losiek75 08.06.05, 09:16 Wielkie dzieki dla Izy za organizowanie, wysylanie i koordynowanie. Doceniamy trud jaki wkladasz w utrzymanie naszej rodziny razem Moc usciskow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:27 Taaaaaaa jeeeest!!! wielkie dzięki dla Izy i dla wszystkich za przybycie i pobycie Tylko dlaczego tak wczesnie kończycie?)) Odpowiedz Link
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:29 aaaaaa... i jeszcze dzięki dla quli za wskazanie kulek Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:32 zważywszy na to, że po powrocie (Losiek - wiesz co D) miałam już tylko siłę wczołgać się pod kołdrę, a w tej chwili piję kawę i próbuję nadać swojej twarzy grymas człowieka chociaż trochę myślącego, nie bardzo sobie wyobrażam swoje dalsze poczynania gdybym z Wami została P twardziele z Was - nie powiem D Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:29 Ci, którzy mieli przyjemność dopiero zapoznać się z rodziną, również składają wyrazy uznania DD powiem tyle - było zaj... i chcę więcej!!! DD choć nadal nie umiem grać w bilard Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:37 Zabawa byla przednia, ubawilam sie WRAP700 A nowo przybyle osoby sa po prostu genialne, rewelacyjne, zaje... ste, podobnie jak i stara sekcja pod wezwaniem Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:40 musisz spróbować, Jeanne, ja w końcu grałam i nawet zdarzało mi się trafiaćDDDD Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:44 Zaskaanka gralas calkiem dobrze i mysle ze teraz bedzie juz tylko lepiej i lepiej Grunt to probowac! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:46 ooooo KOchana, w rzutki to było nic Ty mnie nie widziałaś na bilardzieDDDDDDDDD Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:47 hehehehehe No faktycznie nie widzialam ale chyba nie bylo tak najgorzej:- ))) A przynajmniej bezpieczniej)))))))))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:52 było lepiej, tyle że z tym bezpieczeństwem niekoniecznie lepiej, w końcu kij długi jestDDDD chociaż na niczym wysokim nie lądował Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:22 tak czułam, że z tym Twoim niecelowaniem, to ściemniasz i tyle PP co do bilarda, to pewnie, że spróbuję, w coś w końcu muszę trafić Odpowiedz Link
wenecka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:35 hm, ojej, chyba mnie nikt nie lubi, bo nie zostałam zaproszona. Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:37 wenecka, jakbyś miała sie czuć ja teraz... to może lepiej, ze cie nie było Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:39 Krzysiu nie przesadzaj damy rade! Ja o 4 rano mialam wytrzeszcz i zero spania...)) Wygladam tak jak sie czuje Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:41 wiem , ze damy rade - łaski nie robimy - musimy dać uwielbiam portery, ale to, jak po nich suszy, to po prostu masakra... Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:43 Mnie tez suszylo. Wypilam pol litra mleka hehehehe bo nie mialam nic do picia > Odpowiedz Link
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:27 > Krzysiu nie przesadzaj damy rade! Ja o 4 rano mialam wytrzeszcz i zero > spania...)) Wygladam tak jak sie czuje No ten wytrzeszcz to chciałbym zobaczyć)))) moze trzeba było poluzować łańcuszek na szyi przed polozeniem sie do łózka? Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:28 Popatrz nie pomyslalam o tym Nastepnym razem poluzuje Odpowiedz Link
wenecka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:56 no tylko że ja bym pewnie nie piła jak zwykle, więc bym sie nie czuła w ten sposób. Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:42 Wenecka... To moja wina... Dalam ciala... Staralam sie wrzucic wszystkich na liste... Przepraszam najmocniej, i obiecuje ze nastepnym razem sto razy sprawdze zanim cos wysle..!!! Odpowiedz Link
losiek75 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:25 wenecka napisała: > hm, ojej, chyba mnie nikt nie lubi, bo nie zostałam zaproszona. to przez poczte Gazety (dziwna jakas) alllleeeeeeeeee nastepnym razem bedziesz??? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:48 O kurcze, ja dostałam info i już nawet nie patrzyłam do kogo było skierowane Wenecka, to pomyłka adresowa, a nie oznaka nielubienia. Przecież my Cię wszycsy, wiele razy! Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: A czy mozna sie zapytac 08.06.05, 09:45 dziwki, ruski koniak i harmoszka żałuj anula.... Odpowiedz Link
thomix Re: A czy mozna sie zapytac 08.06.05, 10:40 Na poczatku zebralismy sie na Nowym Swiecie i pokrzepiwszy się nieco stwierdzilismy że czas na sport - w końcu w zdrowym ciele zdrowy duch! Padł pomysł żeby pokrac w kulki czy w bilard. Zwebralismy sie więc w dwa samochody i pojechalismy za Warszawę, do miejscowości Gocław, gdzie stoja dwa zaje...ste stoły bilardowe jeden należal do nas - aż do zamknięcia lokalu Odpowiedz Link
wisienia Re: A czy mozna sie zapytac 08.06.05, 10:42 No to i ja zaluje, ale nik nic nie pisal... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:44 a ja przede wszystkim dziękuję Tomkowi, że pomimo moich głupich sugestii nie dowiózł nas jednak do Otwocka, Puław, czy też jak chiała Ancia do Kazimierza i odwiózł mnie do domku)) Odpowiedz Link
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:30 W sumie to mozna było jechac do tego Kazimierza - w końcu było to dopiero przed 2 nad ranem Zwłaszcza że w nocy jakoś wszystkie drogi prowadziły za Warszawę)) Na dzisiaj rano spokojnie zdązylibyśmy do swoich fabryk. Zresztą, ja i tak jeszcze szwendałem sie do 4 po mieszkaniu Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:37 Dobrze prawisz! Następnym razem nie podaruję - Kazimierz to byłoby niezłe zakończenie imprezki! Ja też nie mogłam zasnąc, chyba wykąpanie z siebie tego fajkowego zapachu mnie rozbudziło Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:53 Ja również dziekuję, choć z przyczyn różnych mogłem uczestniczyć jedynie w preludium.... Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 09:55 nastepnym razem musisz sie poprawic! Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:01 ....i obiecuję poprawę. <słychać stukanie w konfesjonał> Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:08 następną razą mają być znów kulki czyli bilard i kręgle, więc zacznij trenować)) Odpowiedz Link
losiek75 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:19 kregle beda grane postaram sie wyreczyc Ize i wywalczyc znizke dla DUZEJ grupy Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:20 DDD wiedziałam, że Cię lubię, Łosiu)) Odpowiedz Link
izabella79 Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:20 Pamietaj Losiek o DWOCH PRZEGRANYCH ZAKLADACH Odpowiedz Link
izabella79 Re: Przegrane zaklady 08.06.05, 10:23 No coz o pozostalych dwoch nic nie wiem Biedaku Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Przegrane zaklady 08.06.05, 10:26 a moze Losiek chce Cie na litosc wziac? i zebys darowala mu te zaklady (chociaz jeden)? ;o) Odpowiedz Link
izabella79 Re: Przegrane zaklady 08.06.05, 10:27 Hmmmm wlasnie!!! O tym nie pomyslalam Nie daruje)))) Wiele razy nie daruje bo w kregle chetnie pogram wiele razy, a przynamniej dwa Odpowiedz Link
losiek75 Re: Przegrane zaklady 08.06.05, 10:29 Ancia i Qula wiedza, bo ja juz nie pamietam o co sie zakaladalismy Nastepnym razem wygram, bo kiedys musze wygrac Odpowiedz Link
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:34 > kregle beda grane tylko pod warunkiem że bedzie tez bilard)) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:33 Ja również dziękuję, bo to dla mnie była istna terapia wstrząsowa! Od godziny 22 miałam już zejście senne, ale dotrwałam do końca Od razu czuje sie już nie chora, uwielbiam pracę po 3 godzinach snu I bardzo sie cieszę, że tyle ludzi było - chyba to było rekordowe spotkanie, no i nowe osoby udało mi sie poznać, i pograć w bilarda i wypić zmrozonego banana czy co to tam było i zobaczyć rezydencję Konrada w ciemnościach i być bliżej niż dalej Kazimierza... A wogle to piguła zażyta, więc ja tak mogę teraz bez końca nawijać Odpowiedz Link
thomix Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 10:36 No tak, jak Ty na dropsikach jedziesz to nic dziwnego ze nas po prostu rozmieszałas na tym stole bilardowym Odpowiedz Link
candycandy Re: :) 08.06.05, 12:41 pozdroffka i buziaki 4all mam nadzieję następnym razem zostać dłużej;P szczególnie jak pójdziemy na kręgle albo na balety)))) Odpowiedz Link
thomix Re: :) 08.06.05, 12:57 P > szczególnie jak pójdziemy na kręgle albo na balety)))) > balet nierozłacznie kojarzy mi sie z dyskoteką - jedni tańczą a drudzy patrzą się podpierając sciany Odpowiedz Link
jeanne_n Re: :) 08.06.05, 13:02 thomix- mała korekta - jedni piją i udają, ze tańczą, a drudzy tylko piją Odpowiedz Link
jeanne_n Re: :) 08.06.05, 13:10 WRAP 700, że pozwolę sobie zacytować niektórych członków szanownej rodziny D Odpowiedz Link
candycandy Re: :) 08.06.05, 13:16 chcecie jakąś segregację wprowadzić?! Tylko część ma tańczyć a reszta bić z rozpaczy pod ścianami?! Jak wszyscy na parkiet to wszyscy! P. polecam)) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: :) 08.06.05, 13:22 coś ty - żadnej segregacji - po prostu ci mniej chętni do tańczenia będą stali pod ścianą i uzupełniali % dopóki nie poczują w sobie magicznych wibracji i wtedy wyskoczą na parkiet P przynajmniej taka jest moja wizja Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 19:24 No tak - dobry dropsik nie jest zły A co do kulek, to Ty thomix musisz jeszcze trochę poćwiczyć Odpowiedz Link
kasiam306 Iza 08.06.05, 10:36 trzeba przyznac ze Iza ma szczescie do organizowania spotkan i to spotkan masowych - rzuca haslo i wszyscy jak jeden maz sie stawiaja - nie ma to jak sila perswazji (nie sadze ze ma na wszystkich teczki) Iza - gratuluje umiejetnosci i zazdroszcze!! Odpowiedz Link
qula Re: Wilekie dzieki dla Izy 08.06.05, 18:19 Iza - jestes wielka! Wiele razy AP700!!! <cmok> Odpowiedz Link