Dodaj do ulubionych

mbank - nie polecam...

15.10.09, 10:29
Czy zdazylo wam sie czekac na otwarcie konta MIESIAC??
Mija własnie miesiac odkąd zlozylam wniosek o 2 konta - osobiste i firmowe
i... nic... Żadnego odzewu.
Nie zgubili wniosków bo dzwoniłam.
Dobrze ze nie udało mi sie u nich założyć konta skoro tak dlugo trzeba czekać
na decyzje...
mbank - nie polecam
Obserwuj wątek
    • koci_mietka Re: mbank - nie polecam... 15.10.09, 11:27
      Właśnie po napisaniu do nich maila dostałam odpowiedź:
      "Dziękujemy za wiadomość: Odp: [mBank] Rachunki: brak informacji odnośnie konta

Przewidywany czas odpowiedzi wynosi 60 godzin."
      ha ha ha ha ha ha
      • Gość: tomekjot Re: mbank - nie polecam... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.09, 17:02
        w mkiosku od reki otworzyłem konto i co...!
        • Gość: koci_mietka Re: mbank - nie polecam... IP: *.acn.abpl.pl 15.10.09, 23:33
          Ależ ja chciałam właśnie w mkiosku! Tylko nie rozpatrzyli jeszcze mojego
          wniosku... Nie przyszedł żaden mail! tylko potwierdzajacy zgloszenie i
          zalecający oczekiwanie!!
          • Gość: tomekjot Re: mbank - nie polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 08:18
            W mim przypadku wszystkie dane otrzymał pracownik mkiosku , wszystko
            powprowadzał, umowy popodpisaliśmy, w domu sprawdziłem maila i wszystko było.
            Musiał coś żle powprowadzać
    • a-to-slonce Re: mbank - nie polecam... 18.02.16, 08:51
      TEŻ ODRADZAM. Chciałam założyć kartę kredytową, latałam po księgowych żeby mi odpowiednie dokumenty przygotowali. Na rozpatrzenie wniosku mbank kazał mi czekać miesiąc. Jak poszłam po tym czasie zniecierpliwiona do banku bo żadnej informacji od nich nie dostałam to okazało się że koleżanka zgubiła dokumenty. Przepraszali, mieli je znaleźć i zadzwonić do mnie następnego dnia. Czekałam TYDZIEŃ i nie zadzwonili. Poszłam do oddziału i poprosiłam kierownika....Panią kierownik oddziału chyba pomorskiego i co? Również przepraszała i chciała się ze mną umówić osobiście. Dzwoniłam do niej potem parę razy - NIGDY nie odebrala i nigdy nie oddzwoniła. KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMY, LEKCEWAŻENIE I ZERO KOMPETENCJI nawet wśród pracowników na wyższych szczeblach. Nie wiem skąd mbank bierze pracowników - chyba z ulicy. Pozdrowienia dla oddziału w Rivierze i Pani "Kierownik"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka