chinski.smok 20.07.07, 20:37 Uwielbiam. Budzi się we mnie naura czarownicy. ... tylko psów żal... Ale niech trwa, grzmoci, błyska i szaleje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9b9 Re: BURZA! 20.07.07, 21:06 Ja też uwielbiam. Właśnie udało mie się zrobić kilka zdjęć piorunów. Boskie uczucie Odpowiedz Link
chinski.smok Re: BURZA! 20.07.07, 21:08 SzapoBa! Czy jak to się cholery pisze! NIGDY nie złapałam pioruna! Odpowiedz Link
9b9 Re: BURZA! 20.07.07, 21:12 W ciągu ostatniej godziny wykonałem ze 200 zdjęć z balkonu. Pioruny mam chyba ze cztery. Zaraz będę zgrywać na dysk. Najłatwiej je złapać, jeżeli masz w aparacie opcje typu "fireworks show". Co 50. próba się udaje Odpowiedz Link
chinski.smok Re: BURZA! 20.07.07, 21:14 No to teraz jestem na kolanach. Prześlij jakiegoś przystojnego pioruna, proszę.... Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Masz @ 20.07.07, 21:38 Dzięi, naprawdę jest piękny! Zwróć uwagę - nie piszę "ładny". Piszę: piękny! I jeszcze raz: czapki z głów! Odpowiedz Link
9b9 Re: Masz @ 20.07.07, 21:42 Piękny to jest np. Maciek Zakościelny. Piorun jest jednak zdecydowanie bardziej męski Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Masz @ 20.07.07, 21:49 Maciek Zakościelny jest ładny, co najwyżej. A piorun jest piękny! Odpowiedz Link
mircea Re: BURZA! 20.07.07, 21:29 Gdzie ta burza?? u nas burzy niet za to duszno okrutnie... Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: BURZA! 20.07.07, 21:37 Warszawa i okolice też. Już się skończyła. 27 st C. Nie jest źle, parę dni temu było 10 więcej. Niedługo będziemy mieć takie szerokie dziurki w nosach. Jak rasa czarna. I będziem Muziny Odpowiedz Link
chinski.smok Re: BURZA! 20.07.07, 21:40 Są takie Muziny, co sobie wydłużają szyje. To też efekt upału, myślisz? Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: BURZA! 20.07.07, 21:41 Nie tylko szyje Masochizm? Chęć zaimponowania żyrafie? Odpowiedz Link
glos_z_offu Tak w ogóle 20.07.07, 21:50 to pomyślałam, że chcę iść z Tobą do kina, ale nie mam dostępu do gazecianego @ w pracy, poza tym zrobiło się późno i nic z tego nie wyszło. No. Miłego rozmawiania, zmykam do siebie (fajny emotek: dwukropek i de) Odpowiedz Link
chinski.smok Re: męczy mnie to... 20.07.07, 22:23 Niestety, Eliadego znam, ale nick pozostał po kimś. Filozofia a życie. Kurna. Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: męczy mnie to... 20.07.07, 22:25 Mircea to Ty? Kurna. Pójdę, chyba łapię doła. Odpowiedz Link
chinski.smok Re: męczy mnie to... 20.07.07, 22:29 Nie, Mircea niech pozostanie sobą. Chociaż kiedyś dał mi popalić. Na fali buntu oprotestowałam Frazera. Do tej pory nie przeczytałam. ... ale będziesz mi mówić "cześć"? Odpowiedz Link
osiolek113 Re: BURZA! 20.07.07, 21:55 Ja nigdy chyba nie zapomnę jednej burzy, kiedy akurat zostałem przyłapany na zewnątrz, i w pewnym momencie spojrzawszy w górę zobaczyłem coś zapierającego dech w piersiach - widzieliście kiedyś takie tandetne filmy science fiction, gdzie ci źli uruchamiają jakieś gigantyczne laserowe działo? Zawsze wtedy, obowiązkowo wręcz, pojawiają się takie mniejsze promienie zbiegające się powoli w jednym punkcie, skąd za chwilę ma wypaść kolorowy wielki promień niszczący jakąś tam planetę. Widocznie tak działają wielkie laserowe działa To było dokładnie coś takiego: symetrycznie, z oddalonych od siebie punktów skłębionej chmury wystrzeliły jasne zygzaki, trafiając precyzyjnie w jedno miejsce na niebie - dokładnie nad moją głową. Potem z okropnym trzaskiem strzeliła z tego miejsca oślepiająca smuga, nie mam pojęcia gdzie i czy w ogóle uderzyła w ziemię, bo po prostu oślepiło mnie to cholerstwo zupełnie. Stałem sobie tak bez ruchu jeszcze parę sekund i zastanawiałem się, czemu nie czuję zapachu swoich spalonych podeszw... Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: BURZA! 20.07.07, 22:18 nic nie jest dobre ani złe. komuś właśnie piorun spalił facjatę... chyba znów zacznę wyznawać buddyzm. shiit. Odpowiedz Link
glos_z_offu moje ptaszki siedzą na lampie 11.08.07, 16:08 Co grzmot, one ze strachu - pocisk. Biedaczki. Odpowiedz Link
koss.ania Re: BURZA! 11.08.07, 18:26 ja tez uwielbiam burze..lubie grzmoty i blyskawice, sadze ze wielce magiczne to zjawisko atmosferyczne, aczkolwiek, mam swiadomosc ze to sie tlumaczy scieraniem sie chmur, czy cos takiego, tak czy inaczej wczoraj sie na burze nie zalapalam, a dzis taka malenka byla, wiec tez sobie nie popatrzylam.. Odpowiedz Link