Dodaj do ulubionych

Telefon przedemerytalny

IP: *.polski-cukier.pl 11.05.04, 08:57
Obserwuj wątek
    • Gość: RENATA Re: Telefon przedemerytalny IP: 81.219.64.* 13.06.04, 16:22
      Dzwoniłam do Urzędu Pracy w Lublinie. Pracownica tylko sie nam mnie wydzierała,
      ze zachciało mi sie wiedzieć co mnie moze czekać w przypadku podjecia ryzyka
      zwolnienia z pracy ( to zawsze z szefem mozna załatwić)i uzyskania świadczeń
      przedemerytalnych na dotychczasowych warunkach? Moje podatki na pracowników
      Urzędu Pracy w Lublinie idą na marne. Z dotychczasowych opinii wynik, że warto
      uzyskać świadczenia i znowu powrócic do pracy lub swiadczyć usługi dla byłego
      pracodawcy. W naszym kraju wszystko musi być popieprzone. Czy nie wystarczyłby
      staż pracy? Czym dłuzszy tym świadczenie większe. Stała kwota to zasiłek nie
      świadczenie.
    • Gość: Marek Re: Telefon przedemerytalny IP: *.if.pwr.wroc.pl 28.06.04, 13:06
      Jestem mechanikiem- spawaczem, ile lat pracy wg nowej ustawy uprawnia mnie do
      otrzymania zasiłku przedemerytalnego?
    • Gość: Janina Re: Telefon przedemerytalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:26
      Śledząc sytuacje Świadczeń emerytalnych, dowiedzialam się że od pierwszego
      wrześniea ZUS jest płatnikiem zasiłków przedemerytalnych . Istotne dla mnie
      jest to ze w ciągu roku zasiłki przedemerytalne ulegną dwukrotnej waloryzacji.
      Jestem ciekawa jakie czynniki będą miały wpływ na wysokość tej waloryzacji i
      ile ona aktualnie wynosi?

Proszę o możliwie szybką odpowiedż.
      Pozdrawiam.
    • tommy_b Re: Telefon przedemerytalny 27.08.04, 18:41
      Od pierwszego września ZUS jest płatnikiem zasiłków przedemerytalnych, w
      związku z tym mam pytanie:
      Jakie czynniki wpływają na wysokość waloryzacji?
      Czy jest prawdą że w ciągu roku zasiłki będą ulegały dwukrotnej waloryzacji?

Prosze o możliwie szybką odpowiedż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka