Gość: mar IP: *.man.poznan.pl 19.02.04, 11:24 Witam! Czy ktoś może mi polecić z własnego doświadczenia jakiś oddział tego banku w Poznaniu z kompetentną i miłą obsługą? (tzw czynnik ludzki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona Re: BZ WBK -miła,kompetentna obsługa? o nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.04, 17:48 o to w tym banku najtrudniej. W każdym oddziale "atmosfera ewakuacji"jak to określiła pewna klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo-cash Re: BZ WBK IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.02.04, 15:07 Zastanów się jeszcze raz: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35778,1923488.html Pzdr, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: BZ WBK IP: *.man.poznan.pl 21.02.04, 08:08 Ok. Dzięki. Trochę mnie to ostudziło. Muszę jednak przenieść gdzieś swoje konto wraz z linią kredytową i padło na BZ WBK, ponieważ akurat w Poznaniu bankomat mają praktycznie na każdym rogu. Z tego co wiem są inne banki, które również bezprowizyjnie korzystają z sieci bankomatów tego banku. Z tańszych w uzyskaniu i obsłudze linii kredytowych wyszukałem: Bank Przemysłowy(bardzo mało bankomatów) lub Multibank. Generalnie potrzebuje dostępu przez internet i działania on-line. Możecie coś zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dete Re: BZ WBK IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 10:45 rozważ ofertę multibanku, od 15-go lutego rozszerzyli sieć bankomatów (bezpłatne), wszystkie opłaty przez internet (bezpłatne-przynajmniej narazie), opłata za prowadzenie konta Aquarius - 12zł, linia kredytowa spora. Jestem ich klientem od trzech m-cy i narazie jestem zadowolona (nawet bardzo). Do placówki nie chodzę, wszystko załatwiam przez internet, łącznie ze zleceniami stałymi, poleceniami zapłaty itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: BZ WBK IP: *.man.poznan.pl 23.02.04, 07:29 Też mi tak wyszło, że Multi będzie dla mnie najtańszym i najlepszym rozwiązaniem, więc nawet wypełniłem ich wniosek o otwarcie rachumku w internecie. Niestety minął już jakiś czas i cisza. Obawiam się jednego o czym ostatnio dużo pisze się na forach. A mianowicie odłamy BRE czyli M i Multi mają tak rozbudowaną biurokrację, iż bardzo często gubią różne rzeczy. Poczekam jeszce trochę i osobiście pofatyguję się do oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: BZ WBK 21.02.04, 23:45 Witaj! Moja propozycja:zastanów się nad Lukas Bankiem S.A.będziesz mógł korzystać z bankomatów BZWBK oraz niektórch euronetu - za darmo,bez prowizji. Możesz założyć sobie e-konto bez opłat(jeśli bez tokena),przelewy za darmo,oprocentowanie środków 1%. Kredyt w koncie dość wysoki trochę niżej oprocentowany niż w BZWBK SA.Korzystam z ich usług od roku i jestem b.zadowolona.Nie jestem zaskakiwana ciągłymi wzrostami opłat i prowizji. Obsługa w kazdym oddziale sprawna,kompetentna i sympatyczna- chociaż większość spraw załatwiam przez internet lub infolinię. Więcej poczytaj sobie o nich w internecie lub przejdż się do jakiegoś oddziału,a otrzymasz wyczerpujące informacje-to jest naprawdę bank przyjazny ludziom. Pozdrawiam Lili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: BZ WBK IP: *.man.poznan.pl 23.02.04, 07:37 Witaj! Może i tak. Z tym, że akurat linia kredytowa w Lukasie chyba jest droższa nawet od BZ WBK czy PeKaO. Poza tym mam wstret dziki do tokenów i kolejek w oddziałach. A ilekroć przechodzę koło placówki Lukasa to wszystkie krzesełka w poczekalni są zajęte. Nie daj Bóg też, jak przypada jakiś popularniejszy termin płacenia rat. Kolejka prawie na dworze. Jestem strasznie wybredny, nie? :-) Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: BZ WBK IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 15:05 ja polecam oddział w wysokim budynku akademii ekonomicznej, szczególnie panią Donatę! można z nią wszystko załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock ;-) Łubu dubu, łubu dubu... IP: *.starnettelecom.pl 12.03.04, 08:57 ...niech żyje nam, Dyrektor Donata ! Nieeeech żyje nam ! To spiewałam ja, Lucynka z kasy dla klientów detalicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: BZ WBK 12.03.04, 16:25 Mam dla ciebie najlepsza propozycje: zaloz sobie eKonto w mBaku (zobacz: www.mbank.pl ) nie dosc ze przeniesiesz cala linie kredytowa to jeszcze maja dla ciebie taki program: TSL+ (Ten Sam Limit plus - tez go znajdz na tej stronie) a oznacza on ze jak przeniesiesz do nich swoja linie kredytowa z innego banku wlasnie to ten limit kredytowy powieksza dla ciebie jeszcze o 20 % Korzystam z eKonta juz dlugo i jestem bardzo zadowolony: uzywam konta tylko przez internet no i czasami zachodze do bankomatu Za darmo wyciagam pieniadze z wszystkich bankomatow ktore sa w sieci Euronet a od nie dawna rowniez z bankomatow BZ WBK (poniewaz podpisali sobie wspolna umowe) Wiec szczerze powiem ze nie znajdziesz atrakcyjniejszej i wygodniejszej oferty od oferty mBanku - sprawdz sam i sie przekonaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: BZ WBK IP: *.man.poznan.pl 13.03.04, 10:28 Mbank ma jedną poważną wadę. Wszystko załatwia się korespondencyjnie a to wymaga nieraz anielskiej cierpliwości. Jeżeli już miałbym wybrać coś z BRE to raczej Multi. Oddziały, bezpłatne przelewy, bezpłatne polecenie zapłaty, bezpłatne konta walutowe i % kredytu w rachunku jakby jeszcze niższy niż w MBanku, fundusze też są. Gdyby jeszcze zaoferowali taki serwis SMSowy jak w Inteligo byliby ideałem (jak dla mnie oczywiście).Do tego podgląd wszystkiego w necie. Minimalny koszt to 3PLN miesięcznie i opłata za kartę. MBank był fajny ale na początku istnienia. Od jakiegoś czasu jednak przestałem rozumieć politykę jego działalności. Zrobili się bardzo chaotyczni w swoich poczynaniach. Tak to nieraz niestety jest jak się zaczyna "grzebać" w swoich "fundamentach". Oby tylko się na tym nie "przejechali". Dziękuję Wam za rady i pozdrawiam! PS Temat jednak dalej aktualny :-) Odpowiedz Link Zgłoś