altu 31.05.07, 16:01 jakie macie?? coś planujecie? co będziecie robić?? mi się nieco pokrzaczyły. nie to, żebym narzekała - bo i tak będzie bardzo fajnie, jak zwykle zresztą trzeba było męską decyzję podjąć, skoro facet się do tego nie nadaje.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koss.ania Re: plany na weekend 31.05.07, 16:04 sobota , niedziela - w pracy..( Mam nadzieje ze u pozostalych lepiej sie zapowiada.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: plany na weekend 31.05.07, 16:17 sobie popracuję niestety ale na małe przyjemności też bedzie czas Odpowiedz Link
czarny.onyks w sobotę 31.05.07, 16:56 o 19 może tutaj www.krakow.pl/miasto/750lat/index.php?s=kal Odpowiedz Link
aleola1 Re: plany na weekend 31.05.07, 16:28 piatek - spotkania ze stesknonymi znajomymi(domowczeka pod znakiem MOJITOS), sobota - babski wieczor ze zdjeciami z syrii z ktorej wlasnie wrocilam, i niedziela - intymnie ;P i rodzinnie. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: plany na weekend 31.05.07, 16:35 piątek - babskie spotkanie sobota - urodziny koleżanki i koncert Myslovitz niedziela - bieg pt. "nie zabieraj swoich organów do nieba" Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: plany na weekend 31.05.07, 19:48 Sobota - dyzur schroniskowy wsrod psiakow wieczorem - premiera kolegi, teatr Niedziela - slodkie nierobstwo lub praca, zaleznie od sytuacji, a wieczorem mam nadzieje spotkanie Singloskie Dodam, ze ten weekend wyjatkowo mam zapelniony, zwykle bywa luzniej;P Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 21:22 Weekend zapowiada się całkiem sensownie: W piątek znacznie wcześniejszy koniec pracy - a właściwie zupełny jej brak, jako że z rana jadę na kilkugodzinne szkolenie w plenerze i wczesnym popołudniem będę wolny, niczym ptica. No chyba, że mnie najdzie na przyjazd do biura celem powalczenia z zaległościami. Ale nie, aż tak umysłowo dysfunkcjonalny nie jestem Wieczorkiem - w zależności od tego, czy kumpela załatwi bilety - albo koncert Agi Zaryan w jednym z lokali a potem zmiana knajpy i hulanki do białego rana, albo piwko plus ploty i hulanki do białego rana. Tak czy siak będzie długo i wesoło. Zwłaszcza, że w miejscu "hulankowym" o muzykę ma zadbać dobra DJ-ka, znana ze skłonności do rockowego grania. Sobota - odkacowanie po piątku i odespanie zarwanej nocki. Wieczorem grill i małe alko-się-holizowanie w szerszym gronie u kumpeli na działce. Ma murowany domek, więc będzie gdzie odpocząć po kulnarno-alkoholowych ekscesach Niedziela - odkacowanie po sobocie. A od 20:00 - koncert Marizy na dziedzińcu Zamku. Do tego może pożyczę kolumny do odsłuchania w domu, więc w wolnych chwilach będę żonglował płytami w odtwarzaczu. Nudno nie będzie, tak sobie przypuszczam Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 21:37 Nie zazdrościć, tylko samemu sobie zorganizować coś w ten deseń. No może z koncertem Marizy byłby problem, bo się dziewczyna nie rozdwoi, ale jakąś alternatywę w Warszawie chyba znaleźć by się dało... Odpowiedz Link
koss.ania Re: plany na weekend 31.05.07, 21:39 Pod warunkiem ze by sie nie pracowalo.. mort_subite napisał: >, ale jakąś alternatywę w Warszawie chyba znaleźć by się dało... Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 21:43 Pracujesz do tak późnego wieczora, że nie sposób jest po pracy wyskoczyć między ludzi? Odpowiedz Link
koss.ania Re: plany na weekend 31.05.07, 21:47 No tak do 18-19, zanim dojade do domu, bedzie 19-20, zanim sie doprowadze do porzadku(prysznic, i takie tam..)bedzie 20-21-hmm, wlasciwie w sam raz, tylko z kim by tu wyskoczyc..jak juz wspominalam do pubu sama na piwo NIE-wole wypic w domu, zatem musze miec kogos do towarzystwa.. mort_subite napisał: > Pracujesz do tak późnego wieczora, że nie sposób jest po pracy wyskoczyć między > ludzi? > Odpowiedz Link
rekin.ludojad Super! 31.05.07, 21:28 Napisz, ile z tego uda Ci się zrealizować, bo to weekend dla Ciebie i dwóch baranków Dolly Bez Parton. Odpowiedz Link
mort_subite Re: Super! 31.05.07, 21:41 Nie widzę powodu, dla którego miałbym nie zrealizować tego wszystkiego, o czym pisałem. To nie są plany na jeden wieczór, ale na całe trzy dni. Jedyne, co stoi pod znakiem zapytania, to przebieg pierwszej połowy jutrzejszego wieczoru (czyli albo koncert, albo piwo i ploty). No i nie wiem, czy zdołam tak na szybko załatwić do weekendowego odsłuchu kolumny, które mnie interesują. Ale to ostatnie można zrealizować w innym terminie. Nie pali się aż tak bardzo, jako że jakieś samograje w domu mam. Odpowiedz Link
rekin.ludojad W porządku... 31.05.07, 22:49 przeze mnie wydarzenia przelatują wolniej, muszę pomyśleć Udanego weekendu, koledze. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: plany na weekend 31.05.07, 21:44 a ja byłam pewna, że jestem jedyna na forum z naszego pięknego miasta zdasz mi relacje z koncertu Marizy? Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 22:02 sorrento_8 napisała: > a ja byłam pewna, że jestem jedyna na forum z naszego pięknego miasta A tu proszę, jaka siurpryza Jestem nie mniej zdziwiony, gdyż na tym forum zachodniopomorskie w ogólności, a Szczecin w szczególności, nigdy nie miały licznej reprezentacji. Czułem się tu (geograficznie) dość samotnie - najwyraźniej niepotrzebnie > zdasz mi relacje z koncertu Marizy? Nie ma problemu. Ale dlaczego się nie wybierzesz sama? Muzyka dużo zyskuje, gdy odbiera się ją via własne uszy, a nie za pośrednictwem forów Odpowiedz Link
koss.ania Re: plany na weekend 31.05.07, 22:05 Czy to cos z rosyjska, czy tylko niepotrzebnie sie doszukuje? mort_subite napisał: > > A tu proszę, jaka siurpryza > Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 22:17 koss.ania napisała: > Czy to cos z rosyjska, czy tylko niepotrzebnie sie doszukuje? "Siurpryza"? Trudno orzec, ale chyba niekoniecznie. Słownik PWN sugeruje, że to wyraz pochodzący ze staropolszczyzny. Gdyby doszukiwać się jakiś współczesnych powiązań, to raczej optowałbym za anglojęzycznym "surprise"/"surprize". Z racji dość silnych łacińskich korzeni wielu wyrazów języka angielskiego, podejrzewam, że owa staropolska "siurpryza" również w łacinie ma swoje źródło. Ale językoznawca ze mnie żaden, więc nie traktuj tego, co powyżej, jako pewnika. Odpowiedz Link
koss.ania Re: plany na weekend 31.05.07, 22:20 Eh, zboczenie zawodowe.. Siurpriz- to tez po rosyjsku niespodzianka, ale jak łatwo sie domyslec zapozyczenie z ang. mort_subite napisał: > koss.ania napisała: > > > Czy to cos z rosyjska, czy tylko niepotrzebnie sie doszukuje? > > "Siurpryza"? Trudno orzec, ale chyba niekoniecznie. Słownik PWN sugeruje, że to > wyraz pochodzący ze staropolszczyzny. Gdyby doszukiwać się jakiś współczesnych > powiązań, to raczej optowałbym za anglojęzycznym "surprise"/"surprize". Z racji > dość silnych łacińskich korzeni wielu wyrazów języka angielskiego, podejrzewam, > że owa staropolska "siurpryza" również w łacinie ma swoje źródło. > Ale językoznawca ze mnie żaden, więc nie traktuj tego, co powyżej, jako pewnika > . > Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: plany na weekend 31.05.07, 22:11 mort_subite napisał: > sorrento_8 napisała: > > > a ja byłam pewna, że jestem jedyna na forum z naszego pięknego miasta > > A tu proszę, jaka siurpryza > Jestem nie mniej zdziwiony, gdyż na tym forum zachodniopomorskie w ogólności, a > Szczecin w szczególności, nigdy nie miały licznej reprezentacji. Czułem się tu > (geograficznie) dość samotnie - najwyraźniej niepotrzebnie wygląda na to, że single są w zaniku w zachodniopomorskim a to pewnie, ze względu na te statystyki, że w zachodniopomorskim, najwięcej osób zdradza swoich współmałżonków to jest nas dwoje! > > zdasz mi relacje z koncertu Marizy? > > Nie ma problemu. > Ale dlaczego się nie wybierzesz sama? Muzyka dużo zyskuje, gdy odbiera się ją > via własne uszy, a nie za pośrednictwem forów mówisz? ze zyskuje? musze kiedyś spróbować cena biletu mnie powstrzymała za to jadę do Polic na Myslovitz Odpowiedz Link
mort_subite Re: plany na weekend 31.05.07, 22:28 sorrento_8 napisała: > wygląda na to, że single są w zaniku w zachodniopomorskim Biorąc pod uwagę mój krąg towarzyski - coś w tym jest. Pomijając jednego kumpla, który niemal na pewno jest seksualnie alternatywny, to jestem jedynym samotnikiem w tej grupie. Choć z drugiej strony, w pracy mam styczność z całkiem liczną grupą osób w wieku ok. 30 lat, które są trwale niesparowane (kobiety głownie) > a to pewnie, ze względu na te statystyki, że w zachodniopomorskim, najwięcej > osób zdradza swoich współmałżonków Takich statystyk nie znałem, ale planując (w mocno nieokreślonej przyszłości) ślub będę miał je na uwadze ;-P > to jest nas dwoje! Zaraz się okaże, że ukrywających się singli z regionu jest tu cała masa, tylko wszyscy mieli lęk przed "coming-outem" ;-P > mówisz? ze zyskuje? musze kiedyś spróbować Jak to zgrabnie ujął Arnold S. w roli Terminatora: "Trust me" ;-PPP > cena biletu mnie powstrzymała No fakt, przesadnie tanio nie jest, ale - biorąc pod uwagę fakt, iż Mariza jest jedną z największych gwiazd w swojej "branży" - mimo wszystko cena chyba jakoś specjalnie zawyżona nie jest. > za to jadę do Polic na Myslovitz Oj, no to współczuję ;-P Mnie ich teksty doprowadzają na skraj myśli samobójczych Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: plany na weekend 31.05.07, 22:48 seksualnie alternatywni tez są sparowani a co do pracy do ja też tak mam, mnóstwo singli, ale same kobitki, ale pracuje w sfeminizowanej branży najzabawniejsze było wytłumaczenie tych statystyk, ze niby bliskość granicy, ciekawe co ma granica do zdrady, wiec pamiętaj, jakby kiedyś cos to zmykaj z naszego województwa Arlond S. jest moim ulubionym aktorem tuż przed Sylvestrem S. spoko, przed Myslovitz idę na urodziny i poprawię sobie humor więc dam radę mort_subite napisał: > sorrento_8 napisała: > > > wygląda na to, że single są w zaniku w zachodniopomorskim > > Biorąc pod uwagę mój krąg towarzyski - coś w tym jest. Pomijając jednego kumpla > , > który niemal na pewno jest seksualnie alternatywny, to jestem jedynym > samotnikiem w tej grupie. Choć z drugiej strony, w pracy mam styczność z całkie > m > liczną grupą osób w wieku ok. 30 lat, które są trwale niesparowane (kobiety gło > wnie) > > > a to pewnie, ze względu na te statystyki, że w zachodniopomorskim, najwię > cej > > osób zdradza swoich współmałżonków > > Takich statystyk nie znałem, ale planując (w mocno nieokreślonej przyszłości) > ślub będę miał je na uwadze ;-P > > > to jest nas dwoje! > > Zaraz się okaże, że ukrywających się singli z regionu jest tu cała masa, tylko > wszyscy mieli lęk przed "coming-outem" ;-P > > > mówisz? ze zyskuje? musze kiedyś spróbować > > Jak to zgrabnie ujął Arnold S. w roli Terminatora: "Trust me" > ;-PPP > > > cena biletu mnie powstrzymała > > No fakt, przesadnie tanio nie jest, ale - biorąc pod uwagę fakt, iż Mariza jest > jedną z największych gwiazd w swojej "branży" - mimo wszystko cena chyba jakoś > specjalnie zawyżona nie jest. > > > za to jadę do Polic na Myslovitz > > Oj, no to współczuję ;-P > Mnie ich teksty doprowadzają na skraj myśli samobójczych > Odpowiedz Link
altu Re: plany na weekend 06.06.07, 14:57 już za chwileczkę dłuuugi weekend - wzbogacony o czwartek i piątek.. fajnie jest trochę imprez się zapowiada.. w rodzinnych stronach.. Odpowiedz Link
aleola1 Re: plany na weekend 06.06.07, 14:59 u mnie dzis impreza , jutro odsypienie i doprowadzanie do pionu w pt - praca w sob- praca w niedziele - kino o. Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: plany na weekend 06.06.07, 19:12 U mnie dzis praca+odespanie; jutro kino+plotki; w piatek praca+plotki; sobota - schronisko, niedziela - lenistwo+plotki Naplotkuje sie ze hej;p Odpowiedz Link