cafe_girl 06.09.07, 11:45 Czarny kot przebiegł mi drogę kiedy wracałam wczoraj do mojego bloku nr 13... No właśnie - czy wierzycie w przesądy? bo ja jakoś nie bardzo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 Re: Przesądy 06.09.07, 11:49 ja z rodzicami mieszkalam a bloku 13 pod nr 13 i jak okradali piwnice, 2 razy, to nasza omineli, hehe zlodziej z przesadmi 13stka to moja ulubiona liczba zbilam lusterko kilka razy w zyciu i sie tym nie przejelam hehe Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Przesądy 06.09.07, 13:25 aleola1 napisała: > ja z rodzicami mieszkalam a bloku 13 pod nr 13 i jak okradali > piwnice, 2 razy, to nasza omineli, hehe zlodziej z przesadmi dobre ) 2 razy miałam taką sytuację że wszystkie pokoje w hotelu były zarezerwowane.. oprócz tego z numerem 13 - pani uprzedzała że to 13 i delikatnie pytała czy mimo to się zdecyduję i czy jestem tego pewna Odpowiedz Link
menk.a Re: Przesądy 06.09.07, 13:05 cafe_girl napisała: > Czarny kot przebiegł mi drogę kiedy wracałam wczoraj do mojego bloku > nr 13... > No właśnie - czy wierzycie w przesądy? bo ja jakoś nie bardzo Żadne koty, 13 i takie tam. Nie wierzę, nie łapię się za lewe ucho prawą ręką i nie opluwam wszystkich naokoło) Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Przesądy 06.09.07, 13:27 A co to z tym łapaniem lewego ucha prawą ręką, bo nie znam? Odpowiedz Link
menk.a Re: Przesądy 06.09.07, 13:31 cafe_girl napisała: > A co to z tym łapaniem lewego ucha prawą ręką, bo nie znam? A to właśnie na wypadek uroków, przesądów i innych czarów))))) Odpowiedz Link
cicade w te dobre: 06.09.07, 14:28 - że przerwa u dziecka między ząbkami oznacza szczęście - cieszę się, gdy znajdę monetę (trzeba chuchnąć i włożyć do kieszeni, nawet jeśli to 1 gr - i gdy czarny kot przekreśli drogę - to też jest dobrze Odpowiedz Link