gosialska 27.04.06, 20:52 i czasami mi sie za to dostaje.. a dzisiaj w pracy.. ale jestem pyskata kiedy mam racje.. nie dam sobie wmowic ze cos jest biale jak widze, ze jest czarne. Tez tak macie? Ryzykujecie czasem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Jestem pyskata 27.04.06, 21:34 Też tak mamy, ale z doświadczenia własnego wiem, że w pracy trzeba uważać. Raz już poleciałam za to, że nie chciałam zostać daltonistką, na szczęście i tak nie widziałam sie w tej popapranej firmie Ale teraz już ostrożniej wyrażam swoje opinie, przynajmniej w pracy Odpowiedz Link
endi11 Re: Jestem pyskata 27.04.06, 21:34 kiedyś tak. ostatnio mi się nie chce - zwłaszcza w pracy. po co mam tracić nerwy na debila, który i tak nic nie zrozumie, albo będzie miał satysfakcję, że dałem się wyprowadzić z równowagi. wolę ze wszystkim się zgadzać, a robić i tak po swojemu. Odpowiedz Link
zoska-samoska Re: Jestem pyskata 29.04.06, 11:54 nie jestes sama na tym swiecie. ja jestem Zoska samoska i pyskate babsko ) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem pyskata 30.04.06, 19:03 nie chcę Cię 'pocieszać', ale wiesz czemu tak długo nie miałam pracy...? ;DDDDDD ale trzeba walczyć o swoje, nie dostanie się nic za darmo. a mocno dostałaś? Odpowiedz Link
gosialska Re: Jestem pyskata 30.04.06, 19:57 Nie tak bardzoo (troche bylo goraco ale jakoś ucichło Uff, mam nadzieje, ze ucicho.. musze troche uwazac na maile jakie wysylam.. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem pyskata 30.04.06, 21:42 wiesz, ja też miałam stracha przez pewne maile... ehh, to już historia... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem pyskata 30.04.06, 22:40 nie, kochanie, nie facetów. tchórzy! )))))))))) buziak Odpowiedz Link
anula001 Re: Jestem pyskata 30.04.06, 22:58 dzieki chociaz tchorze tez sa rodzaju meskiego Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem pyskata 30.04.06, 23:07 podobnie jak lenie i nieroby. ))) nie wiem, ale czasem mi się wydaje, że to tchórzostwo facetów to efekt uboczny feminizmu... buziak kolorowych i słodkich snusiów Odpowiedz Link