pomysl.po.wypiciu 05.06.07, 13:49 dzis studentki mi powiedzialy zebym moze sie ogolil bo nie znajde sobie dziewczyny normalnie wzruszylem sie ze sie tak o mnie martwia ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretah Re: broda 05.06.07, 14:01 a moze studentki chciały ujrzec Twoją prawdziwą twarz? Odpowiedz Link
sottobosco Re: broda 05.06.07, 14:07 może coś w tym jest? wiesz, to że ktoś jest młodszy nie znaczy że nie ma racji, bo w końcu "to że ktoś jest starszy to nie znaczy tak do końca że mądrzejszy" ) Odpowiedz Link
ardiss Re: broda 05.06.07, 15:44 aleola. dzięki za wsparcie. swoja drogą: my mamy depilowac nogi, a oni chca nosić brody. To niesprawiedliwe I zaraz sie ktoś odezwie: ze kto mówił, iż sprawiedliwośc istnieje Odpowiedz Link
condziu Re: broda 05.06.07, 15:52 aleola1 napisała: > zgadzam sie: włosom na twarzy mowimy NIE Fuj! Tak bez brwi i rzęs ?!? Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: broda 05.06.07, 16:47 Przylaczam sie, pfuj Tolerowane sa jedynie mini-brodki o ladnym ksztalcie A co powiedziec nt owlosionych klat, rak/nog u M.? Jestescie za depilacja, czy niekoniecznie? Odpowiedz Link
koss.ania Re: broda 05.06.07, 16:54 Skoro my depilujemy, to dlaczego im mialo by sie upiec) a tak na serio, to nie znosze u facetow wlosow na plecach, i tak ostatnio doszlam do wniosku, ze jak gola twarz, to mogli by tez zahaczyc o pachy..Nogi, moga byc owlosione, klata..wole bez wlosow, ale jak juz ma, to trudno- zniose..rak golic nie musi, bez przesady, sama tego nie robie..a broda? taka typowa broda, broda?? No, raczej nie, bródka za to bywa bardzo sexi) rosa_portogallo napisała: > Przylaczam sie, pfuj > Tolerowane sa jedynie mini-brodki o ladnym ksztalcie > A co powiedziec nt owlosionych klat, rak/nog u M.? Jestescie za depilacja, czy > niekoniecznie? Odpowiedz Link
asskela Re: broda 05.06.07, 16:41 ale za to jak się jest głodnym to jest szansa,że wyłowi się stamtąd jakieś resztki z poprzedniego posiłku... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: broda 05.06.07, 21:33 jaka kurna broda????????????? i gdzie?;DDDDDDDDDDD parę dni temu nie widziałam jakiegoś specjalnie bujnego owłosienia w pewnym miejscu;DDDDD Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: broda 05.06.07, 21:41 to wlasnie byla ta broda broda brodzie nie rowna mam wrazenie ze kazdy kojarzy sw mikolaja jak sie mowi "broda" ach te ograniczenia.. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: broda 05.06.07, 23:07 EEE tam młode są to się nie znają, ja jakoś mam słabość do męskiego zarostu na twarzy-choć zależy bo nie każdemu to pasuje Odpowiedz Link
koss.ania Re: broda 05.06.07, 23:11 mlode, czy stare, o gustach ponoc sie nie dyskutuje, co innego ze caly czas to robimy)) Odpowiedz Link
mala_mujer Re: broda 06.06.07, 10:46 no bo o faktach, to rzeczywiście nie ma co dyskutować, więc co pozostaje? a broda u facetów, to albo gęsta, krótka i zadbana, albo bez Odpowiedz Link
altu Re: broda 06.06.07, 12:57 tia.. ja się do tej pory zarzekam, że nie umówię się z facetem, co nosi długie włosy swego czasu miałam powiedzenie: nie umawiam się z facetem, który ma dłuższe włosy ode mnie Odpowiedz Link
fleshless Re: broda 06.06.07, 13:38 altu napisała: > swego czasu miałam powiedzenie: nie umawiam się z facetem, który ma dłuższe > włosy ode mnie na głowie, rzecz jasna? ;> Odpowiedz Link