condziu "9 Rota" 27.09.06, 00:13 Ja czekam na film wojenny prok. rosyjskiej, o wojnie w Afganistanie pt. "9 Rota", juz w pazdzierniku w kinach www.9rota.ru/ Odpowiedz Link
marcowsky Re: "9 Rota" =9 kompania- po polskamu! 04.11.06, 15:01 Czy ktos byl?zapowiedzi i recenzje byly ciekawe! Odpowiedz Link
flyfate Diabeł ubiera się u Prady 02.10.06, 13:02 Miałam mieszane uczucia idąc, bo nie lubie Meryl Streep. W tej roli mi sie spodobała... polecam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Diabeł ubiera się u Prady 23.10.06, 07:21 byłam, widziałam i nawet niezle się bawiłam) a Meryl Streep...taką szefową mieć.......udusiłabym czasem;P Odpowiedz Link
anula001 Re: Diabeł ubiera się u Prady 28.10.06, 11:37 Meryl Streep rewelka. Takie kobiety to jest to)) hehehe Film fajny, dobra ścieżka muzyczna. Odpowiedz Link
woman4 FIlm, ktory widzialam. 02.10.06, 13:23 "Zycie ukryte w slowach" produkcja Almodovara (madry, czasami smutny a chwilami cholernie zabawny, zyciowy, genialny!) "Volver" Almodovara, oryginalna fabula, zakrecony, czasami zyciowy, czasami absurdalny i zabawny. DOBRY. Odpowiedz Link
anais_ Życie ukryte w słowach - polecam! 02.10.06, 16:39 widziałam już w czerwcu, polecam! Odpowiedz Link
sheonag Re: Film, na ktory sie wybiore.. 02.10.06, 21:39 Hej! Wszystkim polecam film "Step up". Po prostu rewelacja, jesli chodi o taniec. Dla miłosników tańca.Poza tym sam wątek również ciekawy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
condziu Film, na ktory sie wybiore ... "Życie jest muzyką" 07.10.06, 13:35 Dzisiaj mam idealny humor, zeby zobaczec najnowsze dzielo Fatih Akin "Życie jest muzyką" ... Odpowiedz Link
altu Re: Film, na ktory sie wybiore.. 10.10.06, 08:28 mam ochote na Plac Zbawiciela. chce ktoś dołączyć.. ktoś jeszcze nie widział? [Wa-wa] Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu "Sztorm" 13.10.06, 13:15 na pewno wybiore sie jezeli w ogole beda grac ten film a nie tylko na festiwalu Odpowiedz Link
emzecik Clerks 2 16.10.06, 14:31 Jestem zagorzałym fanem twórczości K.Smitha, więc pominięcie kontynuacji najbardziej kultowego (choć akurat nie dla mnie) filmu w jego dorobku wydaje się być grzechem przeokrutnym Tak, Jay & Silent Bob rządzą serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,73720198,P_FILMY2.html Odpowiedz Link
ewengarda Re: Clerks 2 16.10.06, 21:48 emzecik napisał: > Jestem zagorzałym fanem twórczości K.Smitha, więc pominięcie kontynuacji > najbardziej kultowego (choć akurat nie dla mnie) filmu w jego dorobku > wydaje się być grzechem przeokrutnym > Tak, Jay & Silent Bob rządzą Jako rownie zagorzala fanka Smitha oczywiscie koniecznie sie na Sprzedawcow 2 wybiore. Tu pytanie - jezeli ktos z Poznania ma ochote wybrac sie ze mna, bede sie bardzo cieszyc (ale po 22.10, bo wyjezdzam na moment). Odpowiedz Link
emzecik Re: Clerks 2 18.10.06, 13:01 prędzej z Tobą w Poznaniu to obejrzę niż u nas seans mi odwołali gamonie i skończyło się na "Sezonie na misia" - marnym filmie... Odpowiedz Link
ewengarda Re: Clerks 2 22.10.06, 22:33 pare godzin temu wrocilam do domku i chetnie sie w jakiejs jednostce czasu na C2 wybiore - w towarzystwie nawet chetniej (bo jak sama sie wybieram, to czasami w iostatniej chwili mi sie odechciewa i nie ide, a jak z kims - no to jest juz jakies zobowiazanie '-) Odpowiedz Link
emzecik Re: Clerks 2 31.10.06, 09:35 i udało się w końcu Nie zawiodłem się Cały Smith... kurwa kurwę goni, gadki o sexie (nawet międzygatunkowym ;P) Jay i Silent Bob nadal pod sklepem, a w tej nieco wulgarnej oprawie treści ważne dla każdego, trudne pytania, wybory życiowe więc zluzujcie i idźcie sobie inteligentnych idiotów obejrzeć Odpowiedz Link
condziu Babel - 10 listopada 2006 16.10.06, 20:59 "Babel" To trzeci film, a zarazem zamykajacy trylogie po Ameros Perros oraz 21 gram, tworczosci Alejandro González Inárritu. Zajawki wygladaja obiecujaco ... lubie takie klimaty. Niestety nie dopchalem sie podczas wff, skazany jestem czekac do 10 listopada. Odpowiedz Link
condziu Re: Babel - 10 listopada 2006 29.10.06, 21:45 Udalo mi sie byc wczoraj na przedpremierowym pokazie w Kinotece. Po prostu mistrzostwo, ciekawy scenariusz, swietna muzyka, montaz i zdjecia podobny jak w poprzednich filmach, wiec warto! Caly czas jestem pod wrazeniem ... o 22:30 "21 gramn" na TVP1 za chwile !!! Odpowiedz Link
altu Re: Film, na ktory sie wybiore.. 17.10.06, 08:27 a ja mam ochotę na "Hawana. Miasto utracone." serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,53884524,P_FILMY2.html zobaczymy.. Odpowiedz Link
emzecik Job 24.10.06, 19:16 Choć na premierze krzesełka dostawiali bo ludzi za dużo choć mocno lansowany na komedię zajobistą na mnie wrażenia nie zrobił film tak naprawdę o niczym i nie wiadomo po co niech już ten Niewolski se zrobi kolejny tatuaż na głowie a komediom da spokój ;D Odpowiedz Link
altu Re: Film, na ktory sie wybiore.. 26.10.06, 08:39 ja wczoraj sie wybralam przed tv. zone europa Fortepian piękna muzyka, piękne zdjęcia.. i ta zmysłowość .. Odpowiedz Link
anula001 Mężczyzna idealny 29.10.06, 19:49 serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,73719835,P_FILMY2.html we wtorek zdam relację Odpowiedz Link
emzecik Re: Mężczyzna idealny 29.10.06, 20:24 piękna kobieta tam gra główna rolę a film zabawny, lekki i przyjemny dobrze we dwójkę pójść... Odpowiedz Link
yasmine_yasmine PUŁAPKA 15.11.06, 20:59 pulapka.filmweb.pl/ mocny, ciężki, "więcej słów niż kroków", dający do myślenia, o sile umysłu, polecam Odpowiedz Link
altu dobry rok 17.11.06, 12:49 mam ochotę na małe romantyczne coś.. serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,74982670,P_FILMY2.html to by było dobre.. ciekawe, czy z moim kaszlę wysiedzę cicho.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dobry rok 17.11.06, 20:25 byłam, widziałam pełen relaks urzekające zdjęcia, niezły facet i parę momentów do parsknięcia śmiechem łatwo, lekko i przyjemnie Odpowiedz Link
porannarosa Re: dobry rok 19.11.06, 16:21 zdecydowanie polecam, jeden z lepszych w ostatnich czasach, naprawdę warto. Odpowiedz Link
condziu Re: Cząstki elementarne 21.11.06, 00:15 Mialem isc w czwartek na to do Kinoteki, grali w ramach DKFu, ale niestety praca mnie przycisnela. Na szczescie juz za chwile beda to grali w kinach. Czytalas ksiazke ? Odpowiedz Link
blata Re: Cząstki elementarne 21.11.06, 20:01 Grają (chyba) od piątku, o pokazie w Kinotece dowiedziałam się po czasie. Książka będzie musiała trochę poczekać, ale od lata mam ją w planach, więc jeszcze przyjdzie na nią pora, nawet jeśli po filmie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Cząstki elementarne 27.11.06, 15:52 i jak? warto? bo chce sie wybrac Odpowiedz Link
altu Re: Film, na ktory sie wybiore.. 27.11.06, 11:58 byłam na Bondzie. film fajny. spodziewałam się więcej. pierwsze pół godziny suuuuper. piękne sceny.. i zdjęcia rewelacyjne.. a potem to już takie bez zapierania dechu Odpowiedz Link
condziu Muranow: Czlowiek bez przeszlosci 28.11.06, 23:26 Jutro ide na powtorke (kino Muranow) dziela rez. Aki Kaurismäki "Czlowiek bez przeszlosci", w weekand chetnie zobacze jego najnowsze dzielo "Światła o zmierzchu". Polecam, dobre kino skandynawskie! Odpowiedz Link
anais_ Re: Muranow: Czlowiek bez przeszlosci 29.11.06, 23:19 widziałam dawno temu jak był kinach normalnie fajny podoba mi się też piosenka, która była w zwiastunie, mam nawet płytę Odpowiedz Link
singielka_1976 The wind that shakes the barley 01.12.06, 18:04 czyli Wiatr buszujący w jęczmieniu, dramat o Irlandii w latach dwudziestych ubiegłego stulecia.Najpierw walka z Anglikami a potem...walka bratobójcza , po raz kolejny uzmysławia jak bezsensowna jest wojna, że to "ludzie ludziom zgotowali ten los".Dobre, niekomercyjne kino. Odpowiedz Link
mmagy Babel 03.12.06, 18:44 Niedawno byłam na "Babel" w reż. Alejandro Inarritu. Świetny film, w klimacie jego "Amorres Perros" i "21 gramów". Również mocne kino do wielu przemyśleń i powrotow.I fajny postarzony Brad Pitt. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link
condziu Shooting Dogs 06.12.06, 23:31 " Shooting Dogs " Wlasnie wrocilem z pokazu przedpremierowego w ramach DKFu, film wstrzasajacy ... Brutalny obraz krwawej sytuacji jaka miala miejsce 10 lat temu w Ruandzie, podczas walk pomiedzy Hutu, a Tutsi. Przedstawienie nie reagujących na ludobójstwo sil ONZ. Wszystko pokazane z punktu widzenia mlodego europejczyka, ktory przyjechal tutaj uczyc dzieci ... Dzisiaj chyba bedzie mi ciezko zasnac .... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Shooting Dogs 06.12.06, 23:47 ha chcialem na to isc ale bylem na Boracie w tym samym kinie w podobnym czasie Odpowiedz Link
condziu Apocalypto 27.12.06, 19:27 Bylem wczoraj i od razu na wstepnie ODRADZAM ! Porazka, zenada ... 2h maraton po dzungli rodem RAMBO ... z hektolitrami krwii ... Dziekuje, to byl ostatni film na jakim bylem z rak Mela Gibsona .... Odpowiedz Link