rekin.ludojad 02.06.07, 11:00 Pada na papę dziada - nie pamiętam, co było dalej w tym wierszyku z dzieciństwa A w sobotę rano trzeba przeczytać gazety z całego tygodnia, więc niech pada. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona2727 Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 11:22 oj, nie znam tego wiersza, ale pada, to fakt (((( Odpowiedz Link
joannab36 Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 11:32 A u nas nie pada, nawet zaczyna świecić słońce W związku z tym do pracy pojechałam rowerem - i zamierzam też nim wrócić do domu Prasa wieczorkiem, albo książka..., chyba że od razu zasnę na widok łóżka. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 13:28 A w sobotę rano trzeba wyjść bez parasola i zmoknąć jak kura... Ale i tak lubię jak tak pada więc niech pada Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 13:31 na papę dziada, a na papę baby lecą jabłka spady (nie wiem, czy to jest moje dokończenie głupawego wierszyka, czy obiło się o uszy a możesz fruwać, jak już tak bardzo zmokniesz aż do majtek, czy nie? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 13:48 rekin.ludojad napisał: > na papę dziada, a na papę baby lecą jabłka spady (nie wiem, czy to jest moje > dokończenie głupawego wierszyka, czy obiło się o uszy W życiu nie słyszałam takiego wierszyka > a możesz fruwać, jak już tak bardzo zmokniesz aż do majtek, czy nie? nie mogę nawet w suchych majtkach Odpowiedz Link
cafe_girl chociaż.. 02.06.07, 15:49 właściwie to próbowałam tylko w suchych, a może jednak w deszczu fruwać się da... Odpowiedz Link
condziu Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 13:49 Oj pada ... dzisiaj zmokłem jak kura w lesie, 10km za mną. Najważniejsze, że dzięki temu wiem, że żyję Taka pora pozwala nacieszyć się lasem, w samotności (ok prawie ... bo mijałem podobnych mokrych zboczeńców na ścieżce ) Odpowiedz Link
condziu Re: Singlowy deszcz 02.06.07, 14:24 Taki zwykły dzień Do fontanny wrzucam grosz Na rowerze ktoś rekord bije swój Ktoś oczyścił brudny staw Ktoś przekroczył wpław Rzekę wspomnień złych Dzień, zwykły dzień Deszcz na twarzy Czarno-biały film, komedia Ludzi w kinie tłum Gdzieś o pięćset kroków stąd W ręku niesie ktoś Pełno różnych spraw Może kupię sobie psa Może lepiej lwa Kobiet będzie w bród Dzień, zwykły dzień Deszcz na twarzy Czarno-biały film, komedia Ludzi w kinie tłum Odpowiedz Link