Gość: bankrut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 16:41 dziś miedzy 13.20 a 14.50 zawiesił sie sysystem operacyjny w pko bp sa. ale niestety wybiórcza o tym nie napisze bo by sie majewskiemu naraziła. ot bohaterstwo pismaków z tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klajent Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 16:44 Rekordziści. W zeszłym roku (po serii awarii) przerzuciłem większość finansów gdzie indziej. pech chciał, że akurat dzisiaj pilną płatność muszę wykonać z ING... oczywiście na infolinię nie sposób się dodzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.net.stream.pl 31.05.11, 17:06 Przed chwilą próbowałem zalogować się na stronę mBankui a mój program antywirusowy wskazał zarażeniem wirusem. Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly nowy ING online to SYF straszliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 17:40 dobrze, ze padl. i tak z powodu tych innowacji zmieniam bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloo Znowu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 17:41 Nic tylko zabić Asseco, które robiło system dla ING. Nie ma kwartału bez awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
zorya32 Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... 31.05.11, 17:55 To jest jakiś koszmar, co miesiąc-dwa pada im ten system! :( Byłam całkiem zadowolona z usług ING, ale chyba czas uciekać. A taki nowy miał być ten system, amerykański! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang the bank Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: 109.95.200.* 31.05.11, 18:01 jest 18.00, a ING dalej niedostępny. Pies ich trącał, kończę z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: actionandreaction Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 18:48 A jakbyś jeszcze chwilkę poczekał, to by naprawili. Podobno już mają tego gościa z konkurencji, co im wredzi, i rozmawiają z nim srogo. Mają go nakłonić, żeby teraz zawiesił system tego banku, do którego masz zamiar się przenieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.150.139.71.internetia.net.pl 31.05.11, 18:19 Wiele lat jestem w ING,od czasow studiow,musze przyznac ze jest coraz gorzej,praktycznie co tydzien tzw przerwy techniczne calonocne,za granica mialem problem z kartami ing,to jedna to druga nie mozna bylo placic,cyrk na kolkach....co tam sie dzieje do diaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhm Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 19:16 Mnie w moim oddziale ING, przy którym zainstalowano dwa bankomaty, ostatnimi czasy w większości przypadków nie udaje się wypłacić gotówki z żadnego. Sympatyczne panie z banku tłumaczą, że to nie ich wina, "to wszystko zewnętrzna firma". Jeszcze parę razy to usłyszę i ING straci kolejnego klienta. A szkoda, bo swego czasu bardzo przyzwoicie działali, jak na Polskę. Ale potem wpierw zaczęli się bawić we wciskanie na siłę lokat strukturyzowanych (pan kasjer, który nie zdołał mi tego szajsu wcisnąć, był wyjątkowo nachalny i zachowywał się wręcz agresywnie; nie mam do niego wielkiego żalu, bo pewnie robił to, żeby zachować posadę, ale wcale nie zwiększyło to mojego zaufania do firmy), a teraz nawala im elektronika. Zaczynam mieć dość, i chyba nie ja jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhm to działa! IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 19:45 Przed chwilą udało mi się, o dziwo, pobrać pieniądze z bankomatu ING! Dla równowagi dodam, że drugi, sąsiedni bankomat pozostał zepsuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.gts.entel.pl 31.05.11, 18:20 Podnoszą sobie wyniki na koniec miesiąca przez wstrzymanie gotówki, Ktoś powinien się tym zająć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 18:25 Przy bankomacie dzisiaj się zdziwiłem jestem pewien ze wpisałem prawidłowy PIN a ten mi dwukrotnie że pin nieprawidłowy i to po około 2 min namyśle. Na szczęście 3 próba i sukces ale w nowym konkursie euronetu nie wygrałem. Wszystkim niezadowolonym z ING proponuje konto w Aliorze jednak odradzam oddział Bydgoszcze gdańska- pracownicy chyba z łapanki bo ZERO kompetencji przez 3 miesiące zamykali mi linie kredytową z kartą a przez kolejne 5 miesięcy zamykają mi konto choć miało być to załatwione po 1 miesiącu. Pani z długimi paznokciami na kasie (okazało się że opiekunka mojego konta) stwierdziła że przed wizytą mam zadzwonić i sie umówić bo teraz nie ma czasu na obsługę. naprawdę polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.11, 18:29 o autorach portalu asseco=prokom i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek "internetowi nie płacą"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 18:28 ... prorok jaki z tego Kondrata cy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 18:29 jak się wybiera bank na podstawie reklam w TV, to potem nie płaczcie, drodzy klienci, że coś nie działa, że opłata za kartę czy za wypłatę z konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcturus Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: 62.233.161.* 31.05.11, 18:54 Jasne, bo jedna awaria i od razu dyżurni mędrcy od wszystkiego się odzywają. Jakoś mam tam 2 lata konto i jestem zadowolony, ciekawe który bank NIGDY nie miał jakiejś awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 19:11 no sorry, ale akurat ING miał przez ostatnie pół roku kilka awarii. jedna czy dwie na rok to zrozumiem, ale żeby system padał raz na 2 miesiące to jest przegięcie i ktoś powinien za to odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Dobry bank IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 18:39 Przeżywacie jak nie wiem co, że jakiś tam bank ma przerwę w działaniu. Każdemu zdarzają się dobre i złe dni. Nawet najlepszy Mercedes potrafi się zepsuć. Wg mnie ING to dobry bank i jakaś chwilowa przerwa tego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile to jakiś większy problem z tym ING jest 31.05.11, 18:39 przelewy zagraniczne EUR wiszą mi od czwartku w tamtym tygodniu, karty ING nie przechodzą, nie ma dostępu do konta internetowego i bankomatów. ale problem dotyczy tylko polskiego ING, holenderskie karty i serwis internetowy działają dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnienia ... IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 18:48 narzekać i pluć to każdy potrafi, Bank jak Bank, ideałów nie ma, a szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasz Nocnik I znowu wyszło na Yarkaczowe. IP: 62.233.161.* 31.05.11, 19:02 On konta nie miał (nie ma) i go takie problemy nie dotyczą. Geniusz i prorok wychodzi na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Awaria systemu gazeta.pl IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.11, 19:28 i wam też zrobi się w końcu głupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz_oprogramowa Awaria bankowości internetowej w ING Banku usun... IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.05.11, 20:17 Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedz: "Rzecznik prasowa firmy Edyta Barmentloo powiedziała, że problem z bankowością internetową wynika ze zmiany oprogramowania." Dla nie wtajemniczonych - zmiane oprogramowania robi się w środku nocy i najczęściej w weekendy. No ale ja rozumiem panią rzecznik, trzeba w końcu jakiś kit szybko na poczekaniu wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
andy1856 Tam gdzie Asseco tam groza. 31.05.11, 20:53 Najpierw Płatnikiem rozwalają ZUS, teraz załatwiają bank. Co za idiota wplątał się we współpracę z tą firmą? A ten nowy ON-LINE to po prostu jest straszny. Od projektu do wykonania. Szkoda, bo to był dobry bank, jak nie trzeba było iść do oddziału albo filii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sickie Re: Padł internetowy serwis ING Banku. Utrudnieni IP: 95.108.100.* 31.05.11, 22:18 niezłe pierdoły piszą... wysypał się cały system! nie działały bankomaty, wpłatomaty, dostęp on-line... i tadam! system wewnętrzny! wstyd, porażka! wiele oddziałów w Poznaniu pozamykano z kartkami na drzwiach, cytuję!: Z powodu awarii systemu informatycznego w dniu dzisiejdzym oddział będzie nieczynny! wstyd! hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz można ufac internetowym? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.11, 23:11 Witam, A ja ostatnio założyłem konto w Pinpost.pl . (na razie działa bez zarzutu :) ). Fajna rzecz, choć wciąż brakuje mi wielu znajomych w tym systemie. Zastanawiam się czy ktoś miał już jakieś złe doświadczenia? Czy są tylko pozytywne jak u mnie? Oszczędzam czas i pieniądze i robie psikusa kurierom i poczcie - no częściowo bo paczek przez internet nie wyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Komentarze od konkurencji IP: *.radiolan.sk 01.06.11, 06:40 Trzeba nie mieć honoru za grosz, żeby na forum prowadzić taką chamską agitację. Fajne czasy nastały - zamias pokazywać jaki mój produkt jest dobry, pokazuje się, że konkurencja jest do bani. Jak w polityce. Kto zaczął nawet nie będę wskazywał. Co do ING to mam konto osobiste i dwa konta firmowe, od 10 lat używam systemu Online i RAZ nie mogłem się zalogować (przez kilka godzin). To chyba nie wymaga dalszego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiecgwna Re: Komentarze od konkurencji 01.06.11, 07:37 Dodatkowo jakies szczekaczki bredza cos o wielkich problemach z bankomatami ING. Przyznaje bez bicia - odkad jest darmowa wyplata z dowolnego bankomatu to nigdy nie skorzystalem z bankomatu ing... Nawet nie potrafie ich zlokalizowac - a w Poznaniu raczej musi ich kilka byc ;). I nigdy nie mialem zadnych problemow, a jaka to radocha wybierac z bankomatu SGB czy jak sie tam zwa byle banki spoldzielcze :) na jakiejs malej wiosce ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty ING rulez! IP: *.mimuw.edu.pl 01.06.11, 12:29 Łubudubu-łubudubu, niech nam żyje prezes klubu! To pisałem ja. Odpowiedz Link Zgłoś