko ja sie tak czuje? jestem egoistka... Odpowiedz Link
anula001 Re: bardzo... 07.05.05, 00:09 zgadzam sie z Toba zapalniczka na dodatek sama rzadko pisze... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: bardzo... 07.05.05, 00:12 tez zauwazylam... nawet czytac jakos stracilam ochote... nic mi nie podlazi... bledniemy przy naszych nowych przybyszach... nie wiedzialam ze az tak to bede przezywac... jestem ja normalna? Odpowiedz Link
anula001 Re: bardzo... 07.05.05, 00:27 hmm, nie wiem czy bledniemy, ale wielu teraz nowych, a dwa ze tyle nowych watkow powstaje ze np, ja nie mam jak tego ogarnac. Jestes normalna - tez to zauwazm, po prostu szybko sie przyzwyczajasz i stad ten szok. Tamtych ludzi znalas, wymienialas setki postow, czesto znamy sie tez prywatnie.. Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: bardzo... 07.05.05, 09:34 ja przepraszam ze sie wtracam, ale mam pytanie wobec powyzszego - czy to zle ze sie odzywam(odzywamy) jako nowy? 1. przeciez w postach piszecie zeby "narybek" mowil. nawet na glownej stronie jest "nie bojcie sie pisac". 2. ja (mowie za siebie) nie chce zebyscie przeze mnie czuli sie obco w swoim wlasnym forum. ja po prostu dobrze sie tu poczulem - dzieki wam zreszta, dlatego jestem "aktywny". ale robi mi sie glupio - bo nie chce nikomu "wchodzic w parade"... Odpowiedz Link
anula001 Re: bardzo... 07.05.05, 10:52 to dobrze. przeciez nie wchodzisz nikomu w parade daj nam kilka dni to sie przyzwyczaimy na nowo, ok? masz pisac nadal jak najbardziej)) Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: bardzo... 07.05.05, 11:07 ale przyznam sie szczerze ze ja tez jakos ciezko znosze rozne zmiany ... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: bardzo... 07.05.05, 19:45 pulsarkowy kiedys tez bedziesz "stary" i dobrze ze jestes tylko tak mi jakos fatalnie bylo... a teraz jest mi dobrze bo zjadlam lodaaaaa.... Odpowiedz Link
anisua Re: bardzo... 07.05.05, 10:59 oj ewka .... Ty bledniesz???) a moźże masz przesyt tego wszystkiego? zmiany są konieczne ludzie odchodzą i przychodzą a poza tym brak czasu dużo spraw innych na głowie a życie nie kończy się na forum ten świat ma byc odskocznią od codzienności a nie całym życiem... Odpowiedz Link
monikson Re: bardzo... 07.05.05, 11:17 > zmiany są konieczne > ludzie odchodzą i przychodzą > a poza tym brak czasu > dużo spraw innych na głowie > a życie nie kończy się na forum > ten świat ma byc odskocznią od codzienności a nie całym życiem... Zgadzam się z Anią... Ja też ostatnio troszkę spasowałam bo zwyczajnie nie nadążam... Kurcze, i im bardziej mnie nie będzie tym bardziej nie będę nadążać... Ale life goes on Odpowiedz Link
anisua Re: bardzo... 07.05.05, 11:20 no własnie Monik ja tez nie nadążam) wchodzę na forum i............ nie wiem co się dzieje, kto jest kim nowe wątki, nie sposób tego ogarnąć przez tą wolną chwilę..... a potem trzeba znikać....bo czas na co innego Odpowiedz Link
monikson Re: bardzo... 07.05.05, 11:24 Dokładnie... ale najważniejsze że jest dokąd wracać))) Odpowiedz Link
anula001 Re: bardzo... 07.05.05, 11:24 dokladnie Monia, tez tak mam - zwyczajnie nie nadazam)) Aktywne te nowe rybki) Odpowiedz Link
monikson Re: bardzo... 07.05.05, 11:28 Moze trzeba założyć dom spokojnej starości dla takich starych dziadków, co nie nadążają? ))) Odpowiedz Link
anisua Re: bardzo... 07.05.05, 11:30 monikson napisała: > Moze trzeba założyć dom spokojnej starości dla takich starych dziadków, co nie > nadążają? ))) albo dla starych ryb;D Odpowiedz Link
monikson Re: bardzo... 07.05.05, 11:32 > albo dla starych ryb;D Hehe, jak zwał tak zwał... Ja jestem stara ryba tak czy siak, bo marcowa )))) Odpowiedz Link
anisua Re: bardzo... 07.05.05, 11:30 anula001 napisała: > dokladnie Monia, tez tak mam - zwyczajnie nie nadazam)) > Aktywne te nowe rybki) a pamietam jak mówiło sie,że nudy....;DDDD mało ludzi... to teraz na odwrót...jakis wysyp.....świeżych rybek Odpowiedz Link