Dodaj do ulubionych

Raport: Których banków najbardziej nie lubią in...

IP: *.strazgraniczna.pl 12.10.10, 10:01
BPH wiadomo za co. Za rabanie ludzi na kredytach hipotecznych. Beda mieli pozew zbiorowy bo nie chcieli sie dogadac. Tutaj sa szczegoly.Grupa na bank
Obserwuj wątek
    • Gość: mJelen Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: 212.160.172.* 12.10.10, 10:16
      Nie BPH tylko BRE BANK (mBank i Multibank).
      Grupanabank.pl
      • lepar Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią 12.10.10, 15:00
        No to chyba nie byliście na www.stracilem-z-bph.pl Tu możecie poczytać co grozi BPH?
      • lepar Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią 12.10.10, 15:06
        Poczytajcie tu na www.stracilem-z-bph.pl BPH grozi chyba dużo więcej za przestępcze działania.
        • lepar Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią 12.10.10, 15:19
          lepar napisał:

> Poczytajcie tu na [b]www.stracilem-z-bph.pl[
          > /b]
          BPH grozi chyba dużo więcej za przestępcze działania.

A gdzie się podział ten wpis? Rozpłynął się? Czy poskarżyło się BPH?
    • entropia Pekao S.A. 12.10.10, 10:22
      A dziadowskiego Pekao S.A. nie ma w zestawieniu najgorszych? Dziwne.
      • Gość: Bebe Re: Pekao S.A. IP: 193.111.166.* 12.10.10, 13:16
        Coś Ci szwankuje pod kopułą. To jest bardzo dobry bank.
        • Gość: Wiking Re: Pekao S.A. IP: *.cybercomhosting.com 12.10.10, 14:04
          @Bebe:
          Zarowno twoje odpowiedz jak i osoba wypowiadajaca sie jako pierwsza w watku o PeKaO SA zadnych argumentow!
          Bylem klientem zubra i tez jestem zdzwiony ze nie ma ni slowa o tym banku w zestawieniu.

To co bylo ok:
          - dosc dobra obsluga.
          - przyzwoita bankowosc internetowa.

To co sklonilo mnie do zmiany banku:
          - koszty, koszty, koszty...

Skoro moge gdzie indziej miec konto za free a nie za 11,5 karte kredytowa za free (warunkiem jest sredniomiesieczne wykorzystanie srodkow na kwote 500pln) a nie za 75pln.

To oznacza ze rocznie oszczedzam 213pln nie duzo w skali roku ale jednak kwota za ktora mozna cos kupic w moim wypadku np okolo 6plyt z muzyka.

Wiec Bebe prosze powiedz mi co takiego bardzo dobrego jest w tym banku co powinno sklonic mnie abym w nim pozostal lub na powrot zalozyl tam konto?

Gość portalu: Bebe napisał(a):
          > Coś Ci szwankuje pod kopułą. To jest bardzo dobry bank.
          • adess09 Re: Pekao S.A. 12.10.10, 15:17
            Ja też do niedawna byłam klientką PKO SA. Kiedy się przeniosłam, zaczęli do mnie wydzwaniać z pytaniami, dlaczego zamknęłam rachunek, czy nie wróciłabym do nich, że obniżą mi część opłat etc. :) - bo miałam tam rachunek ponad 10 lat. Ale ja nie zmieniam zdania tak łatwo. Poradziłam im, że jeśli sami nie wiedzą, żeby zapytali zarząd, dlaczego klienci spieprzają z tego banku. hehe
          • entropia Re: Pekao S.A. 13.10.10, 01:27
            Gość portalu: Wiking napisał(a):

> @Bebe:
            > Zarowno twoje odpowiedz jak i osoba wypowiadajaca sie jako pierwsza w watku o P
            > eKaO SA zadnych argumentow!
            Ależ ja chętnie opowiem :)

Mój pierwszy kontakt z pekao - poszedłem zrealizować czek od pracodawcy (wieki temu, umowa o dzieło). Poszedłem do pierwszego oddziału z rzędu i okazało się że mogę to zrobić tylko w tym oddziale gdzie pracodawca miał konto (co było dziwne - miałem wtedy konto w BGŻ i czeki do pewnej kwoty mogłem realizować w każdym oddziale). Więc poprosiłem, żeby podali mi, do którego oddziału mam pójść. Wskazali - oddział w Mariocie - poszedłem.
            Po półtorej godziny stania w kolejce dowiedziałem się, że nie mogę zrealizować czeku bo... to nie ten oddział. Na moje stwierdzenie, że w innym oddziale mnie właśnie tu skierowano, pani radośnie odpowiedziała 'bo do nas często kierują, a my później kierujemy dalej'.

Drugi kontakt - tym razem oddział w błękitnym wieżowcu. Przez telefon usiłowałem się dowiedzieć, gdzie na umowie wpisywany jest numer konta (nie moje konto, koleżanki - właśnie je założyła i nie wiedziała jaki numer podać pracodawcy).
            To były czasy przed-ibanowe, na umowie było kilka numerów i koleżanka nie potrafiła zidentyfikować który z nich jest pełnym numerem. Niby numer rachunku był jasno podany, ale bez numeru oddziału i suffixu z typem konta (tak mniej więcej wtedy wyglądał nr).
            Pan po drugiej stronie słuchawki odpowiedział, że nie może odpowiedzieć na to pytanie bo... to jest tajemnica bankowa!

Trzeci kontakt... Tym razem poszedłem kupić znaczek skarbowy, a do Pekao było najblizej. Oddział przy akademiku na Grójeckiej. Nie chce mi się opowiadać całej historii (późno już), ale skończyło się na ciętej ripoście pani bankierki do naprawdę całkiem spokojnego klienta, że 'jak się nie zna to niech się nie odzywa, a poza tym jest już znany ze swojego chamstwa w oddziale na Placu Bankowym'. Facet tylko wyszeptał 'ale proszę pani, ja nigdy nie byłem w waszym oddziale na pl. Bankowym'.

Przy czwartym kontakcie (tym razem oddział w Radomiu - znajomy likwidował konto na dział. gosp.) okazało się, że na oświadczeniu o likwidacji konta (trzeba było takie coś napisać) należy przybić pieczątkę firmową... dwa razy - raz u góry, raz na dole. Porządek musi być.

Ale to wszystko nic - najgorsze było to, że trafiłem do Pekao jako były klient BPH (i to z kredytem hipotecznym). Po wcześniejszych przykrych doświadczeniach z tym bankiem złożyłem oczywiście deklarację, że chcę zostać w BPH, wybrałem sobie nawet oddział. To samo zrobiła żona (mieliśmy dwa kredyty, jeden na mnie drugi na nią). I co się okazało. Mój kredyt, jako walutowy został w BPH, a żony, jako bardziej pożądany - złotowy - trafił POMIMO DEKLARACJI do Pekao.
            I będę się musiał męczyć z tym bankiem jeszcze wiele lat. Więc chętnie zniechęcam innych do tej nędznej namiastki bankowości.

Jako ciekawostkę mogę jeszcze dodać że pani która obsługiwała kredyt żony w Pekao kilkakrotnie podkreślała, że 'ona nie jest pekao, tylko byłe BPH' ;-)

• galaktycznypulpet Re: Pekao S.A. 12.10.10, 14:21
          inetnum: 193.111.166.0 - 193.111.166.255
          netname: PEKAO
          descr: PeKaO SA - bank

Buahahahaha
          • alik-w-plomieniach Re: Pekao S.A. 13.10.10, 09:18
            LOLPWND.
            Ale buce były, są i będą...
          • Gość: borubar Re: Pekao S.A. IP: 212.160.172.* 13.10.10, 09:26
            ROTFL
      • Gość: zbs Re: Pekao S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 15:36
        to musi byc jakis dziwny ranking - PeKaO S.A. bije wszystkie banki na głowe, jesli chodzi o horrendalny poziom marz i zenujacy poziom obslugi, a to czego nie mozna zrobic tam przez internet to kuriozum - np nie mozna wyswietlic przelewow po kliencie, widac uznali ze balagan sluzy ich klientom.
        • magwie1011 Re: Pekao S.A. 26.07.16, 07:23
          Teraz jakby opracowano taki ranking Pekao S.A. Ten z żubrem nie mylić go z tym drugim byłby na pierwszej pozycji. Zresztą można zobaczyć rankingi w których bankach warto zakładać konta osobiste i lokaty brak Banku Pekao S.A.
    • Gość: * Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.10.10, 10:22
      ...a ja lubię swój bank
    • Gość: Kaktus Jak likwidować kartę kredytową w PKO BP IP: *.plock.mm.pl 12.10.10, 10:31
      Krok pierwszy - Przychodzisz człowieku do banku i informujesz smutną panią w okienku , że masz ochotę oddać ten produkt . Pani zagląda do systemu i informuje , że karta posiada ujemne saldo choć spłaciłeś wszystko co do centa ! ???? pytasz czemu ? No bo okres rozliczeniowy płatności kartą i wpłat wypada za trzy dni . Proszę przyjść do nas za trzy dni !!!!
      Krok drugi - ( trzy dni później ) Przychodzisz do banku . Inna pani w okienku . Entuzjazmu na twarzy brak . Informujesz ponownie z czym przychodzisz . Pani zerka w system i informuje , że istnieje saldo ujemne , pomimo że płatności zostały rozliczone . Odsetki jakieś ??? Proszę dopłacić 5,48 i zameldować się u pani z potwierdzeniem wpłaty . Wpłacam i melduję się powtórnie . OK.. Już jestem blisko a pani sruuu .... No to jeszcze 28 pln tytułem opłaty rocznej za użytkowanie karty . I nie ważne że miesiąc czy dwa wcześniej zapłaciłem za to samo . Rozpoczął się nowy okres i już . No to jeszcze raz kolejka , kolejny przelew , kwit do rączki i do pani w okienku . Pani obsługuje już nowego interesanta - jakiś kredyt Pan bierze . U Pani entuzjazm na twarzy !!! Przeokrutny - pewnie spora kwota . A ja czekam grzecznie aż pani skończy - a Pani się wcale nie śpieszy . 30 minut później i ponad półtorej godziny od wejścia do banku - wreszcie moja kolej. A Pani sobie wyszła , mała przerwa na coś ? Dwadzieścia minut później już inna Pani dokończyła procedury . Kartę zabrała i uszkodziła i wystawiła dokument potwierdzający spłatę zadłużenia na karcie oraz zniszczenie karty .
      Krok trzeci -Myślałby ktoś że to koniec ? W życiu ! Otwieram swoją skrzynkę pocztową a tam korespondencja z PKO BP - wyciąg z rachunku karty kredytowej . Saldo ujemne 0.34 pln . Mało się nie zsikałem ze śmiechu . Pod spodem dopisek dużymi wytłuszczonymi literami : RACHUNEK W TRAKCIE ZAMYKANIA . PROSIMY O WPŁATĘ ZADŁUŻENIA . NIEWPŁACENIE BĘDZIE SKUTKOWAŁU UMIESZCZENIEM DANYCH KREDYTOBIORCY TU I TAM I BĘDZIE MIAŁ PRZECHLAPANE NA PODSTAWIE JAKIEJŚ TAM USTAWY . Wątpicie , że PKO BP umieściłoby mnie w rejestrze dłużników za 34 grosiaki . Ja po takich przeprawach nie wątpię .

Olałem ich tak jak kilkaset tysięcy ludzi w ostatnim czasie .
      • plik00 Re: Jak likwidować kartę kredytową w ...mBank 12.10.10, 15:57
        szkoda atramentu:
        mam identyczną historię tylko że w mBanku czyli banku którego nie ma gdy coś im nawali.
    • Gość: 100% Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.centertel.pl 12.10.10, 10:55
      Zgoda w 100%. Raiffeisen ma u mnie wieeeeeeeeeeelkiego minusa. ING lubię, choć mają niskie oprocentowanie lokat.
    • Gość: michał Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.magma-net.pl 12.10.10, 10:55
      dodałbym do tego Nordea Bank. Pracownicy kłamią prosto w oczy, a później zgrywają zapominalskich (dotyczy oddziału Wrocław, Wita Stwosza).
      • Gość: Wiking Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.cybercomhosting.com 12.10.10, 14:07
        co czlowiek to opinia ja z Nordei akurat jestem zadowolony (jeszcze od czasow LG banku)
        ale moze w twoim przypadku to faktycznie wina ich wizytowki w postaci pracownikow.

pozdrawiam
      • Gość: asa Re: Nordea IP: *.realestate.net.pl 12.10.10, 18:05
        Gość portalu: michał napisał(a):

> dodałbym do tego Nordea Bank. Pracownicy kłamią prosto w oczy, a później zgrywa
        > ją zapominalskich (dotyczy oddziału Wrocław, Wita Stwosza).

Ja z kolei mam bardzo dobre zdanie o banku Nordea. Mam u nich od 2 lat konto nordea spektrum i bardzo sobie chwalę, obsługę w banku i na infolinii też. Tak fajnie jest w banku Nordea w Częstochowie.
        • Gość: ananas Re: Nordea IP: *.chello.pl 12.10.10, 22:23
          a ja niestety mam zle doswiadczenia z Nordea.
          Pracownicy w oddziale z ktorego korzystalem byli niekompetentni, potrafilem podwazyc ich zdanie zaczerpujac informacji w innym oddziale.
          oferty w kazdym oddziale rozne od siebie, co to za bank?

najlepsze jest to, ze ta wysoka pozycje w rankingach to chyba ten bank kupuje, bo nie potrafi sie postarac o klienta.

zenada. polecam byc ostroznym z tym bankiem.
    • Gość: klient Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.centertel.pl 12.10.10, 11:12
      BPH-jedno wielkie nieporozumienie w rozpatrywaniu wniosków i obsłudze klienta
    • Gość: pabi Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.scansafe.net 12.10.10, 11:20
      "Jednak we wszystkich przypadkach - nie licząc często ocenianego PKO BP - liczba opinii internautów była stosunkowo niewielka i nie przekraczała 100-200 w całym miesiącu."
      Czyli wystarczy 20 gniewnych ludzi na 8-10 forach spamujący, jaki to ich bank jest zły i niedobry i już dany bank umieszczany jest w raporcie z łatką "najmniej lubianego". Troche to chyba nie fair moim zdaniem, chociaż nie mam akurat we wspomnianych bankach kont, więc trudno mi powiedzieć, czy nie byłbym również z nich niezadowolony.
      • Gość: Kaktus Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.plock.mm.pl 12.10.10, 13:13
        Ja też byłem bardzo zadowolony z PKO BP . Zmieniało się niestety na gorsze od kilku lat i dziś wygląda to tak . Jeśli nie siedzą tobie w kieszeni to cię nie lubią , a jak cię nie lubią to patrz post wyżej . Przeniosłem pieniążki gdzie indziej i jestem zadowolony .
        A na zachodzie ( doświadczenie z Niemiec i Wielkiej Brytanii ) wchodzisz do banku , załatwiasz wszystko od ręki w czasie 15 minut i bank jest zadowolony z twojego zadowolenia . Karta kredytowa - no problem ! Likwidacja - no problem , o cokolwiek poprosisz - no problem . I w takim czasie , że nie zdążysz się zirytować .
      • Gość: Wiking Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.cybercomhosting.com 12.10.10, 14:10
        sluszna uwaga badania jesli w ogole maja byc miarodajne powinny byc przeprowadzone na grupie ludzi korzystajacych z uslug bankowych. Inaczej jak mowisz zbierz 10 znajomych niezadowolonych i zacznij spamowac fora :D pomysl jaka to sila bedziesz wspoltworzyl rzeczywistosc przedstawiona w tym raportcie :D
    • Gość: mojrank Raport: Których banków najbardziej nie lubią in. IP: 109.243.33.* 12.10.10, 11:27
      według mojego rankingu najgorsze jest PKO BP, a najlepszy mBank, co ciekawe dobrą pozycję zajmuje też Alior Bank, możecie głosować w tej ankiecie tutaj:

ocena-banku.blogspot.com
      • Gość: smok Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: 198.176.19.* 12.10.10, 14:54
        ten Twój ranking jest taki, Kolego, ze nie ma z czego wybierac. To tak jakby wejsc do sklepu gdzie sa tylko sledzie i szprotki, a przeciez sa tez inne rybki :))) oddałbym pozytyw na Eurobank, który to wszyscy gnoja przez to ze nie płać arat na czas... smieszne to jest. Dla oszczednosci jest to najlepszy bank na rynku. MOJE zdanie. Pozdrawiam
    • Gość: x Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:22
      Nie lubia lichwiarskich cwaniaczkow z Multibanku? Jak to? Przeciez lewusy z BRE ostatnio sie chwalil, ze dostali jakas trefna nagrode za "najlepsiejsza" obsluge hehehe :-D
    • Gość: gość BPH nie tylko za to IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 12:51
      to zdecydowanie najgorszy i najbardziej łupiący klientów bank. Szczególnie zdzierający z takich co chcą odejść. Nie wiem jakim cudem Raffeisen dostał "więcej punktów"
    • senseiek BZWBK chce wyludzic ode mnie kase.. 12.10.10, 12:55
      BZWBK chce wyludzic ode mnie kase..
      • zuzalka Re: BZWBK chce wyludzic ode mnie kase.. 12.10.10, 19:51
        moze jakies konkrety?
      • Gość: Gość Re: BZWBK chce wyludzic ode mnie kase.. IP: 78.9.38.* 12.10.10, 20:52
        Tak radzę uważać mnie też naciągnęli na zbędne dla mnie koszty.
    • Gość: elektryk Banku lubią tych co odchodzą IP: *.3s.pl 12.10.10, 13:06
      a nawet paradoksalnie tych co odeszli..
      A ja myslę że dla Kowalskiego lepszy jest ten bank w którym konto ma sąsiad podobnie jak w korku zawsze szybszy jest pas obok nas...

Zamiast wielkiego telewizora będziemy przechodzić na takie
    • Gość: xyz Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.ckzeto.com.pl 12.10.10, 13:15
      PKO BP, największy i strasznie pazerny.
    • Gość: zwobot Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: 94.254.156.* 12.10.10, 13:30
      Wyjątkowo bezsensowany artykuł, z którego nic nie wynika. Nie mam zamiaru bronić nikogo, ale z Raiffeisen to przesada. Mam w nim konto i kartę kredytową od ponad 5 lat, aktywnie k orzystam z usług bankowych i w tym czasie byłem w oddziale banku 2 razy - wszystkie sprawy załatwiam przez telefon i serwis internetowy. Szkoda, że autor nie bierze pod uwagę, że oferta Raiffeisena jest raczej skierowana do klientów o wyższych dochodach niż przeciętna, więc jesli ktoś zarabia np. 1500 /mies. niech nie oczekuje specjalnego traktowania przez bank.
    • Gość: Maxs Polbank IP: 91.200.94.* 12.10.10, 13:39
      a gdzie polbank? wiekszego balaganu niz tam to chyba nigdzie nie ma
      • Gość: Wiking Re: Polbank IP: *.cybercomhosting.com 12.10.10, 14:13
        ale na tym balaganie mozna bylo przez pewnien czas zarobic prostym oscylatorem :D :D
        • Gość: peg Re: Polbank - jak ci się spieszy, omijaj łukiem IP: *.mik.metro-networks.pl 13.10.10, 06:57
          dołączam do wielbicieli polbanku. w banku 3 klientów, godzina czekania w kolejce, jeden obsługujący, który jeszcze zmieniał stanowiska, a to kasa a to obsługa klienta, drugi na widok petentów uciekł na zaplecze. zakładanie konta 45 min. likwidacja - 60 min + wypłata gotówki 15 min. to jakiś koszmar. zalogowanie się on line - 2 tygodnie, dopiero wizyta z mężem u dyrektora oddziału poskutkowała, bo po kilku moich wizytach w banku, proszeniu się o uruchomienie i telefonach na infolinię, ciągle jakiś kod nie był autoryzowany. zdarzyło mi się, że pani powiedziała mi, że mnie nie obsłuży, bo ta operacja jest za długa a ona nie ma na nią czasu. raz mi się zdarzyło, że zamknęli cały oddział na kolejne 45 min, bo ładowali bankomat. w innych bankach jest to niedopomyślenia ! po 4 miesiącach nie wytrzymałam nerwowo i podziękowałam im. obsługa - same cwaniaki.
          • Gość: peg Re: Polbank - jak ci się spieszy, omijaj łukiem IP: *.mik.metro-networks.pl 13.10.10, 07:02
            dodam, że to dotyczyło 2 oddziałów w tym samym mieście, w obydwu było podobnie.
    • Gość: avbc pkobp oddzial otwarty do 16 IP: 80.54.249.* 12.10.10, 13:48
      LOL
      • Gość: Wiking Re: pkobp oddzial otwarty do 16 IP: *.cybercomhosting.com 12.10.10, 14:15
        no moja rodzicielka ma tam konto malo co sie nie posikalem jak dostala pismo w ktorym laskawie informuja ze ku wygodzie klientow zmianiaja godziny otwarca od ... do 16 :P
        Wiec pamietaj mily bracie to wszystko aby zylo sie nam lepiej :D :D :D
    • Gość: muzzyczny Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.ip.telfort.nl 12.10.10, 14:31
      Internauci najchętniej chwalili natomiast Deutsche Bank, Inteligo i ING Śląski
      ale kłamstwa to tylko w Wyborczej . Zaden! bank nie jest dobry
      a tu jeszcze reklama Deutsche banku

• nchyb Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią 12.10.10, 14:36
      a któreś banki w ogóle lubią?
    • Gość: pl Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... IP: *.tpnet.pl 12.10.10, 14:52
      to jak to jest z tym PKO BP jest najlepszy czy najgorszy? Bo przecież Inteligo to nic innego niż PKO BP
      • zbukov Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią 12.10.10, 20:24
        Oczywiście jest własnością PKO, ale prowadzony jest przez inny zespół, jeśli nie liczyć infolinii (chociaż i te są rozdzielone ulicą ;) ). Zresztą infolinia PKO jest bardziej inteligowska niż na odwrót. Niemniej po latach stagnacji jeśli chodzi o Inteligo ostatnio i na stronie i, co ważniejsze w gamie produktów, nastąpiło ożywienie. A, i część opłat znieśli, więc od jakiegoś czasu trzyma mnie tam coś więcej niż tylko historia konta i przyzwyczajenie.
    • herr7 najbardziej nie lubię banku reklamowanego przez .. 12.10.10, 14:53
      Marka Kondrata. Już sam widok tej cynicznej gęby działa na mnie jak płachta na byka...
      • Gość: Bodzio Re: najbardziej nie lubię banku reklamowanego prz IP: *.joynet.3s.pl 12.10.10, 15:53
        A ja lubię swój bank czyli ING. Najgorsze wspomnienia mam z PKO BP i nigdy tam nie wrócę.
      • Gość: azyt Re: najbardziej nie lubię banku reklamowanego prz IP: *.fbx.proxad.net 12.10.10, 22:51
        przyjezdzaja, prowizji nie pobieraja
        o co ci chodzi?
        jako jedyny bank w Polsce dzialaja charytatywnie
    • Gość: wwwGRUPANABANKpl najgorszy jest bre bank - www.grupanabank.pl IP: 85.232.236.* 12.10.10, 14:54
      Chyba najgorszy jest grupa BRE (mBank, Multibank) bo skoro ponad 26 tysięcy klientów co miesiąc jest rąbanych na kredycie hipotecznym to nie trzeba nic dodawać. Liczne pozwy indywidualne a ostatnio pozew zbiorowy. W którym reprezentantem jest Miejski Rzecznik Konsumentów w Warszawie.

Więcej informacji o pozwie zbiorowym dotyczącego zawyżania oprocentowania kredytów hipotecznych na stronie www.GRUPANABANK.pl
    • paininthebass Raport: Których banków najbardziej nie lubią in... 12.10.10, 15:45
      Zawsze znajdzie się ktoś kto kocha dany bank i ktoś inny, który tego samego nienawidzi. Wiele zależy nie tylko od samego BANKU, ale też od podejścia i potrzeb klienta!
      • Gość: nit Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.54.18.31.static.telsat.wroc.pl 18.10.10, 06:32
        wreszcie mądre słowa - ktoś mam lepsze a ktoś gorsze doświadczenie z bankiem/ami ja mogę lubić mój getin za rozbudowany i rozbudowywany system internetowy a innego nie lubić bo się na nim przejechać, w końcu bank to ludzie - pracownicy i klienci którzy w jakiś sposób razem tworzą atmosferę
        • Gość: Fan PKO BP Re: Raport: Których banków najbardziej nie lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 12:20
          Naganiaczom Getina dziękujemy! Pełno was na wszystkich możliwych forach. Czy aż tak kiepsko płacą za każdy wpis, że musicie to nadrabiać ilością?

• tichauer Jakieś dziwne to badanie 12.10.10, 16:06
      Inteligo jest marką należącą do PKO - świadczy to tylko o niewiedzy klientów, lub celowości promowania w necie marki inteligo - bo się dobrze kojarzy, a i-PKO źle - od razu mam przed oczami kolejki klientów w oddziałach i problemy opisane jw.

Deutsche Bank lubiany? Mam tam konto, ich serwis Easy Net z kartami-zdrapkami jak za króla ćwieczka, to jedna wielka porażka. To jest generalnie system, który z on-line ma niewiele wspólnego. on-line, to on może jest trochę wtedy, kiedy jestem w pracy. Kiedy już jestem w domu - to on jest off-line - nawet jak chcę zrobić przelewy między własnymi kontami. Easy Net w DB? - you'd better take it easy.....

A dleczego nie ma serwisu internetowego w citibanku? Korzystam z niego od 12 lat. Ostatnio miała miejsce zmiana na gorsze - to fakt. Ale system pozwala na podgląd i operacje na własnych kontach faktycznie w czasie rzeczywistym. Plus - sam wybierasz sobie usera + hasło.

Z obiektywnych przyczyn musialem rozstać się z Lukasbankiem. Ich system w necie jest faktycznie OK. Token zapewnia naprawdę 100% bezpieczeństwa jak się nie zdradza dodatkowego hasła. Jedyny minus - to user, którego nie można zmienić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka