Gość: billy ...bo to badziewiaste banki są!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:35 ...kto rozsądny zakłada konta w takich bankach jak mbank czy polbank????Ten drugi jakby ktoś pytał to GRECKI!!tylko VOLKSWAGEN DIRECT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Aaaa, to wszystko jasne. 10.05.10, 15:50 VOLKSWAGEN to ta polska firma w Bielsku-Bialej, ktora kiedys produkowala Maluchy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasadlamnie Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 15:39 strona NBP tez lezala dzis przez dluzszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał MBurdel znowu zawiódł IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 15:42 dziekuje za taki bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan.G Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:55 problemy z płatnością kartą oraz wypłatami z bankomatu wystąpiły u mnie dzisiaj - karta Multibanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca baranów mBank - problem jedynie z logowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:57 bo bez logowania to kuźwa śmiga aż miło co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.lpr.com.pl 10.05.10, 16:12 Czytając ten artykuł przykro się robi gdy słyszę w słuchawce mlinii, że problemy leżą po stronie EURONETU a nie Mbanku. I po co te kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulawy Re: Problemy z systemem internetowym mBanku, Polb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:17 godz. 16:17 Logowanie do systemu przejściowo niemożliwe Przepraszamy, ale obecnie nie ma możliwości logowania do internetowego serwisu transakcyjnego. Powtórna próba logowania będzie prawdopodobnie możliwa po upływie 5 minut. Jeśli pozostaniesz na tej stronie, Twoja przeglądarka automatycznie wyświetli formatkę do logowania po upływie 5 minut, pod warunkiem, że logowanie będzie możliwe. Za niedogodności związane z oczekiwaniem na możliwość zalogowania serdecznie przepraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paluch Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 217.153.34.* 10.05.10, 16:18 W KB24 cały dzień kłopoty, od piątku czekam na przelew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 217.153.34.* 10.05.10, 16:22 W Kredyt Bank taki oto komunikat: "W obecnej chwili mogą wystąpić utrudnienia w dostępie, jak również w korzystaniu z serwisu internetowego. Aktualnie prowadzone są prace mające na celu usunięcie powyższych utrudnień. Serdecznie przepraszamy za niedogodności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WhateverYouLike Czy w ogóle ktoś wie...? IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 16:27 Czy w oóle ktoś wie, kiedy o do choroby jasnej się naprawi ? Chciałabym swoje pieniądze. Muszę rate zapłacić i zakupy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgk Re: Czy w ogóle ktoś wie...? IP: 82.113.106.* 10.05.10, 17:44 Gratuluję inteligencji, skoro przelew na ratę kredytu robisz dopiero w dniu, w którym mija termin płatności raty. Ja swoje przelewy na spłacenie raty zawsze robię z 3-4 dniowym wyprzedzeniem, a co do pieniędzy na zakupy - zawsze trzymam w portfelu 50 złotych na drobne wydatki, na wypadek awarii bankomatu. Wystarczyło pomyśleć, nie trzeba by teraz tak jęczeć na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:31 Czy już można wypłacać pieniądze z bankomatu? Może ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekplacek Re: Problemy z systemem internetowym mBanku. Są s IP: *.microchip.net.pl 10.05.10, 16:37 U mnie ING dwa razy zaksięgował przelew przychodzacy z pko bp. Ciekawe kiedy sie zorientują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balajanek Re: Problemy z systemem internetowym mBanku. Są s IP: 82.132.248.* 10.05.10, 16:51 Eh gdzie te dobre czasy kiedy nie było bankomatów i internetu.A może by do nich wrócić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ING Re: Problemy z systemem internetowym mBanku. Są s IP: *.galileusz.3s.pl 10.05.10, 19:52 Mam Cię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... 10.05.10, 17:01 Przepraszam bardzo ale co jak co mBank już od bitego tygodnia na stronie logowania miał komunikat o niedostępności serwisów co najmniej w nocy z soboty na niedzielę i każdy zorientowany klient (na przykład ja) wie, że w tym tygodniu, poczynając od niedzieli, mogą by problemy i zabezpieczył się wyjmując w sobotę dość gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampi Re: Problemy z systemem internetowym mBanku, Polb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:30 no tak jeśli ta gotówka była, pensje mam płatną do 10 każdego miesiąca, liczyłam na przelew w piątek, ale nie było, więc już dziś to na 100% byłam pewna, że przelew będzie, a tu dup... dzięki mbankowi nie dostałam jeszcze swojej wypłaty, ciekawe kiedy zobaczę swoje pieniądze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Problemy z systemem internetowym mBanku, Polb IP: 194.29.180.* 13.05.10, 20:59 Święta racja- informacja była o przerwach i o możliwych problemach. Wystarczy.....czytać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampi Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:13 w mbanku prócz problemu z logowaniem (próbowałam od 10 do 16 i dopiero po 16 mi się udało zalogować do konta) zaistniał w przypadku mojej osoby problem z przelewem wypłaty. Czekałam na przelew pensji z firmy, a tu najpierw problemy z logowaniem, a teraz szok totalny, bo po zalogowaniu okazało się, że brak przelewu na koncie. Normalnie szału można dostać z tym bankiem, ludzi bez pieniędzy zostawia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArio Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.static.entel.pl 10.05.10, 17:24 Nie tylko, w Citibanku też był dzisiaj problem z logowaniem do konta. Teraz już rozwiązany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_31 Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 188.33.110.* 10.05.10, 18:30 Nie zgadzam się z wypowiedzią przedstawiciela Mbanku. Płacenie kartą w sklepie oraz wypłaty z bankomatów były niemożliwe do około 15:00. Zdarza się, że czasami coś nie funkcjonuje. Drażni mnie jedynie to że ludzie po prostu kłamią aby zachować twarz. Żałosna, naprawdę żałosne. Pozdrawiam Wojtek_31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_31 Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 188.33.110.* 10.05.10, 18:31 Nie zgadzam się z wypowiedzią przedstawiciela Mbanku. Płacenie kartą w sklepie oraz wypłaty z bankomatów były niemożliwe do około 15:00. Zdarza się, że czasami coś nie funkcjonuje. Drażni mnie jedynie to że ludzie po prostu kłamią aby zachować twarz. Żałosne, naprawdę żałosne. Pozdrawiam Wojtek_31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Rzecznik mBanku kłamie IP: 94.254.142.* 10.05.10, 18:48 Kłamstwo mBanku! Nie działał system, infolinia puszczała tylko muzykę a na dodatek jakaś pani, zachęcała do korzystania z bankowości internetowej!!!! :D System nie działa wcale ! Odpowiedz Link Zgłoś
kanonierka Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... 10.05.10, 19:06 Ludzie o co wam chodzi ? Będziecie mieli wyższe odsetki i pieniądze jeden dzień dłużej... Wielkie mecyje robicie, do niedawna był jeden słuszny bank i po pieniądze staliście w kilometrowych ogonkach (bankomaty widzieliście na filmach i to nie w październiku, miesiącu filmu radzieckiego), i dobrze było, a teraz kilka godzin brak dostępu i już węszycie sensacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy wiecej mbank Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 91.188.109.* 10.05.10, 19:08 SKANDAL!mBank uniemozliwił mi zapłacenie za rezerwacje hotelu ktora przepadła.Do tego ,juz po interwencji tego zapewniono mnie ze fax konieczny do wjaSnienia sprawy dotrze do biura podrózy do 3 godzin-NIE DOTARŁ WCALE...cały dzień użeram się z infolinią która nic nie moze mi pomóc.REZYGNUJE Z KONTA!TO ROZBÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yang Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: 83.143.103.* 10.05.10, 19:36 O godzinie 18:30 nadal nie mogłem pobrać gotówki z bankomatu mając konto w mBanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoska80 cholerny bank-pomocy IP: *.lodz.mm.pl 10.05.10, 19:43 niestety to z komunikatem " centralny komputer nie moze zrealizowac tranzakcji...." to prawda.Robilam dzis duza wyplate i niestety pojawil sie ten komunikat ale pieniedzy nie wyplacilo TYLKO ZE ICH JUZ NA KONCIE NIE MA!! W mBanku uspokajali mnie ze pieniadze sie pojawia jak zrobia przeksiegowanie i ze sie wyjasni do tygodnia!! skandal bo robilam wyplate prawie calosci kasy z konta i obecnie jestem bez pieniedzy.CO moge zrobic w takim przypadku??? reklamacji nie chcą przyjąć bo mówią ze za wcześnie i ze pieniądze PRAWDOPODOBNIE wróca na konto. Czy ja mam jakies prawa w takiej sytuacji??? czy jedynie pozostaje mi pozyczyc gdzies pieniądze i czekac az sprawa sie sama wyjasni?? Czy nie powinni zdjąć bokady z tej kwoty wczesniej?? prosze o pomoc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbysław Reklamacja info IP: *.spray.net.pl 10.05.10, 20:18 No niestety nie pocieszę Cię, pieniądze, jeżeli nie wrócą teraz na konto to będą dostępne dopiero najwcześniej za tydzień (prawdopodobnie za dwa). Polecam złożenie reklamacji jak najszybciej (ponieważ Mbank ma zarezerwowany czas na załatwienie sprawy w ramach reklamacji, polecam aby złożyć reklamację już jutro). Jako klient masz prawo do złożenia reklamacji w wybranym przez Ciebie (nie przez bank) terminie, więc nie słuchaj co Ci tam gadają w tej słuchawce, czy w biurze, ale składaj reklamację jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A mi w mbanku zniknęło parę tysięcy.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 20:19 Akcje PZU właśnie stwierdziłem, są wycenione na 1zł za sztukę. Mam nadzieję, że chwilowo, bo jak nieee, tooo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Problemy z systemem internetowym mBanku, Polban... IP: *.centertel.pl 10.05.10, 20:44 W mBanku problem dotyczył nie tylko bankomatów ale i wpłatomatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vors Bankomat zżarł 300PLN co robić? IP: 194.1.144.* 10.05.10, 21:04 około 17.00 w bankomacie euronetu chciałem wypłacić 300PLN. Na ekranie pojawiła się informacja o problemie z centralnym komputerem banku. Pieniądze gdzieś "zawisły" i nie mam ani gotówki, ani 300PLN na koncie. Infolinia zajęta, konsultant na czacie sie nie pojawia od 2 godzin. Czy ktoś mógłby mi doradzić co mam zrobić? (bo chciałbym odzyskać te trzy setki zanim zlikwiduje konto zmienie bank na mniej gówniany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoska80 Re: Bankomat zżarł 300PLN co robić? IP: *.lodz.mm.pl 11.05.10, 07:32 a mi 850 :( daj znac jak sie potoczyla twoja sprawa.Ja dzis wybiore sie do banku bo moze osobiscie wiecej zalatwie niz przez ta mlinie Generalnie szukałam informacji i napisane bylo ze moge zlozyć reklamacje teraz i ze bank moze wczesniej zdjąć blokade, czyli zupelnie co innego niż mowiła mi pani z mlini. Na pewno nie zostane klientem tego banku.Nie chodzi o awrie i o to ze zostalam bez kasy ale o stosunek tego banku do rozwiazania problemu.Maja klienta w dupie i zero pomocy, do tego jakies kity wciskaja. no a kasy dzisiaj tez jeszcze nie ma:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Bankomat zżarł 300PLN co robić? IP: *.chello.pl 11.05.10, 08:29 mi zawieszono 3500, czy jest ktoś kto ma doświadczenie w składaniu reklamacji do mbanku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewa Re: Problemy z systemem internetowym mBanku. Są s IP: *.lanet.net.pl 11.05.10, 10:00 Zmieńcie konto:) juz nie pierwsza i nie ostatnia taka awaria u mnie na koncie w getin banku wszystko gra! Odpowiedz Link Zgłoś