fankaaa 17.09.06, 18:20 pytanie do jarkoni: dlaczego nie używasz wielokropków ... ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks ?? 17.09.06, 20:41 nie używa?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=48607869 a nawet gdyby nie, to to jakiś wymóg pisania na forum??) Odpowiedz Link
fankaaa Re: wielokropki 17.09.06, 20:53 Nie. Gdzieś wyczytałam,że oczywiście,że nie używa i,że konsekwentnie, i nigdy i jakby to było samo przez się zrozumiałe. No i od razu przyszło mi do głowy,że może są jakieś zasady,że się tu nie używa, a ja o ty nie wiem. Nie żebym jakoś bezkrytycznie miała się do nich stosować, bo akurat lubię wielokropki i czasem aż mi sama klawiatura je pisze ... .Ale wiedzieć warto może. A może nie ... ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: wielokropki 17.09.06, 21:02 ale jak nie używa, jak uzywa?) zasady są po to, by je łamać a ja uwielbiam wielokropki;PPP co chyba widać....;DDDDDDDD Odpowiedz Link
fankaaa Re: wielokropki 17.09.06, 21:30 Zapierał się gdzieś, że nie i mnie to zaintrygowało. Ja też uwielbiam. A teraz do utraty tchu .................................... . DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link