elokwentna_marysia 05.07.09, 21:59 wchodzę, nie ma nikogo, nie ma z kim pozadzierać, podroczyć się, pożalić się, pochwalić... Gdz. 22 :00 zbiórka co wieczór , co Wy na to? można w piżamach ;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia ok, nie bylo tematu 05.07.09, 22:16 I wszystko jasne... aaaa jak sie usuwa to? no wiecie, nie chcę zaśmiecać... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: ok, nie bylo tematu 06.07.09, 10:36 zwał jak zwał byleby wesoło było ! Odpowiedz Link
niunia-lalka Re: ok, nie bylo tematu 12.07.09, 21:12 Jestem tu nowa i nie wiem czy też do mnie to zaproszenie - ale marysia - nie daj się zdołowac! pomysł jest dobry! komuś się nie podoba to niech nie przychodzi i nie truje! i nie obniża morale! Odpowiedz Link
zielona-oliwka Re: genialny plan 06.07.09, 03:49 A o tej porze bez pidżamy można? Znaczy się w ubraniu normalnym. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: genialny plan 06.07.09, 10:41 byle w ... butach! (vide: Wesele Wyspiańskiego i "trza być w butach na weselu") Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: genialny plan 09.07.09, 09:33 mnie nie było ale jestem i jestem za genialnym planem Odpowiedz Link
elokwentna_marysia klops 12.07.09, 19:48 jedni lubią koty, drudzy psy... a ja poronione pomysly mam. Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: klops 12.07.09, 20:41 Ja, jak zwykle - trzecia płeć. I koty i psy i konie na dostawkę... Odpowiedz Link
delfine Re: no to naleśnik 12.07.09, 21:22 chinsk.i.smok napisała: > Ja, jak zwykle - trzecia płeć. I koty i psy i konie na dostawkę... Trzecia płeć to jest coś. Ja preferuję płetwale błękitne, wieloryby i cały świat pomniejszych podwodnych stworzeń Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: no to naleśnik 12.07.09, 21:26 to trzeba nam jeszcze speca od tych napowietrznych zapowietrzonych też szukamy? Odpowiedz Link
delfine Re: no to naleśnik 12.07.09, 21:45 od tych nadziemnych to ornitolodzy są, zawód na wyginięciu, ciężko o takiego specjalistę, a zapowietrzonych coraz więcej, wkoło roztomaite ptasie grypy, świńskie grypy i inne zarazy przez powietrze się rozprzestrzeniają; ........ ptaszeczku ty mój aleś ty j......y Odpowiedz Link