szamanica 30.05.05, 10:24 miałam wczoraj ale dziś tez zbieram życzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: imieniny 30.05.05, 10:27 [ja też hi hi hi ] Maj to dobry czas na imieninki, oj tak Wszystkiego! Odpowiedz Link
tamara_t Re: imieniny 30.05.05, 10:30 ))) przynajmniej same sobie poskładamy życzenia, co? ;P Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 10:35 jak się nie upomnisz to dupa blada ) oj sorry u mnie juz opalona Odpowiedz Link
tamara_t Re: imieniny 30.05.05, 10:39 hahahahha )) u mnie też ))) A ja mam kilku niesamowitych takich [o dziwo płci męskiej] którzy ZAWSZE pamiętają o moich świętach. To niesamowite - i nigdy nie było nic między nami poza przyjaźnią. Niesamowite i miłe. Jeden z nich wczoraj dogorywał na łożu grypy, matki swego nienarodzonego jeszcze dziecka nie dopuścił, ale do mnie zadzwonił )) Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 10:48 no ja dostałam nawet róże w pracy chociaż mój facet zapomniał i po cholerę dupeczkę opalam jak mnie olewa...chyba z nim zerwę Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 10:27 Magdaleno Teodozjo czy też Balbino Czego Ci życzyć na imieniny ? Noś swe imię godnie A do której zbierasz te życzenia ? Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 10:30 no to wszystkiego naj i jeszcze wiecej spelnienia marzen, tych erotycznych tez ) Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 10:33 konrado80 napisał: > spelnienia marzen, tych erotycznych tez ) Konrrrado no o czym Ty w pracy myślisz, no naprawdę Kalambur dla Ciebie: M...o Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 10:49 o pewnej kobiecie moge prosic o telefon do przyjaciela )) Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 10:58 konrado80 napisał: > o pewnej kobiecie Cooooooo??? > moge prosic o telefon do przyjaciela )) Zadzwoń do Pedro, Konrado Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 11:03 musze Cie zmartwic ale to nie o Tobie chodzi o inna ale nie mam przyjaciela o takim imieniu Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 11:06 konrado80 napisał: > musze Cie zmartwic ale to nie o Tobie, chodzi o inna Ale ja nie tym się martwię. Martwię się natomiast tym, że znowu będę musiała napisać "Maczo", bo o nim mówił mój przetrudny kalambur Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 11:12 ale napisalas cytuje "cooooo??? " wiec odpowiedzialem a maczo nie jestem Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 11:27 konrado80 napisał: > ale napisalas cytuje "cooooo??? " Oh, no nic nie rozumiesz... Faceci... > a maczo nie jestem Nie no, skądże znowu, konrrrado , ah konrrado Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 11:29 jak nic nie rozumiem ) wszystko rozumiem PS. za duzo "r" PP PSS. musz zmienic nick na siakis nowy Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 11:45 konrado80 napisał: > jak nic nie rozumiem ) > wszystko rozumiem No nie jestem pewna Czy aby wszystko Kalambura nie odgadłeś > PS. za duzo "r" PP Ah ten internet - to takie kulawe medium. Przez nadmiarrrr "r" chciałam podkreślić zmysłowość z jaką wypowiadam Twoje "imię" , czy słyszysz ten obniżony tembrrrr głosu, kiedy wypowiadam "konrrrrado" ? > PSS. musz zmienic nick na siakis nowy Nawet o tym nie myśl!!!!! Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 11:53 suza napisała: > No nie jestem pewna > Czy aby wszystko > Kalambura nie odgadłeś tu sie przyznaje ) > Ah ten internet - to takie kulawe medium. Przez nadmiarrrr "r" chciałam > podkreślić zmysłowość z jaką wypowiadam Twoje "imię" , czy słyszysz ten > obniżony tembrrrr głosu, kiedy wypowiadam "konrrrrado" ? ale Ty w pracy teraz jestes PP > Nawet o tym nie myśl!!!!! nie podoba mi sie Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 11:56 konrado80 napisał: > czy słyszysz ten obniżony tembrrrr głosu, kiedy wypowiadam "konrrrrado" ? >>ale Ty w pracy teraz jestes PP > ale ja to szeptem wypowiadam > > Nawet o tym nie myśl!!!!! > nie podoba mi sie >> ale nam się podoba! Jeśli miałbyś to zrobić tylko dlatego, że przezywam Cię "maczo", to, proszę, DON'T DO THIS (at home). Mogę spróbować obiecać, że juz nie będę, dobrrrra? Odpowiedz Link
konrado80 Re: imieniny 30.05.05, 12:22 suza napisała: > ale ja to szeptem wypowiadam z drzacym glosem ) > ale nam się podoba! Jeśli miałbyś to zrobić tylko dlatego, że przezy > wam > Cię "maczo", to, proszę, DON'T DO THIS (at home). Mogę spróbować obiecać, że > juz nie będę, dobrrrra? chodzi o to ze mamna imie Konrad i przestalo mi sie podobac jak mowia na mnie konrado, w koncu moge w taki upal miec siakies swoje zachcianki )))))) Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 11:58 idzcie sobie na swój topik a nie tu na moich imieninach jakies prywatne konwersacje Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 12:08 szamanica napisała: > idzcie sobie na swój topik a nie tu na moich imieninach jakies prywatne > konwersacje przepraszamy i do kolan sie kłaniamy Oj nieładnie... Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 10:35 erotyczne? No coś Ty sex przed ślubem to grzech Odpowiedz Link
suza Re: imieniny 30.05.05, 10:42 szamanica napisała: > erotyczne? No coś Ty sex przed ślubem to grzech Święte słowa, święte słowa!!! Najwyżej - pocałunki w lewy policzek przy poświacie KSIĘŻYcowej Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 10:49 w nocy włóczyć się z facetem? A kysz złe podpowiedzi dla cnotliwej panny Odpowiedz Link
anula001 Re: imieniny 30.05.05, 10:31 zycze Ci czego zapragniesz) --- Gente allegra, il ciell'aiuta EKGW Odpowiedz Link
szamanica Re: imieniny 30.05.05, 10:36 to ja poproszę łysego 192 wzrostu na dziś wieczór Odpowiedz Link
jeanne_n Re: imieniny 30.05.05, 12:13 to ja Ci życzę tego łysego 192 cm DD a jak się będzie dobrze sprawował, to może niech zostanie trochę dłużej ) Odpowiedz Link
tamara_t To ja poproszę... 30.05.05, 10:41 ... poproszę wyrwać z kalendarza 2 tygodnie i już niech będzie 17-06, dobrzeeee???? )))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: To ja poproszę... 30.05.05, 11:29 DDDDDDDDDDDDDDD Wtedy będzie po sesji, po obronie, wtedy będzie duuuuuużo wolnego czasu popołudniami i weekendami, wtedy będzie.... nie powiem! ;P Odpowiedz Link
tamara_t Re: To ja poproszę... 30.05.05, 11:31 > oj wtedy bedzie sie dopiero dzialo )) Nooooo DDDDDDDDD Na to się zanosi DDDDDD Odpowiedz Link