Dodaj do ulubionych

100.000 - gdzie zdeponowac?

IP: *.komputerowe.com 01.03.04, 17:44
Fundusz, lokata, co doradzicie i w jakim banku?
Obserwuj wątek
    • Gość: serafin Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.chello.pl 01.03.04, 22:02
      Na jaki okres czasu i w jakiej walucie są środki?
      • Gość: WEGA Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.komputerowe.com 01.03.04, 23:08
        pol roku, do roku max. w PLN
    • Gość: xc Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:40
      W Biurze Maklerskim, pieniedzmi trzeba obracać a nie dawać żydom z banku.
      • renatass Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? 07.03.04, 12:01
        Radzę fundusze inwestycyjne. Stopa zwrotu zawsze powinna przewyższać
        oprocentowanie na lokacie. Najlepiej poradź się kogoś, kto się na tym zna, być
        może znajdzie dla ciebie fundusz, który powinien w pół roku dobrze zarobić, o
        ile to wogóle można przwidzieć. Ja mam kolezankę, która sie tym zajmuje,
        możesz się jej poradzić. Tak czy inaczej moje doświadczenia z inwestwania
        pieniędzy w fundusze są jak najbardziej pozytywne.
        • Gość: Kolo Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:07
          Zainteresuj się lokatą w Dominet Banku lub w SKOKu.
          ewentualnie fundusz pieniężny.
          Pozostałe odpadają ze względu na krótki termin.
    • Gość: aston Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.citynet.pl 10.03.04, 00:31
      Polecam któryś z funduszy pieniężnych. Na ten moment najpewniejsze i
      nieporównywalnie korzystniejsze pod względem rozliczania podatku belki niż
      lokata bankowa.

pozdrawiam
      aston
      www.fundi.pl/index.php
    • Gość: Doradca finansowy Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:00
      Podpisuję się pod tymi co mówią,że fundusze. Bardziej zyskowne i równie
      bezpieczne. Skontaktuj się ze mną, jestem doradcą finansowym i mogłabym -
      oczywiście za Twoja zgodą - pomóc Ci przy zarzadzaniu tymi pieniedzmi przez
      cały okres inwestowania. Dobrałybyśmy też satysfakcjonujący Cię fundusz. Mój e-
      mail joandomost@op.pl
      • mijka Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? 14.03.04, 13:25
        Polecam fundusze zrównoważone lub akcyjne... Moja koleżanka właśnie na nich
        świetnie zarobiła...
        • Gość: Heraklit z Abwehry Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:05
          Polecam amfe, here, handel panienkami, pewien mój znajomy sporo na tym
          zarobil... Stopa zwrotu znacznie powyzej funduszy;))
    • Gość: mk zainwestuj WGI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 17:12
      Wrszawski Indeks Giełdowy. mam tam 80000 zł. co miesiąc dostaję 1000 w procent
      składany (juz po potraceniu prowizji) zarabiają na różnicach
      kursowych.stabilne. w por. lokatą - więcej zarabiam. wycof kiedy,i ile chcę.
      biuro maja chyba w CITI BH
      • Gość: mk Re: zainwestuj WGI.sprostowanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 17:13
        sorki, to się nazywa Warszawska Grupa Inwestycyjna
      • Gość: Wojtek Re: zainwestuj WGI IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 12:43
        Możesz podac jakis namiar do nich, telefon , e-mail tez byłbym zainteresowany.
    • Gość: Krystian Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:51
      Ja polecam SKANDIĘ. www.skandia.pl po:
      1) Nie zapłacisz podatku belki 19%. (odroczysz go w czasie co pozwoli ci
      generowac wieksze zyski)
      2)Twoimi pieniedzmi zajmia sie specjalisci a dokladnie Credit Suisse AM
      portfele modelowe ktore sa dostepne w skandii zarabiaja niezla kase.
      3)Twoje pieniadze lokowane sa w 28 funduszach polskich (najlepszych na rynku)
      oraz w funduszach zagranicznych okolo 80 Europejskich i okolo 100 Amerykańskich
      wyselekcjonowanych przez CSAM.
      Powodów dlaczego powinienes tam ulokowac pieniadze jest jeszcze troche ale to
      juz nie na forum. Poczytaj i jak juz sie zdecydujesz to napisz a dokładnie
      pokieruje cie co zrobic zeby wyciagnac z tej inwestycji jak naj wiecej.
      Pozdrawiam
      krystianb1@op.pl
    • openfinance.pl Re: 100.000 - gdzie zdeponowac? 02.06.04, 13:44
      To, gdzie najlepiej zdepanowac kwote 100 tys. zł, zalezy m.in. od tego na jaki
      okres chcial(a)bys zdeponowac te kwote. W obecnej sytuacji najlepiej skorzystac
      z funduszy inwestycyjnych lub przygotowanych przez specjalistow portfeli modelowych.

Proponuje Ci nieodplatna pomoc doradcy fnansowego w firmie doradztwa finansowego
      OpenFinance.

Sprawdz na www.open.pl; infolinia 0 801 600 200.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka