kloti81 12.07.09, 22:39 a właściwie napisać, żeby smok się do wątku nie wtrąciło???????????????? Czy smok i arktur (w sensie założyciel) to to samo????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia nie wiem.. 12.07.09, 22:42 mnie nie pytaj, natknęło mnie i szukam mężam Oglądalaś komedię romantyczna TVP 1 ? ECH ACH OCH Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 12.07.09, 22:53 no taaak, fotografuje się turystki z ukrycia... zamiast ... łowić ryby o! ) Odpowiedz Link
wajego Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:08 Hmmm, nie pomyślałem o tym. Niestety byłem na wczasach odchudzających* i obiektów wartych fotografowania nie stwierdzono. *portfel, rzecz jasna. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 14.07.09, 20:48 aj, ten kapelusz chroni przed slońcem ale i przeslania widoki Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 15.07.09, 08:40 taaa Matkę Teresę zobacz we mnie, ekstra... Odpowiedz Link
wajego Re: nie wiem.. 15.07.09, 09:19 Coś mi się zdaje, że nie znasz tej historii... Był to na rozdaniu nagród MTV czy innych Grammy. Kilka razy z rzędu nagrodę dostawała Whitney Houston. Zawsze kiedy wychodziła odbierać nagrodę mówiła, że dziękuje Bogu i swojej mamie. Po którymś już razie wszyscy wiedzieli, ze Whitney odbierając nagrodę podziękuje mamie. Ale pewnego roku nagrodę dostała Cher, która wyszła na środek i powiedziała: "Dziękuję Bogu i matce Whitney Houston". Odpowiedz Link
fallen86 Re: nie wiem.. 12.07.09, 22:59 elokwentna_marysia napisała: > mnie nie pytaj, natknęło mnie i szukam mężam > Oglądalaś komedię romantyczna TVP 1 ? > ECH ACH OCH To ten kanał (dosłownie i w przenośni) jeszcze istnieje? Puszczają tam dobre filmy? <szok> Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:01 to nie był film dobry. To była bajka o kopciuszku... Odpowiedz Link
fallen86 Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:09 Bajka... No tego można się było spodziewać po TVP 1 Odpowiedz Link
endywia-44 Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:03 elokwentna_marysia napisała: > mnie nie pytaj, natknęło mnie i szukam mężam > Oglądalaś komedię romantyczna TVP 1 ? > ECH ACH OCH w sumie, mąż to nie taka zła rzecz; hm....muszę to przemyśleć, bo chyba mi się twój entuzjazm udziela... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:06 pomyśl...jutro zamiast jazgotu budzika budził by nas szept do ucha... zapach kawy, omlet .. Są plusy "posiadania" męża Odpowiedz Link
endywia-44 Re: nie wiem.. 12.07.09, 23:09 i czułe pocałunki, chyba się rozmarzyłam.... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: nie wiem.. 13.07.09, 11:21 i ... tel. do pracy z miłym podtekstem po którym sie zarumienisz Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: Co trzeba zrobić 12.07.09, 23:20 Odpowiedź jest prosta - zafundować Smokowi wakacje. W Peru. Poproszę. I dam spokó na czas wakacji - rzecz jasna. Im dłuższe wakacje mi zafundujesz - tym dłużej cieszyć się będziesz, czym tam chcesz. Klotalindo. Odpowiedz Link
wajego Re: Co trzeba zrobić 13.07.09, 09:46 No to kloti będzie musiała jeszcze z 10 tysi dorzucić i smok z głowy A może smoku chciałby stateczkiem? Szkoła pod żaglami rejs trzy lata Kiedyś było coś takiego... Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: Co trzeba zrobić 13.07.09, 10:16 Słaba jest wiara ma w SZKOŁY pod żaglami - chyba, że na któtki kurs skutecznego łamania masztów za jednym uderzeniem lichego podmuchu mnie zapiszesz... w tym szkoła polska przoduje! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Co trzeba zrobić 13.07.09, 11:23 kurs na nianię? w Rzeczpospolitej miejsc w przedszkolach brakuje, niania potrzebna od zaraz... taki kurs 3 tyg. trwa a jaki zawód potem a jaki wyczerpujacy Odpowiedz Link
endywia-44 Re: Co trzeba zrobić 14.07.09, 22:20 Ale satysfakcja jaka, z przebywania z uroczymi maluchami. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Co trzeba zrobić 15.07.09, 08:35 lubię dzieci więc mnie spodobałoby się Odpowiedz Link