milka.jan Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 24.09.15, 17:41 gdzie obecnie jest najlepsze oprocentowanie rachunków oszczędnościowych? zamierzam wpłacać miesięcznie pewną sumie pieniędzy na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik-banku Smart Bank 04.08.16, 13:15 Najtańszym na dzisiaj bankiem jeśli chodzi o konto osobiste jest Smart Bank, opinie też raczej pozytywne: www.forum-bankowe.pl/tematy27/smart-bank-konto-smart-opinie-vt9040.htm konto-w-banku.pl/smart-bank/ www.tanie-konto.pl/smart-bank/smart-konto/ Najwięcej osob narzeka na kontakt z bankiem, ale na wielki + , że jest bezwarunkowo darmowe to konto. Odpowiedz Link Zgłoś
wweet Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 22.11.16, 19:32 Ja polecam Nest Konto to dobre, nowoczesne konto. Moja opinia o NEST Bank wynika przede wszystkim z tego, że nie muszę płacić za użytkowanie karty i mam za darmo wypłaty ze wszystkich bankomatów. I co dla mnie najważniejsze – ściągnąłem sobie aplikację mobilną i teraz mogę korzystać z konta za pomocą smartfona, co bardzo mi ułatwia życie, ponieważ dużo podróżuję. Polecam Smart Konto wszystkim, którzy cenią nowoczesne rozwiązania i nie potrzebują tradycyjnej bankowości. e-m2m.pl/5832f062967e3 Odpowiedz Link Zgłoś
alma00leksandra Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 10.05.17, 12:01 Polecam konto w Nest Banku... całkowicie za darmo nie trzeba nawet iść do placówki ponieważ kurier dostarcza nam papiery, wypłaty z bankomatów w całej Polsce są za darmo, bez ukrytych kosztów. Wrzucam link do formularza z wnioskiem o konto w Nest. Naprawdę polecam, sama korzystam i jestem bardzo zadowolona smile www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=7a44f0c98f5d1d1bcb730a224e25b069 maja oprocentowanie 4% w oszednosciowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agassus009 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? IP: *.cust.vodafonedsl.it 02.12.17, 16:24 Polecam przejrzeć oferty banków: Nest Bank, Getin Bank, Aliot. Tu znajdziesz informacje o konta i taryfy opłat i prowizji: konto-bankowe24.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hektor-achilles Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 08.01.19, 20:58 200 zł z nowym kontem na nowy rok Millennium Bank -załóż Konto 360° constantino.ebrokerpartner.pl/short/55z1j Nowe konto-nowe możliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsti Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? IP: *.91-185-185-0.net.eco.atman.pl 18.02.20, 13:10 Obecnie bardzo dobra promocja na otwarcie konta jest w bankku Santander, w ramach której mozna zarobić do 150 zł premii. Pierwszym krokiem w drodze po premię jest założenie na specjalnej stronie internetowej Konta Jakie Chcę wraz z Kartą Dopasowaną lub Konta Select z kartą Visa Select. www.tanie-konto.pl/promocje/santander-konto-jakie-chce-promocja/ Jeśli chodzi o konta oszczędnościowe to najlepiej skorzystać z porównań: www.tanie-konto.pl/ranking-kont-oszczednosciowych/ Na stronie jest ranking kont oszczędnościowych. Niestety ale obecnie oprocentowanie na nich jest dosć niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
logowaniegazeta Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 16.08.22, 14:17 Sprawdź konto za Zero w PKO. wygodna apka iko z blikiem, autostradami, opłatami za parkowanie i darmowe konta walutowe podpięte pod jedną kartę Konto darmowe jeśli zrobi się 5 transakcji kartą, ale jak nie korzystać z karty Odpowiedz Link Zgłoś
michalkalicinski Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 25.09.15, 13:49 ja od lat korzystam z ING. Czy jest to pod względem korzyści najlepszy bank nie wiem, ale mnie przekonuje coś innego. Jego stabilność i bezpieczeństwo moich pieniędzy :) ________________________________________________________________________________ meritoapp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
excel997 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 21.11.17, 11:23 Też korzystam z ING od wielu lat i jest OK. Nie mam wysokich wymagań i pewnie dlatego ten bank spełnia moje oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
wineklo Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 17.10.15, 00:07 Ja od czterech lat korzystam z BZWBK jestem mega zadowolony z niczym nigdy nie miałem problemu informują o czasowych konserwacjach jeżeli chodzi o mobilny bank. Aplikacje mają świetną wszystko nią można zrobić. Możesz zapłacić przez zbliżenie sprawdzić l bez logowania stan konta no po prostu ciągle się rozwijają co jest optymistyczne. Najważniejsze że przelewy i wybieranie kasy jest darmowe dla mnie to naprawdę wieli plus. Mam konto młodzieżowe do 30 lat więc naprawdę super oferta. Jak szukałem dla siebie konta naprawdę przeszedłem sporo banków i chyba oni dali najlepszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
grafael Smart Voklswagen Inteligo w jakim banku konto 22.12.15, 10:33 Trochę analizowałem ostatnio te oferty kont. Ja jestem zwolennikiem kont internetowych i nie wpłacam gotówki w oddziałach jak dla mnie subiektywnie oceniając: Jak ktoś nie potrzebuje oddziałów: 1. Bank Smart - chyba bez opłat i warunków, karta za 0zł bez warunków, ale nie ma oddziałów i wpłatomatów: antyhaczyk.blogspot.com/2014/07/bank-smart-opinie.html 2. Volkswagen Bank - bez opłat i warunków, karta za 0zł bez warunków, nie ma oddziałów i wpłatomatów. Minusem jest też to, że wypłacać z bankomatu trzeba minimum 400zł, bo przy mniejszych kwotach zapłacimy prowizję za wypłaty z bankomatu. Szczegółowy opis: antyhaczyk.blogspot.com/2015/01/vw-volkswagen-bank-opinie-konta-lokaty.html Dla osób, które czasem korzystają z oddziałów: 1. Inteligo - mocno się poprawili ostatnio. Darmowe, jedyny warunek to 100 zł wydane miesięcznie za pomocą karty, co jest chyba najniższym progiem transakcji bezgotówkowych zwalniających z opłaty za kartę nie liczący tech bez takiego warunku, czyli dwóch powyższych. Dodatkowy do dyspozycji mamy infrastrukturę - oddziały i wpłatomaty PKO. Szczegółowy opis: antyhaczyk.blogspot.com/2015/07/konto-inteligo-pko-opinie.html Dla osób ceniących przejrzystość w opłatach: Raiffeisen Polbank - darmowe, bez warunków, stała opłata za kartę 3zł i nic więcej. Dużo oddziałów, ale też sporo osób się negatywnie wypowiada na temat tego banku. antyhaczyk.blogspot.com/2015/03/raiffeisen-polbank-opinie-wymarzone-konto.html Dla osób sporo korzystających z lokat. Idea bank - darmowe konto, ale warunkowa opłata za kartę jak wszędzie. Dość mało oddziałów. Bardzo fajne lokaty internetowe: antyhaczyk.blogspot.com/2014/06/idea-bank-opinie-lokaty-konta-kredyty.html Dla osób lubiących gadżety, bankowość internetową, mobilną i promocje oraz premie za aktywne korzystanie. 1. Getin Up w Getin banku 2. Konto 360 w Banku Millenium antyhaczyk.blogspot.com/2015/07/bank-millenium-opinie-konto-360.html Tu jest jeszcze taka zbiorcze porównanie darmowych kont antyhaczyk.blogspot.com/2014/11/konto-bez-prowizji-ktory-bank-oferuje.html Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia1ak Re: Smart Voklswagen Inteligo w jakim banku konto 20.01.16, 13:30 Ja gorąco polecam konto w BZWBK, gdzie sama ostatnio założyłam Konto Godne Polecenia: 1) bank nie pobiera żadnej opłaty miesięcznej za korzystanie z konta, a przynajmniej do końca czerwca 2017 r. także za użytkowanie karty do rachunku. To wszystko bezwarunkowo, bez konieczności spełniania jakichkolwiek wymogów stawianych przez bank, 2) bezpłatne wypłaty ze wszystkich bankomatów w całej Polsce, 3) za darmo są także realizowane wszystkie przelewy internetowe, zlecenia stałe i polecenia zapłaty, 4) Bank nic nie pobierze także m.in. za autoryzacyjne kody SMS-owe, sprawdzanie salda rachunku w bankomatach czy wygenerowanie zestawienia transakcji Link poniżej kieruje bezpośrednio na stronę gdzie można złożyć wniosek o otwarcie konta przez internet i dokumenty podpisać u kuriera, który bezpłatnie je nam dostarczy cbc1.pl/n56gh Odpowiedz Link Zgłoś
bramka8 Re: Smart Voklswagen Inteligo w jakim banku konto 20.01.16, 14:51 Obecnie BZ WBK dorzucił kilka ciekawych opcji. Prowadzenie konta, karta debetowa, wszystkie bankomaty w PL i przelewy internetowe- wszystko za free. Konto oprocentowane jest na 4% (do kwoty 4000 zł).Ponadto trwa promocja, w której bank oferuje 100 zł premii w zamian za otwarcie Konta Godnego Polecenia. Żeby zdobyć bonus należy zarejestrować się w akcji i dokonać 5 płatności bezgotówkowych kartą lub BLIK-iem. Pozdrawiam, jakdorobic.com Odpowiedz Link Zgłoś
gregor522 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 28.01.16, 01:30 Oj, widzę, że serio nie ciekawa sytuacja :/ Słuchaj, ja ekspertem nie jestem, ale jestem klientem ;P Osobiście mogę Ci poradzić raiffeisen. Jestem tam od jakiegoś czasu i serio jest w porządku. Dużo daje przemiła pani z okienka, która jak tylko cokolwiek się działo to od razu pomagała ;) Zorientuj się w temacie bo myślę, że tam możesz spróbować się przynajmniej dowiedzieć co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
parsi Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 03.02.16, 15:48 Czasy się zmieniają. Obecnie jedynym baniem który nie pobiera opłat jest Smart Bank. Inne banki pozwalają uniknąć opłaty dając warunki do spełnienia. Np. płatność kartą 300zl/msc, wpływy na konto 1000zł/msc. Polecam bezstronny i obiektywny ranking kont osobistych, gdyż warto być na czasie ze zmieniającymi się ofertami: Obecnie jedynym bankiem bez opłat jest Smart Bank. Inne banki są odpłatne, ale dają możliwość uniknięcia opłat pod pewnymi warunkami. Te warunki to przede wszystkim płatność kartą np, 300zł na miesiąc albo miesięczne wpływy na konto w wysokości 1000zł. Polecam ranking kont osobistych, obiektywny i bezstronny: Obecnie wszystkie konta osobiste są płatne , oprócz Smart Banku. Większość banków daje możliwość uniknięcia opłaty i warunki. Np. 1000 zł wpłaty na konto co miesiąc albo płatność kartą na 300zł/msc. Polecam obiektywny ranking kont studenckich: www.niepoddawajsie.pl/ranking-kont-osobistych-i-firmowych Odpowiedz Link Zgłoś
rozane34 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 09.02.16, 17:33 Polecam Getin. Mam opcję Getin Up fajna, mobilna karta, powiadamianie o stanie konta, info internetowe. Szczególnie dla uzbrojonych w nośniki mobilne. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarkaliski98 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 05.08.16, 14:34 ja korzystam z mbanku, po przeniesieniu z z zachodniego, który bierze kase już za oddychanie właściciela konta:D póki co jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu. Sam interesuje się finansami i prowadze bloga krd opinie Odpowiedz Link Zgłoś
olaflub Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 21.04.17, 15:27 mBank, mBank wszedzie mBank... a jednak podniesli oplaty i juz nie sa lepsi od BZ WBK. wydaje mi sie, że ludzie beda masowo stamtąd uciekać, tak jak było to w przypadku WBK. chcemy jak najtanszych kont, a nawet szukamy tych zupelnie darmowych - i taka jest prawda. Dopóki beda rachunki za zero to ludzie będa migrowac i wcale sie im nie dziwie. ja od dluzszego juz czasu sie tym nie przejmuje bo mam wlasnie darmowe konto (orange finanse - jakby chcial ktos tam zalozyc to polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 21.04.17, 16:17 olaflub napisał(a): > od dluzszego juz czasu sie tym nie przejmuje bo mam wlasnie darmowe konto Od dłuższego czasu? 8 miesięcy i już chwalisz? No, chyba że jako nick marcin_lukasiewicz (ten sam adres IP) bierzesz za to kasę :) forum.gazeta.pl/forum/w,24,162196971,162196971,Orange_Finanse_opinie.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia342 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 09.05.17, 13:58 Jaki bank wybrać by nie stracić? Obecnie mam konto w PKO i każda transakcja jest odpłatna, nawet wyciąganie pieniędzy z "nieswoich" bankomatów... Nie wspomne już o przelewach... jakie polecacie banki? :) Będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankus Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? IP: *.tktelekom.pl 10.05.17, 15:18 Witam. Ja też miałem problem z tym samym bankiem co autor. Po analizie i opiniach zdecydowałem się na raiffeisen Bank ...E7dAtY W mojej miejscowości jest mało bankomatów, więc zależało mi na tym abym mógł pobierać pieniądze z każdego bez prowizji. Do tego konto jest za 0zł i ma przejrzysty panel Online :) Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik-banku Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 06.06.17, 11:39 Najtańsze konta pod względem opłat mają teraz: nest bank: www.tanie-konto.pl/nest-bank/nest-konto/ bgż bnp: www.tanie-konto.pl/bgz-bnp-paribas/konto-optymalne/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.17, 12:22 Polecam zajrzeć na tą stronę karoladamus.ebrokerpartner.pl myślę że jakieś konto na pewno się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
alexrex Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 09.11.17, 19:03 Najlepiej przejrzeć wiele ofert i porównać sobie co dany bank oferuje . Na tej stronie masz dostęp do aktualnych ofert i możesz je sobie porównać cyna0617.oferty-kredytowe.pl/kontaosobiste/porownanie-ofert/ Ale fajną ofertę dla studentów ma bank milenium cyna0617.oferty-kredytowe.pl/millennium/konta-osobiste_konto-360.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabela-szu Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 13.11.17, 13:52 Osobiście polecam ci Nest Konto za bezwarunkowe zero zł 0 zł za założenie i prowadzenie konta 0 zł za wydanie i obsługę karty 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce link do wniosku na ich stronie masz jakby co tutaj: tinylink.pl/rnjt Odpowiedz Link Zgłoś
marekked Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 05.12.17, 15:26 polecam mbank, korzystam z konta w tym banku już od 8 lat i jestem zadowolony. Zawsze można dogadać się w kwestii nowych usług i dostosować ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
epartner1 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 08.12.17, 23:07 Polecam szczerze mbank. Mkonto z taryfą standard, calkowicie za darmo, aby je założyć nie trzeba wychodzić z domu, kurier dedykowany podpisywaniu umów dotrze do Ciebie z umową. Jako jedni z nielicznych nie robią problemów z zamknięciem konta więc polecam spróbować. Bezpośredni link do konta: epartner.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=1498&idDistributor=104187 Odpowiedz Link Zgłoś
czawiel Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 01.05.19, 09:19 korzystam z m-banku i póki co jestem zadowolony. cezarywielgus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? IP: *.pzu.pl 07.05.19, 15:32 Witam, ja również korzystam z mbanku, ale dobrze jest czasem założyć jakieś nowe konto i zgarnąć promocję - np. 200 PLN za założenie konta w Millennium albo BNP Paribas - zobacz ranking Odpowiedz Link Zgłoś
bizplanner Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 22.05.19, 03:21 Nest bank - praktycznie bezobsługowy plus za 0 zł ING Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunnestbank1 Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 07.08.19, 18:09 Szanowni Państwo, zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Konta w Nest Banku, które jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut), poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę), w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
seba.orlik Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 19.08.19, 12:56 Z tego, co wiem, na ten moment najlepszą ofertę ma Nest Bank. Odpowiedz Link Zgłoś
bizplanner Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 09.11.19, 20:27 możesz spróbować w nest banku, maja tanią ofertę do tego wszystko przebiega zdalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrduda Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 19.11.19, 18:17 mBank jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwarszowski Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 09.12.19, 15:29 Obecnie opłaca się konto mieć tylko w jednym banku i nie sugeruj się tym co piszą inni. Konto absolutnie darmowe to jest tylko teraz w nest bank. Inna sprawa artykuł infomiasto.eu/jakie-wybrac-najlepsze-konto-bankowe/ - jaki nic nie mówi o żadnym koncie bankowym ale tym że trzeba samemu czytać o kontach o myśleć a nie słuchać się innych osób co polecają. Zobacz sobie netst bank i znajdź lepszy bank - na tą chwilę nie znajdziesz to ci daję gwarant. A ten bank Tobie gwarant że nigdy nie stanie się płatny, mnie to przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoelo Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 19.01.20, 19:36 Osobiście polecam Millennium - proste warunki, aby konto było za free + bankomaty, ale w ogóle proponuję zajrzeć do wątku "Promocje okazje w bankach". Ze swojej strony zapraszam też na bankomaniacy.pl/konta-osobiste/ - gdzie można znaleźć wiele kont osobistych, wraz z opisem warunków. Wybrane konta z ekstra premią, w tym wspomniane Millennium. Odpowiedz Link Zgłoś
mleeko Re: W jakim banku założyć konto osobiste?? 28.02.20, 20:28 Najmłodszy i jeszcze maleńki NestBank jest ciekawy, chociażby dlatego, że w ofercie z darmowym kontem. Z kont osobistych jakie posiadałem w wielu bankach tylko jednego nie musiałem nigdy zamykać, więc dla mnie numerem jeden z banków internetowych jest mBank, świetne konto internetowe. Jaki rachunek bankowy wybrać? Sprawdź: Ranking Kont Osobistych Bogdan mówi Bankowy :) Podobnie stabilne i dobre konto ma obecnie Santander Bank, chociaż zdarzyło się zamykać konto w byłym BZ WBK i otwierać nowe, ale ze względu na dostępność, placówki, obsługę Santandner jest najlepszy jako bank stacjonarny z placówkami i oddziałami w całej Polsce, ponadto jako bank internetowy też jest bardzo dobrze. 2 w 1 na naprawdę wysokim poziomie to zdecydowanie Santander Bank. Odpowiedz Link Zgłoś