krycha_z_gazowni 07.02.10, 21:19 Bo nie od dziś wiadomo, że "oszczędnością i pracą ludzie się bogacą". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor.nowytor9 sprzedać akcje z GPW, zlikwidować lokaty 07.02.10, 21:34 i kupić dolce. Broń Boże euro. Akcje kupić znowu, jeżeli za odłożone dolary będzie można kupić 3 razy więcej akcji z GPW. Gdyby ktoś pokusił się i policzył, to wiedziałby, że za sprzedane akcje w listopadzie 2007 wymienione na dolce, w lutym 2009 kupiłby 4,5 raza więcej akcji na GPW. W ten sposób wyceniane polskie akcje z GPW w ciągu ostatnich 2 tygodni straciły prawie 20%. Nie wierzycie? to trzeba było matmy się uczyć i umieć wykresy interpretować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: sprzedać akcje z GPW, zlikwidować lokaty IP: *.altec.pl 07.02.10, 22:00 Jesteś śmieszny, jak każdy interpretator wykresów "po fakcie". Analiza techniczna ... hłe hłe hłe ... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sprzedać akcje z GPW, zlikwidować lokaty 08.02.10, 10:48 > i kupić dolce. Broń Boże euro. Kupić kupony lotto, ale te wygrywające. Jak chcesz to mogę podać jakie kupony należało kupować w zeszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf55 Oszczędzaj z bankiem - lokata czy konto oszczęd... IP: 77.255.192.* 07.02.10, 22:29 Nigdy nie lokuj kasy w banku, zarabia na tym 10razy wiecej niz daje ludziom na lokacie, lepiej samemu zainwestowac! Odpowiedz Link Zgłoś
kahol Oszczędzaj z bankiem - lokata czy konto oszczęd... 07.02.10, 23:11 Gdyby autor tekstu zapoznał się dokładniej z ofertami lokat różnych banków, w pośród których jest B-Bank Z-Zielony reklamowany nie tak dawno przez sławy Johna Clees'a i Danny de Vito; majacy w ofercie "Lokatę Swobodnie Zarabiającą", to dowiedziałby się że za zerwanie nawet na drugi dzień lokaty 4 miesięcznej-odnawialnej otrzymałby odsetki zgodnie z tabelą na dzień likwidacji. dzięki takiej operacji można samemu robic w tym banku tzw. overnight'y i nie zapłacić podatku Belki, a rzeczywiste oprocentowanie wyniesie około 5,5% i to na overnigt przez 1 dzień! Lokatka on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwl Re: Oszczędzaj z bankiem - lokata czy konto oszcz IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 07:37 Można robić to albo w mBanku założyć lokatę Czysty Zysk (1dniową) i overnighty mieć automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klfik Re: Oszczędzaj z bankiem - lokata czy konto oszcz IP: 145.8.104.* 08.02.10, 09:54 rzeczywiste 5,5%? Mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Oszczędzaj z bankiem - lokata czy konto oszczęd... IP: *.lublin.mm.pl 08.02.10, 00:15 Jak ktoś chcę oszczędzać a ciężko mu to przychodzi to ciekawe rozwiązanie proponuję skok Chmielewskiego Rachunek Systematycznego Oszczedzania warto się zainteresować dla tych którym brakuje motywacji. A ja sam na lokatę dzienną się zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek jest trzecie rozwiazanie zabrac kase z banku,jesli 08.02.10, 02:20 to 1000 klijentow bank zmieni ceny uslug Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Lokata 1 dniowa w mBanku 08.02.10, 08:01 mam kilka takich lokat i są naprawdę dobre ale min kwota to 10.000zł bez podatku belki pozwalają mi oszczędzić na podatku jakieś 100zł na 3 mies. Chciaż to dobra oferta to i tak w niedługim czasie je likwiduję bo wolę inną lepszą lokatę. Zamiast patrzeć jak codziennie dopisują odsetki wolę zakupić Renault Fluence i patrzeć na niego w garażu i mieć czym wozić żonę i syna w komfortowych warunkach. Wiadomo na autku się traci ale wolę używać pieniądze niż tylko na nie patrzyć a wiadomo pieniądze są do zarabiania i wydawania. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Lokata 1 dniowa w mBanku IP: *.man.poznan.pl 08.02.10, 09:23 Chyba w serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Re: Lokata 1 dniowa w mBanku 08.02.10, 10:18 Zobaczymy jak będzie jak narazie Clio z 2003 śmiga aż miło. Wiadomo trzeba robić przeglądy ale po zatym bardzo jestem zadowolony. Jedyny pikuś to to że jest takie duże zainteresowanie tym modelem że odbór dopiero w połowie kwietnia ale do tego czasu jeszcze odsetki narosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Lokata 1 dniowa w mBanku 08.02.10, 14:26 no pewnie. do kwietnia oszczedzisz na serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś