cafe_girl 15.06.09, 21:04 "grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą" Jak myślicie? naprawdę tak jest? Trochę jakby mniej grzeczna jestem ostatnio i tak się zastanawiam czy to mnie rzeczywiście doprowadzi tam gdzie chcę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wajego Re: Podobno 15.06.09, 21:35 Dziewczynką nie jestem, więc nie wiem. Ale bardzo mnie interesuje ta Twoja "mniejgrzeczność". W czym sie toto przejawia? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Podobno 15.06.09, 22:37 wajego napisał: > Dziewczynką nie jestem, więc nie wiem. ... więc jako obserwator widzisz więcej. > Ale bardzo mnie interesuje ta Twoja "mni > ejgrzeczność". W czym sie toto przejawia? W pokazywaniu że potrafię czasem tupnąć nogą (i to mocno jak trzeba), szczególnie tym którzy się tego po mnie zupełnie nie spodziewają W mówieniu głośno i wyraźnie (ba! czasem pisemnie) o tym, że coś jest do bani, chociaż wiem, że ci do których mówię wcale nie chcą tego słuchać (wolą udawać że wszystko jest ok) W "pokazywaniu palcem" (z zachowaniem jakiejś tam dyplomacji, ale jednak.. ) że ktoś czegoś nie robi a powinien I wystarczy, bo nie chcę się całkiem zdemaskować Odpowiedz Link
wajego aha 15.06.09, 22:45 Czyli jest to połączenie: 1. Karateki - tupanie nogą 2. Życzliwego - to pisanie i 3. Dziecka - pokazywanie palcem. OK, dojdziesz do celu )) Odpowiedz Link