prawdziwyja 14.06.05, 18:59 serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2764450.html Pytanie do panów: czy podobają się Wam kobiety, które uległy temu ohydnemu nałogowi? (Wiem, pytanie sformułowałem w sposób tendencyjny i sugerujący odpowiedź). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: Szlugi 14.06.05, 19:27 Cześć Nie podobają się, ale jednoznacznie ich nie przekreślam z tego powodu. Odpowiedz Link
emzecik Re: Szlugi 14.06.05, 19:43 kiedyś tak sobie mówiłem że kobieta paląca masz szans u mnie 0, później się to troszkę zmieniło Ale nadal niekoniecznie lubię kwaśny ciąg z palącej paszczy Odpowiedz Link
anula001 Re: Szlugi 14.06.05, 20:08 sie nie smiej, nadal pamietac nasza rozmowe gg w nocy z soboty na niedziele) Odpowiedz Link
mysz1976 Re: Szlugi 14.06.05, 20:34 Nie podoba mi się jak kobieta pali, ale czasem trzeba przymknąć oko na ten minus... Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Szlugi 14.06.05, 21:43 prawdziwyja napisał: > serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2764450.html > Pytanie do panów: czy podobają się Wam kobiety, które uległy temu ohydnemu > nałogowi? (Wiem, pytanie sformułowałem w sposób tendencyjny i sugerujący > odpowiedź). 'bry wieczór To ja sobie pozwolę ugryźć problem od drugiej strony. Trudno byłoby mi się przekonać do faceta, który pali, naprawdę trudno. Raz się z jednym takim umówiłam i pomimo że był dość sensowny do pogadania, to zapach, który od niego bił, odstraszył mnie na amen. Nigdy więcej Z. Odpowiedz Link
candycandy Re: Szlugi 14.06.05, 22:19 nie wymagaj od bliźniego jeśli sam\-a tego nie robisz panowie a wy nie palicie?: Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Szlugi 14.06.05, 22:51 Of kors, że nie Pałera mi szkoda, a poza tym z paszczy capi )) Odpowiedz Link
emzecik Re: Szlugi 14.06.05, 23:43 candycandy napisała: > panowie a wy nie palicie?: nie, czasem zielone ;PPP Odpowiedz Link
emzecik Re: Emzecik - SOG! Jak się spotkamy, to zapalimy! 15.06.05, 00:29 to Wy w 3city macie jakiś kosmiczny towar? )) W wakacje jest szansa że Trab się wybierze nad morze Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Emzecik - SOG! Jak się spotkamy, to zapalimy! 15.06.05, 18:33 Tylko uprzedź mnie trochę wcześniej, bo po stuff muszę się wybrać w dość dalekiego tripa "Bo ja tam nie lubię, kiedy zioło się spóźnia, Każda godzina bez zioła jest trudna, Lecz jeśli trzeba już po nie pojechać, Nikt się nie leni, bo nie ma na co czekać!" Odpowiedz Link
tamara_t Zdrajco! 15.06.05, 09:03 A moje ostatnie apele zbyłeś byle "nie mam kontaktów", Ty szelmo!!!!!! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Zdrajco! 15.06.05, 18:35 Spokojnie, co się odwlecze, to nie uciecze. Zacznij najpierw jeździć na rowerze, bo palić na plaży to ja na pewno nie będę! Odpowiedz Link
tamara_t Re: Szlugi 15.06.05, 09:08 cyt z artykułu: "Kobiety uzależniają się od samej czynności palenia, a nie substancji chemicznych - twierdzą uczeni. " I z tym się zgodzę. Stąd unikanie sytuacji kiedy możnaby "towarzysko" zapalić jest skuteczne. Ale jak tu uniknąć przerw między wykładami na uczelni, jak tu uniknąć lampki wina z koleżanką, też_palącą_do_towarzystwa..?DDDD Najgorsze, co może być, to nabrać zwyczaju palenia czekając na tramwaj/ autobus/ kolejkę albo - co gorsza - idąc ulicą. Ani to wygląda, ani co. Ale silna wola czyni cuda DDD Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Szlugi 15.06.05, 09:26 NIE-NA-WI-DZĘ gdy kobieta ŚMIERDZI [ tak, bo jest odór obrzydliwy ] papierochami, a całowanie się z taką jest możliwe tylko A: po pijaku b: gdy się takową kocha. Zupełnie jak lizanie popielniczki... Odpowiedz Link
candycandy Re: Szlugi 15.06.05, 11:01 Krzychu ale hardcorem poleciałeśPP ale całowanie się z pijakiem - nawet dla jtn. popielniczki - też przyjemne nie jest: małe przekrwione oczka, brak koordynacji ruchowej, ślinotok, bełkotliwa mowa, fuj! fuj! fuj! i żeby zaraz nie było, że ja to autopsji znam, no!$#%%&!! Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Szlugi 15.06.05, 11:17 pewnie, że Hardkorem - bo to taki sam smród jakby się zębów nie myło... tfuj i żadna guma nic na to nie pomoże Odpowiedz Link