anula001 28.12.05, 16:05 Gdzie spedzacie? jakie macie plany? Ja bawie sie na imprezie domowej, w gronie przyjaciol i znajomych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Sylwester 28.12.05, 16:17 "domówka" w małym gronie - szkoda mi kasy na kilka godzin w knajpie. Ależ ze mnie skąpiec, aj aj aj Odpowiedz Link
anula001 Re: Sylwester 28.12.05, 16:21 wcale sie nie dziwie, bylam kilka razy na klubowej imprezie, i tylko dlatego, ze fajni ludzie w naszej paczce byli nie zalowalam kasy. nie mam ochoty bawic sie z podrobkami J.Lo i wysolariowanych macho, przy muzyce narzuconej, a to wszystko za 300 zl+kasa na kreacje.. Ja mysle, ze to nie skapstow, ale realia. A bawic sie mozna super super za 30 czy 50 zl Odpowiedz Link
herezja Re: Sylwester 29.12.05, 08:25 stwierdziłam, że na dicho wole iść nawet w następny weekend - będzie mniej tłoczno i nie będzie presji na "szaloną zabawę". A w Sylwka wybiorę sie chyba na sanki )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Sylwester 28.12.05, 19:34 ja organizuje z kolegą wynajeliśmy już lokal, teraz zakupy, a w sobote od rana szykowanie będzie ok 50-60 osób Odpowiedz Link
sylwia175 Re: Sylwester 29.12.05, 12:32 Ide prawdopodobnie do Ady Albo zostane w domu. Zalezy od nastroju Odpowiedz Link
candycandy Re: Sylwester 29.12.05, 15:16 no, no, Konrad faktycznie szacuneczek - impre na kilkadziesiat osob organizujesz?! i ogolnie buzka dla dawno-nie-widzianych-znajomych ja wybywam do klubu, ktorego nie znam, nie bardzo wiem jak tam jest, nie mam oczywiscie kreacji (typowo kobieca reakcja - wiem ale przynajmniej wiem kto ze znajomych ma byc Odpowiedz Link
konrado80 Re: Sylwester 30.12.05, 13:38 a gdzie Ty się podziewałaś jak Cie nie było? nie miałaś czasem jecha z resztą w góry? jakbym wiedział że będziesz w Warszawie to bym zaprosił... Odpowiedz Link