anula001 02.06.05, 18:54 neurosis-czuj sie jak u siebie, znaczy u nas na EKGW)) buzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 18:58 neurosis? jaki ładny nick Odpowiedz Link
neurosis Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 18:59 do licha czym zasluzylam?? Odpowiedz Link
neurosis Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 18:59 znaczy sie dzien dobry panstwu Odpowiedz Link
prawdziwyja Neurosis 02.06.05, 19:00 neurosis, pl -ses a relatively mild mental disorder, characterized by symptoms such as hysteria, anxiety, depression, or obsessive behaviour. Also called: psychoneurosis Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Neurosis 02.06.05, 19:07 > nigdy nie mowilam ze jestem normalna W takim razie witaj wśród swoich! Odpowiedz Link
herezja Re: Neurosis 02.06.05, 19:03 > neurosis, pl -ses > > a relatively mild mental disorder, characterized by symptoms such as hysteria, > anxiety, depression, or obsessive behaviour. Also called: psychoneurosis właśnie to miałam na myśli Szaleństwo to bardzo miły stan Odpowiedz Link
herezja Re: Neurosis 02.06.05, 19:08 No właśnie - stara dobra Metallica ) Welcome to where time stands still No one leaves and no one will Moon is full, never seems to change Just labeled mentally deranged Dream the same thing every night I see our freedom in my sight No locked doors, no windows barred No things to make my brain seem scarred Sleep my friend and you will see That dream is my reality They keep me locked up in this cage Can't they see it's why my brain says rage Sanitarium, leave me be Sanitarium, just leave me alone ) Odpowiedz Link
tamara_t Neuro :))) 02.06.05, 19:41 Witaj wśród singli - teraz to już 24/ na dobę będziemy razem spędzać hi hi hi )))))))))))))))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Neuro :))) 02.06.05, 19:43 Niejasno to jakoś napisałam - cieszę się oczywiście ))))))))) Odpowiedz Link
anula001 Neuro:)) 02.06.05, 20:37 > do licha czym zasluzylam?? > > Jak to czym? naprawde nie wiesz??))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 19:02 parę nowych nicków się dziś pojawiło wypadałoby wszystkich powitać Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 19:04 racja i witka wszystkim Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 19:06 Dzien Bardzo Dobry Wam Narybku Nasz Ukochany Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 19:45 neuro))) witaj i tutaj)))))) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link
konrado80 ze tak zapytam 02.06.05, 20:31 kim jest ta osoba ze az tak jest witana??? bo jakos w tym tygodniu pojawilo sie pare nowych i jakos nikt im nie zgotowal takiego powitania Odpowiedz Link
tamara_t Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:45 Neuro należy do klanu EKGW )) i dlatego jest szczególnie przez niektóre z nas tutaj witana )) A wszystkie nowe rybki również witamy bardzo gorąco i zachęcamy do pisania )) Odpowiedz Link
neurosis Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:46 konrado, tak po cichu i w tajemnicy.. zaplacilam im za to... Odpowiedz Link
anula001 Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:46 Neuro pisze na EKGW, wiec jest szczegolna osoba. Weszla tu na moje osobiste zaproszenie))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:50 hahahahaha ))))) jaka równośc odpowiedzi ))))) > Weszla tu na moje osobiste zaproszenie))) I to powód aplauzu )) Odpowiedz Link
tamara_t Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:56 Na to wygląda herezja ;P Cóż.. "każdy ma swojego bzika..." ))))) Odpowiedz Link
herezja Re: ze tak zapytam 03.06.05, 11:23 hmm... Właśnie rozpoczynam swoja kampanię wyborczą i szukam profesjonalnego poklasku. Mam dla was "propozycję nie do odrzucenia" Odpowiedz Link
anula001 Re: ze tak zapytam 02.06.05, 20:54 kochana, skoro piszemy na ekgw to musi byc zgodnosc opowiedzi, juz dawno to zauwazylam))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 02.06.05, 21:06 Nie żeby tam cos.. ale równych i równiejszych miało nie byc... Witaj Neuro Pzdr. Jumar Ps.A Tobie takie powitanie odpowiada?..przeciez Anula to juz normalnie ledwie na nogach z podniecenia stoi Odpowiedz Link
hispana Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 03.06.05, 11:06 Neuro, Tylko Ciebie tu brakowalo - mysle ze my we dwie to sie najdluzej znamy i potrafimy robic niezle dymy, hmmm? reflektujesz??? Odpowiedz Link
neurosis Re: Prosze o aplauz:)))))))) powitajmy nowa osobe 03.06.05, 18:35 dymy? no co ty ja tak cichutko, na spokojnie Odpowiedz Link