IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 09:01
najważniejsze dla mnie jest to, żeby konto było darmowe. te wszystki ukryte opłaty zabierają w skali miesiaca może niewiele, ale jakby to podliczyć, to niezła suma się tworzy! mam w getinie konto i jestem zadowolona. mam nadzieje, ze nie zmienia zasad .... chyba nie ma na rynku bankowym takiego konta darmowego?
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: konta 28.10.11, 15:48
      > chyba nie ma na rynku bankowym takiego konta darmowego?

Jest mBank.
      • Gość: lemkos Re: konta IP: *.147.82.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.11, 15:53
        I jeszcze DB. I ING. I Meritum. I jeszcze parę innych.
      • porownanie Re: konta 08.11.11, 10:36
        mbank od sierpnia nie jest już w 100% darmowy, jest oplata za karte
    • brandmind.pl Re: konta 31.10.11, 10:34
      Jest wiele - np.: eKONTO - bardzo funkcjonalne i bezpłatne bez wymogu stałych dochodów i karta debetowa jest friko jeśli tylko zapłacisz nią 100 PLN w miesiącu, podobnie dbNET - wszystko bezpłatne - z kartą jeśli tylko wykonasz 1 transakcję miesięcznie.

Pozdrawiam, Bogdan
      Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
    • Gość: Mikołaj000 Re: konta IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 10:28
      Ja od wielu lat mam konto w Inteligo i jestem z niego bardzo zadowolony. Konto jest darmowe jeśli w przeciągu miesiąca zrobisz transakcje bezgotówkowe na 100zł. Wszystkie konta możesz porównać sobie tutaj: www.finansosfera.pl/porownanie-kont-osobistych/
    • Gość: Steppp Re: konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 11:21
      Polecam dbNET lub mBank, w którym wystarczy zapłacić 100 zł kartami, aby mieć darmowe konto, ew. Pocztowy lub ING direct.
      Porównanie kont bankowych: www.konto-bankowe.dlamnie.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka