dominika.ka 10.08.07, 18:45 Hej. Planuję wczasy na początku września. sama. Myślałam o Grecji. yTrochę obawiam się tego wyjazdu ale nmie mam wyjścia, jeśli nie pojadę sama to wcale. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singielka_1976 Re: wczasy 10.08.07, 22:53 Grecja kontynentalna czy może wyspy?Tęsknię za Kretą Odpowiedz Link
dominika.ka Re: wczasy 11.08.07, 09:25 myślałam o Krecie. sama nie wiem. Dopłaty do pokoi jednoosobowych są straszne i nie wiem czy wyjazd samej do obcego kraju do dobry pomysł. Ale z drugiej strony miałam tak ciężki rok że muszę coś wymyślić. Odpowiedz Link
dominika.ka Re: wczasy 11.08.07, 09:26 jeśli dobrze rozumiem jesteś 1976?! ja również... Odpowiedz Link
tapatik Re: wczasy 11.08.07, 17:19 Dlaczego jesli nie pojedziesz sama, to nigdzie nie pojedziesz? Nie mozesz sie do kogos podlaczyc? Odpowiedz Link
barimbowa Re: wczasy 11.08.07, 17:48 Nie wiem czy mówisz o pobycie zorganizowanym - ale sama, bez pary czy całkowicie sama? jeśli to pierwsze - jedź - nawet sama Jeśli drugie - ja bym też pojechała - ostrożnie ale jednak Odpowiedz Link
mar-tsin Re: wczasy 11.08.07, 17:53 Hej, Ja jadę pod koniec września do Hiszpanii, ze znajomym małżeństwem. Mieliśmy jechać we 2 pary, ale ja zostałem sam. Ale nie zamierzam rezygnować, postaram się tylko nie psuć znajomym wakacji . Udanego wyjazdu Odpowiedz Link
czarny.onyks a moze sierpień, druga połowa? 11.08.07, 19:05 moja towarzyszka podróży nawaliła i zostałam sama........ też Grecja, zorganizowane wczasy... Odpowiedz Link
dominika.ka Re: a moze sierpień, druga połowa? 11.08.07, 19:29 całkiem sama a gdzie jedziesz i z jakim biurem? Odpowiedz Link
ramm Re: a moze sierpień, druga połowa? 14.08.07, 21:56 hej, może na gazete priv, ja mam urlop od 22.08-09.09 i nie mam z kim jechac, a nie chcialabym dopłacać do jedynki a z reszta wolę towarzystwo jakies miłe niż siedziec sama w pustym pokoju Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a moze sierpień, druga połowa? 17.08.07, 21:08 ja mam niestety krótszy urlop ktos z kim miałam jechać...nie jedzie plany podupadły..... ech ....niewesoło mi a grecja mi sie marzyła;/ Odpowiedz Link
anula36 Re: a moze sierpień, druga połowa? 17.08.07, 22:21 Grecja nie ucieknie Moze jakis przedluzony weekend w kraju? Odpowiedz Link
tapatik Re: a moze sierpień, druga połowa? 18.08.07, 11:05 czarny.onyks napisała: > ja mam niestety krótszy urlop > ktos z kim miałam jechać...nie jedzie > plany podupadły..... > ech ....niewesoło mi > a grecja mi sie marzyła;/ Poszukaj na forum Kontakty, albo na dwukropku. Albo na gumtree.pl. Ile masz tego urlopu i kiedy? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a moze sierpień, druga połowa? 18.08.07, 13:07 na razie poszukuje wśród znajomych... i mecze taka jedną osobę jechanie z kims obcym moze okazac się nieporozumieniem urlop do końca sierpnia od poniedziałku właściwie Odpowiedz Link
dominika.ka Re: a moze sierpień, druga połowa? 17.08.07, 22:43 przykro mi ale ja jdnak dopiero we wrzesniu pozdrawiam dominika Odpowiedz Link
wenecka Re: wczasy 18.08.07, 12:57 lepiej jechac na wakacje samemu, niż zabrać ze sobą kogoś, kto swoim zachowaniem będzie przypominał jedynie kawałek mięsa uformowany na kształ człowieka. co to będzie się bezwolnie poddawał i działał odtwórczo, a nie twórczo, pozbawiony spontaniczności, ale za to z dozą marudztwa i niewychowania, że po wakacjach nawet sie nie odezwie do człowieka i nie powie: dzieki za wspólne spedzenie czasu. taki kawałek mięsa moze byc też zawalidrogą w kontaktach z innymi. także jedź sama i baw się dobrze. Odpowiedz Link