abrakadabra10 22.03.07, 21:26 i schedę po Matce Założycielce ktoś przejął... czyżby tamci single przestali być singlami? trochę czasu minęło... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: zmieniła się nazwa... 22.03.07, 21:35 nazwy zmieniają sie nie raz single zmieniają swój stan również... Odpowiedz Link
abrakadabra10 Re: zmieniła się nazwa... 22.03.07, 21:42 no tak, od załozenia tego forum parę lat minęło... zajrzałam w nadziei spotkania znajomych, a tu... niespodzianka... niejedna... dawno tu nie zaglądałam, więc muszę się rozejrzeć Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: zmieniła się nazwa... 23.03.07, 09:39 herezja napisała: > single zmieniają swój stan również... na końcu także dodałbym "nie raz" Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Pulsarkowy, 23.03.07, 09:51 Twoje forum na pierwszej stronie, gratulacje! Odpowiedz Link
herezja Re: zmieniła się nazwa... 23.03.07, 10:02 pulsarkowy napisał: > herezja napisała: > > single zmieniają swój stan również... > > na końcu także dodałbym "nie raz" Nie dodawaj, prosze... Zdecydowanie wolę moją wersję Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: zmieniła się nazwa... 23.03.07, 11:54 nazwa sie zmienia nawet kilka razy na miesiac single staja sie sparowani, a sparowani staja sie singlami a niektorzy zmieniaja nicki Odpowiedz Link