krynia26 14.03.08, 21:03 może lepiej żyć "spokojnie" w zawieszeniu i udawać że czuje się co powinno się czuć czy może lepiej przetrwać samotne wieczory z być może naiwną nadzieją że gdzieś czeka ten ktoś....???????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazakkbal Re: uczucia 14.03.08, 21:14 Przecież nie jesteś robotem. Zecydowanie lepsza opcja: (ktoś wie) "kiedyś Cię znajdę". Odpowiedz Link
dwajezyki Re: uczucia 15.03.08, 20:53 Jak to jest samej nie kochać, a być tą, w której się wciąż zakochują? ;-P Odpowiedz Link
czas_ucieka Re: uczucia 18.03.08, 13:53 Dobre pytanie... Ja mam wrazenie, ze wlasnie taki los... Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: uczucia 18.03.08, 14:10 Zaczynasz kombinować Krynia Wyjdź na spacer, albo cóś... Odpowiedz Link
mruff Re: uczucia 19.03.08, 09:30 krynia26 napisała: > udawać że czuje się co powinno się czuć Krynia a co Twoim zdaniem powinnaś czuć?Eksplozję gwiazd z bozonami pod naskórkiem? Czasami mam wrażenie, że oczekiwania tego czegoś wielkiego zasłaniają coś fajnego, może małego, coś z czego może wyrosnąć to coś. Kobiety chyba za dużo romansideł czytają i potem marzą o niewiadomo czym. Wystarczy lubić swoje towarzystwo, czuć się dobrze przy kimś i aby pociąg seksulany. Odpowiedz Link
mruff mit miłości 19.03.08, 09:51 Świat, ludzie, seriale,książki utworzyły mit romantycznej miłości i ludzie szukają wiatru w polu Po co to? Miłość to nie uniesienia,wzdychanie Zresztą ja nawet rezygnuję w moim słownictwie z wyrazu miłość Jestem w związku, bez mega głębokich emocji, nie przenikają mnie do głębi ale jest dużo dobrych emocji,stanów poczucia szczęścia Serce bije spokojnie Lubimy się, swoje towarzystwo Lubimy być blisko Jest fajny seks Może o to chodzi w tym wszystkim??? Odpowiedz Link
tanger.soto Re: mit miłości 19.03.08, 11:55 mruff napisała: > > Zresztą ja nawet rezygnuję w moim słownictwie z wyrazu miłość Popatrz, popatrz, a ja odwrotnie: zaczynam przywracać do swojego słownika wyraz miłość, ale - paradoksalnie - nie ograniczam miłości do wielkiego halo, motyli gdzieś tam i księcia na koniu. Często robimy małe, fajne rzeczy z zamiłowania. Za-miłowania. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: mit miłości 19.03.08, 12:23 patatajpatatajpatataj ;] tak pewna znajoma, w stanie wskazujacym, mowila przechodzac sie po pokoju z kucykiem pony w dloni ciekawe czy marzyla wtedy o ksieciu Odpowiedz Link
tanger.soto Re: mit miłości 19.03.08, 12:29 Nie wiem, o czym marzyła, ale na pewno patatajowała z zamiłowaniem Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: mit miłości 19.03.08, 12:27 mruff napisała: > Serce bije spokojnie > Lubimy się, swoje towarzystwo > Lubimy być blisko > Jest fajny seks > Może o to chodzi w tym wszystkim??? aaa.. fucking friends czy jak to tam sie zwie Odpowiedz Link
mruff Re: mit miłości 19.03.08, 12:37 pomysl.po.wypiciu napisał: > aaa.. fucking friends czy jak to tam sie zwie Nie. Jest wspólna wizja przyszłości, właściwie szkic A czy pokoloryjemy razem?czas pokaże Nigdy nie interesowało mnie "fucking friends" Odpowiedz Link
fleshless Re: mit miłości 19.03.08, 13:45 pomysl.po.wypiciu napisał: > aaa.. fucking friends czy jak to tam sie zwie a tak bardziej ad rem to nie łaska? czy poprzestaniemy na etykietowaniu? ;> Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: mit miłości 19.03.08, 12:47 To chyba będzie ostatnie słowo z którego zrezygnuje. I nie chodzi mi o wzdychanie czy też księcia na białym koniu, romantyczne pierdoły i patrzenie sobie głęboko w oczy. Tylko o ten stan spełnienia z drugą osobą, spełnienia, którego dla każdego znaczy coś innego. Wiec jeśli Twój związek bez emocji daje Ci poczucie pełnego spełnienia, to pozostaje mi tylko pogratulować. Odpowiedz Link
fleshless Re: mit miłości 19.03.08, 13:39 ale przecież Ona nie napisała bez emocji, tylko że te emocje są spokojne, bez zaślepienia, bez neurastenii itp, często mylonej z pasją... ;P Odpowiedz Link
mruff Re: mit miłości 19.03.08, 13:57 sorrento_8 napisała: > Wiec jeśli Twój związek bez emocji daje Ci poczucie pełnego > spełnienia, to pozostaje mi tylko pogratulować. Sorrento czytaj uważnie Nie napisałam,że nie ma emocji Są ale te dobre, spokojne które dają mi poczucie szczęścia A o to chyba chodzi by będąc z kimś czuć się szczęśliwym Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: mit miłości 19.03.08, 14:48 Sorki, chciałam Cię zacytować, że nie ma mega emocji, a wyszło zupełnie coś innego - wyszło cholernie ironicznie, niż chciałam powiedzieć. Odpowiedz Link
krynia26 Re: mit miłości 20.03.08, 20:53 dla kazdego milosc pewnie objawia sie inaczej .....moze spokojnie bujace sece akurat dla tej osoby byc przejawem uczucia tego najwazniejszego...hmmm Odpowiedz Link
tapatik Re: uczucia 25.06.22, 20:59 Nie szkodzi. Będziesz mieć mniej czasu na wyciąganie starych wątków. Jak byś szukał kraju, gdzie jest dużo kobiet, to do nas przyjechało sporo Ukrainek. Poza tym możesz uderzyć na Tajwan, tam nie było durnego przepisu o jednym dziecku. Odpowiedz Link
tapatik Re: uczucia 26.06.22, 12:44 Przecież nie będziesz tam szedł pieszo, tylko leciał samolotem. Odpowiedz Link
stasi1 Re: uczucia 28.06.22, 08:30 Faktycznie pieszo się nie da. Można popłynąć. I coś dla mnie, dużo ludzi w jednym miejscu Odpowiedz Link