monikson 12.05.05, 22:32 Czy ja dobrze pamiętam że dzisiaj powinniśmy Ci składać życzenia? Te zawodowe... ? Najlepsze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:42 HAHAHAHAHAHAH no juz miałam Cie wyprowadzac z błędu ,ze ja to sylwestrowa jestem... a tu...inna okazja jestem zaskoczona, wzruszona i wogóle;D DZIĘKUJĘ w imieniu wszystkich aniołów, niedobrych wampirów, strzykawek i innych Odpowiedz Link
monikson Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:44 heh, zdążyłam to napisać w ostatniej chwili... ale cały dzień ciepło o Tobie myślałam, aniołku Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:48 a ja zapomniałam.... aniołku.....o mamo jak Ty do mnie pięknie mówisz))))))))))))))) a ze mnie taki aniołko - diabełek z przewagą czasem tych czarcich cech;P Odpowiedz Link
emzecik Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:51 A to dziś święto Łódzkiego Pogotowia i doktor "Potasik" ? ;> Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:55 emzecik napisał: > A to dziś święto Łódzkiego Pogotowia i doktor "Potasik" ? ;> tego właśnie nienawidzę,ze pewne sytuacje, ludzie rzucają złe światło na innych chociaż tamtych trudno nazwać ludżmi..... a dziś miedzynarodowy dzień pielęgniarek nie lekarzy, nie pogotowia.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Anisua! :) 12.05.05, 22:57 to przeciez juz napisalem dzisiaj w innym watku Odpowiedz Link
emzecik Re: Anisua! :) 12.05.05, 23:18 anisua napisała: > tego właśnie nienawidzę,ze pewne sytuacje, > ludzie rzucają złe światło na innych Rany Julek! Aniu, aleś mi pojechała Dziś po prostu żem złośliwy wyjątkowo Sorki jeśli uraziłem. Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 12.05.05, 23:23 emzecik napisał: > Rany Julek! Aniu, aleś mi pojechała > Dziś po prostu żem złośliwy wyjątkowo Sorki jeśli uraziłem. > no sorry emzecik bo ta afera łódzka tak na mnie działa...wrrrr i wredna tez jestem , mówiłam przeciez,ze diabeł we mnie siedzi grabulka na zgode? a pavul to dobry lek a tak naprawdę zabic można wszystkim...jesli zabiorą się za to ...nieludzie Odpowiedz Link
anisua Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 00:04 emzecik napisał: > łapki nie nie posiadam takowej a co podasz? ;P Odpowiedz Link
emzecik Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 00:28 Podam Ci dłoń. Chyba że wolisz nogę ;P Odpowiedz Link
anisua Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 00:30 emzecik napisał: > Podam Ci dłoń. Chyba że wolisz nogę ;P hmmm...a co masz zgrabniejsze?;PPPPPPP Odpowiedz Link
emzecik Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 00:37 anisua napisała: > hmmm...a co masz zgrabniejsze?;PPPPPPP wszystko mam zgrabne, kwestia Twoich preferencji ;PPPPP Odpowiedz Link
anisua Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 00:40 emzecik napisał: > wszystko mam zgrabne, kwestia Twoich preferencji ;PPPPP samochwała))) to ja nóżkę poproszę ;P Odpowiedz Link
anisua Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 01:07 emzecik napisał: > którą? mam 3 )))))))) co się z tą młodzieżą porobiło...... bezwstydniki jedne;PPPP dawaj, która chcesz Odpowiedz Link
emzecik Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 01:30 dam prawą, bo w lewej mam palca krzywego )))) Odpowiedz Link
anisua Re: Emzecik????????????? 13.05.05, 10:19 emzecik napisał: > dam prawą, bo w lewej mam palca krzywego )))) palca ....krzywego powiadasz?)) niech bedzie prawa, noga to noga nieważne, która a dobrze jest sie czymś wyróżniać, nawet jesli to tylko paluszek;D Odpowiedz Link
emzecik Re: Anisua! :) 12.05.05, 23:53 anisua napisała: > grabulka na zgode? piątka, niunia ja się wcale nie obraziłem Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 12.05.05, 23:56 emzecik napisał: > piątka, niunia > ja się wcale nie obraziłem ufff...bo by mnie to prześladowało.... Odpowiedz Link
emzecik Re: Anisua! :) 12.05.05, 23:58 anisua napisała: > ufff...bo by mnie to prześladowało.... Nie ma stresu, nie zakładam dziś dresu ;DDDD Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:03 emzecik napisał: > Nie ma stresu, nie zakładam dziś dresu ;DDDD i jeszcze poeta)) Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:28 emzecik napisał: > rymy składam jak Mickiewicz Adam )) WOW WOW......)) marnujesz sie tu u nas) Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:42 emzecik napisał: > e tam, ja to mały pikuś jestem znam lepszych dla takich, co z marszu rymnąć potrafią...szacuneczek Odpowiedz Link
emzecik Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:52 anisua napisała: > dla takich, co z marszu rymnąć potrafią...szacuneczek przekażę Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Anisua! :) 13.05.05, 12:51 kochana wszystkiego dobrego uprzejmych pacjentow, nieustannych podwyzek i swietej cierpliwosci, duzo satysfakcji i wszystkiego naj naj najlepszego Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:03 Za tych co dziś nie piszą składam oficjalne podziekowania za usmiech, cierpliwość, dobre słowo i pomoc w imieniu wszystkich byłych obecnych i przyszłych pacjentów - oby Wam się nigdy nie odechciało ) Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:07 hoki_yamoki napisał: > Za tych co dziś nie piszą składam oficjalne podziekowania za usmiech, > cierpliwość, dobre słowo i pomoc w imieniu wszystkich byłych obecnych i > przyszłych pacjentów - oby Wam się nigdy nie odechciało ) kurcze.... nie spodziewałam się.... żarty zartami, ale to ...miłe dzięki Hoki ;*) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:17 Nie ma za co - ja co prawda nie korzystam - ale mój ojciec i dziadek dobrze dali Wam w kość.Obiecuję też, że jak przyjdzie na mnie pora będę grzeczny i uśmiechniety jak długo się da.I nie będę cisnął guzika bez potrzeby )) 1000 buziaków Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 00:26 hoki_yamoki napisał: > Nie ma za co - ja co prawda nie korzystam - ale mój ojciec i dziadek dobrze > dali Wam w kość.Obiecuję też, że jak przyjdzie na mnie pora będę grzeczny i > uśmiechniety jak długo się da. jak znam zycie, będziesz taki jak ...przodkowie) tez się będę usmiechac do Ciebie I nie będę cisnął guzika bez potrzeby )) już ja Ci dam..... zabiorę;D Odpowiedz Link
nom73 Re: Anisua! :) 13.05.05, 08:04 Dołączam się do zyczeń wszystkiego najlepszego a przede wszystkim mało pacjentów. Składam podziękowanie na Twoje ręce podziękowanie dla pani pielęgniarki, która ostatnio bardzo delikatnie pobierała mi krew i nawet nie zemdlałem. Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 10:15 nom73 napisał: > Składam podziękowanie na Twoje ręce podziękowanie dla pani pielęgniarki, która > ostatnio bardzo delikatnie pobierała mi krew i nawet nie zemdlałem. może bała się właśnie tego omdlenia???))) jak facet mdleje to się uwiesi czasem na pielęgniarce albo trzeba go z podłogi podnosić..itd same problemy lepiej bezboleśnie pobierać krew;D Odpowiedz Link
anula001 Re: Anisua! :) 13.05.05, 10:17 Aneczko,wybacz ze nie wczoraj ale tez szczerze - mniej upierdliwych i wyrozumialych pacjentow i wiecej kasy za te ciezka prace. Wiesz, ze do tego zawodu mam sentyment bo moja mama jest pielegniarka Odpowiedz Link
anula001 Re: Anisua! :) 13.05.05, 10:17 oczywiscie mialo byc: mniej upierdliwych a wiecej wyrozumialych pacjentow Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 10:21 anula001 napisała: > oczywiscie mialo byc: mniej upierdliwych a wiecej wyrozumialych pacjentow uffff... bo myślałam,że mi chcesz odebrać tych wyrozumiałych dzięki Odpowiedz Link
el_colquistador Re: Anisua! :) 13.05.05, 11:06 Wszystkiego dobrego - a czy do sexu tez zakładasz ten swój fartuszek? Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 11:13 el_colquistador napisał: > Wszystkiego dobrego - a czy do sexu tez zakładasz ten swój fartuszek? a kręci Cie to? ja mam dośc fartuszka w pracy, by go jeszcze w domu zakładać.... ale jak ktoś poprosi...;PP Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 11:33 el_colquistador napisał: > No no, cóż za elastyczność no cóż...staram się )) ale to musi działać w obydwie strony;P Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Anisua! :) 13.05.05, 11:17 Aneczko, jak zwykle ze spóźnionym zapłonem <ale mi wstyd>, ale wiesz, że najserdeczniejsze życzenia ślę))))) ps. jak przeżyję ten tydzień do końca, to sama będę potrzebowała opieki pielęgniarskiej co najmniej of kors, pielęgniarz mile widziany Odpowiedz Link
anisua Re: Anisua! :) 13.05.05, 11:31 zoskaanka napisała: > Aneczko, jak zwykle ze spóźnionym zapłonem <ale mi wstyd>, ale wiesz, ż > e > najserdeczniejsze życzenia ślę))))) > > > ps. jak przeżyję ten tydzień do końca, to sama będę potrzebowała opieki > pielęgniarskiej co najmniej of kors, pielęgniarz mile widziany Odpowiedz Link
samentu Njalepsze życzenia sle admirator 13.05.05, 12:31 niewiast w białych kitelkach przystojnych lekarzy i zdrowych pancjentów życzę Odpowiedz Link
anisua Re: Njalepsze życzenia sle admirator 13.05.05, 12:57 samentu napisał: > niewiast w białych kitelkach )) > przystojnych lekarzy błagam tylko niech posiadają także wiedzę..... a z tym różnie;/ a na przystojnych lekarzy to szczególnie reagują, ale pacjentki, zwłaszcza te starsze) i zdrowych pancjentów życzę kurcze...to co ja będę robić wtedy...mhmmmmm ale zostaje cała profilaktyka, promowanie zdrowia itp. a poza tym nałogi zostają a te prowadzą prędzej czy póżniej do choroby Odpowiedz Link
anisua Dziękuję i ...zdrowia życzę Wam i Waszym bliskim:) 13.05.05, 12:59 żebyśmy nie musieli się widywać w szpitalach.... Odpowiedz Link