jeanne_n 16.05.05, 19:46 to tytuł piosenki, od której jestem uzależniona od trzech dni co ciekawsze, śpiewa ją Shakira (w duecie z bosssskim Alejandro Sanz), za którą nie przepadam, ale przy tym kawałku niemal każda część mojego ciała ma ochotę ruszać się oddzielnie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: la tortura 16.05.05, 19:50 z a j e b i s t a - nic dodac nic ujac... az sie wije i tarzam jak to slysze... ps. sorki za wyrazenie... Odpowiedz Link
jeanne_n Re: la tortura 16.05.05, 19:53 już nic nie chciałam pisać o teledysku, ale ona się tam tak rusza, że aż ciężko było mi się skupić na Alejandro i domyślam się, że faceci mogą się przy tym nieźle zgrzać D Odpowiedz Link
zapalniczka Re: la tortura 16.05.05, 21:13 dla wprawy mozna sobie hula-hopem pomoc... ja juz nie umiem zyc bez niego... dzis w kuchni mama sie mnie pyta "co Ty robisz?" a ja "herbate" na to ona "herbate? ja widze ze dupa krecisz" chyba mi tak wlazlo w krew ze sie kolebie a nawet nie wiem... urodzilam sie w niewlasciwym miejscu powinnam byc latynoska albo arabka... sciagnij sobie "kamasutra" paola e chiara i inne podobne klimaty orientalne... Odpowiedz Link
beate1 Re: la tortura 16.05.05, 20:00 a ja od: Carla Bruni La derniere minute Max Mutzke Can't wait until tonight i Michael Buble, zwłaszcza Save the last dance for me, Sway i Quando Quando Quando a w sobotę usnęłam przy takim metalu, że bębenki prawie pękały Odpowiedz Link
zytka08 Re: la tortura 19.05.05, 22:55 ja Też, pokazałam dzis koledze teledysk -zrobił wielkie oczy ( podniecone oczywiscie, hihihi) i spytał : jak ona to robi??? to taka nowosć, wszytskie do tej pory na teledyskach rzucają posladkami, a teraz czas na piersi, hihihi,pozdroiwonka, Odpowiedz Link
zapalniczka Re: la tortura 19.05.05, 23:02 alez to bardzo latwo sie robi... kwestia wprawy... i gietkosci... a ja sie bede pisac niedlugo na lekcje ruszania brzusiem... jupiiii... Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: la tortura 20.05.05, 01:42 chyba kompletnie nie wiem, o czym mowicie... nie widzialam, nie slyszalam... ide MTV wlaczyc albo cos Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link
zytka08 Re: la tortura 20.05.05, 11:03 na interii są teledyski i on tam jest, zobacz sobie i podziel się wrażeniami. Odpowiedz Link
konrado80 Re: la tortura 20.05.05, 17:08 to ja moge powiedziec ze specjalnie sobie go sciaglem i nic rewelacyjnego, jak mi sie ona kiedys nie podobala tak i teraz tez mi sie nie podoba Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: la tortura 20.05.05, 17:00 o ja...mną rusza ostatnio "So beautiful" Pete'a Murray'a....mamo...facet śpiewa nieziemsko...także "Inside and out" Feist... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: la tortura 20.05.05, 18:13 cafe_justysia napisała: > "Inside and out" Feist... dokładnie Leslie Feist ) właśnie ściągam jej płytkę...superancka! Odpowiedz Link