kasjopka 09.03.07, 21:32 potrzebuje normalnego!! faceta na impreze... obce towarzystwo, sesja wyjazdowa, wiec solo jakos mi nie w smak a wymigac sie nie mam jak ... warunki kontraktu do uzgodnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: singiel na wesele 09.03.07, 21:43 uuuuuu będzie kiepsko tutaj brak towarów;P Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 09.03.07, 21:51 nie musze dokonac zakupu, moge wziac w leasing) Odpowiedz Link
amflandia Re: singiel na wesele 09.03.07, 21:53 A musi byc facet ? Bądź oryginalna, jedź z laską, no chyba, że masz jakieś zastrzeżenia w kontrakcie .... Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 09.03.07, 21:54 do kazdej umowy mozna jakis aneksik podpiac Odpowiedz Link
sudione Re: singiel na wesele 09.03.07, 21:59 czarny.onyks napisał(a): "uuuuuu będzie kiepsko tutaj brak towarów;P" Wypraszam sobie!!! Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 09.03.07, 22:14 towar atrakcyjny dla jednego, niezjadliwy dla innego...wiec czarny.onyks moze miec poniekad racje Odpowiedz Link
amflandia Re: singiel na wesele 09.03.07, 22:25 Dziewczyno ! Na większości forów na które zaglądam ( oprócz Auto - moto , mężczyzn jak na lekarstwo.Ty nie marudź tylko bierz co Ci w ręce wpadnie i zwiać nie zdąży DDD Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 09.03.07, 22:33 no to ja na to auto-moto sie przerzuce, przynajmniej transport na weselisko bedzie zapewniony, jak kierowce jakiegos wyrwe) Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: singiel na wesele 09.03.07, 22:40 poza tym , kto to kurde wymyśla takie tytuły forów... Marcowanie singli? Co to kurde w ogole jest?? Jaki facet, pozujący na twardziela wejdzie na takie forum? PPPPPP Odpowiedz Link
ona_nawiedzona Re: singiel na wesele 09.03.07, 22:49 twardziel?? na wesele bardziej ktos ze specjalizacja "jeziorko labedzie" by sie przydal, tsm plynnosc ruchow w cenie... tylko te baletki na meszty przyzwoite trzeba by zamienic;P Odpowiedz Link
singielka_1976 Właściwie to ja bym też potrzebowała 10.03.07, 19:34 bo za kilka tygodni czeka mnie udział w weselu mojej serdecznej koleżanki . Odpowiedz Link
azulceleste A musisz iść sparowana? 10.03.07, 22:43 Co prawda mam mało weselisk w rodzinie (raz na 5-7 lat...) ale doprawdy nie rozumiem tego przymusu wystepowania na weselach w parach, kiedy w codziennym życiu wielu z nas sobie singluje i... czesto dobrze nam z tym, przynajmniej przez jakiś czas... naprawdę ulegacie tej presji ciotek i pociotek, żeby koniecznie z kims? jak się wam znudzi albo cos bedzie nie tak, to wyjdziecie... ja tam nigdy nie szłam w parze i było ok, z reguły sie b. dobrze bawiłam... Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: A musisz iść sparowana? 10.03.07, 22:51 Fajnie jest umieć się tak wyluzowac. Ja będąc sam bawiłem się fatalnie Odpowiedz Link
zeppelia Re: A musisz iść sparowana? 10.03.07, 23:00 a mi wszystko jedno. Przez 4 lata bywałam sama [raz nawet z wielkim brzuchem] potem raz nie sama i nie dostrzegam różnicy, poza tą, że jak się jest z kimś, to rano jest z kim się puknąć ;P Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: A musisz iść sparowana? 10.03.07, 23:07 czyli, wątki łączywszy, jak się jest samotnym i nieseksistym - najlepiej iść na wesele z kimś w parze? PPP Odpowiedz Link
zeppelia Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:05 widzę, że masz nową pasję, łączenie wątków nie wiem jak jest najlepiej, mi to nie sprawia różnicy. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:09 o wiele ciekawiec "puknac" w trakcie wesela :] Odpowiedz Link
zeppelia Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:33 a nie można w trakcie i po? jeszcze ciekawiej chyba Odpowiedz Link
zeppelia Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:44 co ciekawe, można nawet, kiedy idzie sie bez pary, hyhy Odpowiedz Link
rak.nieborak Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:52 > co ciekawe, można nawet, kiedy idzie sie bez pary, hyhy czy to jednak nie pozostaje w sprzeczności z Teorią Właściwego Partnera? P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 13:53 przepraszam ale z czym ?? Odpowiedz Link
zeppelia Re: A musisz iść sparowana? 11.03.07, 17:48 oczywiście ale czy ja piszę tu o sobie? Odpowiedz Link
konrado80 Kurcze, ja w tym roku az 3 mam :))))) 11.03.07, 12:52 juz raz kiedys chcialem jednej dziewczynie pomoc i powiedzialem ze pojde z nia nabylem na dany termin bilety, rozmawialismy, a pewnego dnia, zapytalem ja czy wszystko nadal aktualne, bo cos na chwile znikla, a ona ze napisala mi na gg wiadomosc ze juz nieaktualne, bo znalazla sobie innego (miala moj nr telefonu i zamiast napisac mi smsa, to napisala na gg, a ja nic na gg od niej nie dostalem) wiec teraz jestem juz ostrozniejszy z checia pomocy Odpowiedz Link
zeppelia Re: Kurcze, ja w tym roku az 3 mam :))))) 11.03.07, 13:03 chęcią pomocy? nie pitol. gdybyś chciał pomóc staruszce zrobić zakupy a ona w ostatniej chwili, skorzystałaby z pomocy innej, bardziej dostępnej osoby na przykład, to też robiłbyś jej wyrzuty? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Kurcze, ja w tym roku az 3 mam :))))) 11.03.07, 13:21 Zep, wiedziala gdzie jestem, wiedziala ze specjalnie dla niej przylece, nabylem bilety, rozmawialismy, a ona nagle nie informujac mnie o tym zmienila zdanie dopiero ja musialem sie jej zapytac czy wszystko jest ok i dopiero wtedy powiedziala mi ze juz nie przez co musialem przebukowywac bilety jakby dla mnie ktos tak sie poswiecal, to bym nie zrobil tak jak ona Odpowiedz Link
zeppelia Re: Kurcze, ja w tym roku az 3 mam :))))) 11.03.07, 13:44 no ok, Konrado, bezmyślna pipa z niej :] Odpowiedz Link
pawel20001 Re: singiel na wesele 11.03.07, 17:32 Witaj.Jakie warunki kontraktu? Gdzie to wesele i ile masz lat? bo z nieletnią raczej odpada.Pzdr Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 20:48 18 lat skonczylam, wiec proces- przynajmniej za uwiedzenie nieletniej- Ci nie grozi...warunki kontaktu?? poza tym, ze powinienes byc inteligentny, zabawny, przystojny, dobrze ubrany i rewelacyjnie umiec tanczyc- sa do uzgodenia... Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 20:59 i jeszcze jedno- kontrakt nie obejmuje wspomnianego juz "pukania)" przed, po, ani w trakcie wesela;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: singiel na wesele 11.03.07, 21:57 w samej rzeczy nie lubie tanczyc natomist Ciebie dyskwalifikuje brak pukanka Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:10 czy wszyscy single to dziecioly, ze tylko pukanie im w glowie/ dziobie?? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:14 nie sadze ale wspoczuje Ci, miec taka rodzinke co to czepia sie Twojego stanu. Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:25 wspolczucie niepotrzebne, rodzinka w porzadku ale wesele na obczyznie... a nie mam ochoty przesiedziec calego przy pustym/ sparowowanym stole... Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:46 to juz sie nie boisz wiadomosci na gg o zmianie planow??) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:49 konrado to dobry chlopak i sie poswieci Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 22:50 altruista w najczystszej postaci?? nie wiem, czy jestem godna Odpowiedz Link
konrado80 Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:03 po tych wypowiedziach juz nie musisz mi odpowiadac chcialem tylko pomoc, bo chyba po to zaqlozylas ten watek ale widac sama nie wiesz czego chcesz Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:08 konrado, odrobina dystansu... szczerze doceniam Twa chec wybawienia mnie z opresji... Odpowiedz Link
konrado80 Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:17 nie boj, dystans mam, ale Ty raczej z takim podejsciem nigdy nikogo nie znajdziesz, a napewno nie takiego jakiego szukasz, przemysl to Odpowiedz Link
kasjopka Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:21 wiec jakie podejscie gwarantuje sprawna nawigacje po meandrach towarzyskich?? jakie daje pewnosc ominiecie wszystkich gor lodowych i kazdej mielizny??? Odpowiedz Link
konrado80 Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:23 nie bede uczyl kobiety bycia kobieta ja wiem jak ja mam podchodzic do kobiety, ale Tobie ono nie odpowiada, wiec nie szukasz takiego jak napisalas w poscie poczatkujacym watek Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:33 no i wydalo sie, nie jestes kobieta konrado Cie przejrzal i nie martw sie, znajdzie sie sie kiedys inteligentny i umiejacy rewelacyjnie tanczyc Odpowiedz Link
konrado80 Re: singiel na wesele 11.03.07, 23:37 moze nie tancze rewelacyjnie, ale do tej pory dziewczyny nie odmawialy mi, wiec chyba nie jest tak zle ) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: singiel na wesele 12.03.07, 10:43 konrado80 napisał: > nie bede uczyl kobiety bycia kobieta > ja wiem jak ja mam podchodzic do kobiety, ale Tobie ono nie odpowiada, wiec nie szukasz takiego jak napisalas w poscie poczatkujacym watek tak w ogole to jestem pod wrazeniem konrado klasyczny foch jak Ty to robisz? Odpowiedz Link
strong_pudzian Re: singiel na wesele 12.03.07, 10:24 dlaczego mu się napraszasz ? aż taka masz potrzebę ? może ja pomogę ? wiadomości na maila Odpowiedz Link
ona_nawiedzona Re: singiel na wesele 12.03.07, 17:34 co sie czepiasz jej natarczywości?? skoro woli konrado, jej wybór... Odpowiedz Link