jumar1 06.06.05, 15:57 ..na pozywkę wygadanym Paniom... Na co zwracacie uwage u faceta,gdy: -jest ubrany elegancko? -jest ubrany sportowo? -gdy jest nagi? Pzdr. jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: First Impression 06.06.05, 16:00 ad 1 jak ma dobrany krawat i buty ad 2 czy przypadkiem nie nosi promocyjnego czwartego paska na spodniach ad 3 czy nie ma skarpetek na sobiePP Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 16:09 > ..na pozywkę wygadanym Paniom... to ja się nie odzywam, bo jestem niewygadana. Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 16:16 ... bo był nieziemsko zmęczony i znudzony. i w głowie mu było nie to, na co się zwraca uwagę w nagim facecie, tylko to, co się z nim robi. Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 16:30 Jumarek, dla odmiany - na co zwracasz uwagę, gdy kobieta: -jest ubrana elegancko? -jest ubrana sportowo? -nie jest ubrana? Odpowiedz Link
jumar1 Re: First Impression 06.06.05, 16:36 ..nie chce mi sie...jestem znudzony i zmęczonyPP Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 16:38 o masz, niedobrze z Tobą. ja przynajmniej mysłałam o tym co się z nagim facetem robi (nie wymyśliłam!:-\ ) nic, żadnych myśli o tym co się rozebraną kobietą robi? Odpowiedz Link
jumar1 Re: First Impression 06.06.05, 16:44 Odpowiadamy wenecka.. bo takie odbijanie piłki jest niezdrowe Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 16:53 o masz, jak mnie zdyscyplinowałeś... TAK JEST ! w każdym wypadku na zapach i czy paznokcie są czyste, czy ma obrączke, a poza tym to: 1. czy to się ładnie komponuje, czy nie jest wygniecione i czy w ogóle jest czysty i schludny 2. czy jest ubrany w coś co sie nosi, a nie w coś sprzed paru lat. i czy ma poczucie humoru i dystans do sobie, bo to widać po ubraniu niekiedy. 3. kaloryfer. Odpowiedz Link
jumar1 Re: First Impression 06.06.05, 16:46 1. na rozpiecie koszuli(dekolt) i uczesanie 2. na odkryty brzuszek i uczesanie 3. na sexowne dołeczki przy obojczykach Pzdr. Odpowiedz Link
wenecka Re: First Impression 06.06.05, 20:54 o matko, a ja sądziłam, ze te dołki to są takie nie bardzo. dzięki Jumar, zaraz się rozdziewam i ide oglądać swoje seksowne dołeczki Odpowiedz Link
candycandy Re: First Impression 06.06.05, 18:28 ad1) i 2) oczy, sylwetka, ogólny design ad3) na umiejętności - bo wszystko inne wcześniej zobaczyłam)) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: First Impression 06.06.05, 18:47 jednym słowem - ad.1,2 i 3 - na całokształt rozwinięcie: ad.1 i 2 - ogólna estetyka, dobór kolorów + jakiś element świadczący o charakterze osobnika, a nie o tym, że całość została kupiona w sklepie jako zestaw ad.3 - na proporcje Odpowiedz Link
zapalniczka Re: First Impression 06.06.05, 20:37 kolorystyka i fason, czy ma baesball'owke i jaka (uwielbiam...), tushy ;P Odpowiedz Link