28.03.07, 20:35
Jutro sie bronie! I prosze trzymac za mnie kciuki. Bardzo prosze, bo trzymam
to w wielkiej tajemnicy i nikt nie trzyma smile Bredze juz z nerwow, ale mam
nadzieje,ze mnie zrozumieliscie wink pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 28.03.07, 20:41
      znam ten streswink
      i zobaczysz..bedzie dobrze, a raczej bardzo dobrzesmile))))
    • ivone7 Re: a ja 28.03.07, 22:04
      bedzie super...29 swietna data na obrone..powodzenia
      • sudione przeczucie 28.03.07, 22:40
        Hmmmm. Mam dziwne przeczucie, że jednak nie zdasz, bo zamiast się uczyć na obronę, to popisujesz na jakiś forach dla singli.wink
        A tak poważnie to trzymam kciuki.tongue_out
    • feliciae Re: a ja 29.03.07, 15:29
      Chciałam powiedzieć, ze też trzymałam, więc daj znać niecierpliwym i wieści
      pragnącym, jak byłowink.
      • razowiec1 Re: a ja 29.03.07, 23:37
        smile chciałam bardzo wszystkim powyższym podziękować za te kciuki smile Sie zdało
        bez problemu i sama nie wiem, dlaczego ja się tak stresowałam smile Ale zdziwienie
        i radość rodziców - bezcenne (szkoda,ze nie mogłam ich wtedy zobaczyc hihi )

pozdrawiam barrrdzo cieplutko!
        • pulsarkowy Re: a ja 30.03.07, 08:07
          GRATULACJE!
        • feliciae Gratulacje! 30.03.07, 08:59
          Czekamy teraz na jakiegoś szampana czy coś...
        • weekenda Re: a ja 30.03.07, 09:33
          kongratulejszyn!!! big_grin

to masz kolejny etap za sobą! big_grinDD ja do dzisiaj pamietam jak moja Mama płakała
          ze szczęścia po moim telefonie, że zdałam i że mam to za sobą! smile jedno z
          najpiękniejszych uczuć jakie pamiętam! big_grin
          • feliciae Re: a ja 30.03.07, 10:08
            weekenda napisała:

>ja do dzisiaj pamietam jak moja Mama płakała ze szczęścia po moim telefonie, że
            zdałam i że mam to za sobą! smile jedno z najpiękniejszych uczuć jakie pamiętam! big_grin

Pięknie napisanesmile. Moi rodzice byli dumni i szczęśliwi, jak dostałam się na
            studiasmile, nawet zabrali mnie na elegancki obiad do najlepszej restauracji w
            mieściesmile. Dziękuję, że mi to przypomniałaśsmile. Tak... przepiękne uczuciesmile...
            Pewne chwile zostają w sercu na zawsze... tym bardziej, że nigdy nie wiemy, co
            dalej nam życie przyniesie. Cudownie, kiedy możemy uszczęśliwić nie tylko
            siebie, ale właśnie tych nam najbliższych ludzi....

No i się zamyśliłam...
            A jak się obroniłam, nie było już tych emocji, mama uważała, że to rzecz
            najbardziej oczywista w świecie i że przecież inaczej być nie mogło. Ale co ja
            przeszłam, to mojewink)).
            • razowiec1 Re: a ja 30.03.07, 13:55
              smile dla moich rodzicow to byla niesamowita radosc i ulgasmile no dobra, przyznam
              sie - studia skonczylam 3 lata temu, ale z lenistwa (?) i nadmiaru innych zajec
              obrone odkladalam i odkladalam w nieskonczonosc uncertain ale nic to - nareszcie sie
              udalo smile tylko co teraz? straszna pustke czuje smile
              • weekenda Re: a ja 30.03.07, 19:49
                smile
                nie Ty pierwsza i nie ostatnia, która broni sięw jakiś czas po skończeniu
                uczelni. Ja broniłam się po roku od skończenia. I co? i nic. bywa.

A co teraz? schowasz dyplom do szuflady aby go wyjąć w odpowiednim momencie. Po
                to jest. A życie potoczy się i tak jak ma się potoczyć smile

Zawsze możesz się wziąć za jakąś podyplomówkę ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka