Dodaj do ulubionych

amber gold - gdzie inwestowac

IP: *.centertel.pl 10.08.12, 09:34
ostatnio duzo slyszy sie o upadajacych biurach podrozy, a teraz jeszcze jakis pseudobank, mam odlozona mała sumke pieniedzy o. 30 tys. chciałbym je zainwestowac, ale gdzie i w co?

mozecie polecic jakies zaufane isntytucje albo korzystne lokaty
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka gdzie inwestowac IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.12, 09:59
      Inwestować to znaczy liczyć się z ryzykiem strat
      Struktury, giełda - przeczytaj choćby ostatnie pytanie i odpowiedź na wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12283929,Ekspert_o_Kwartalnym_Proficie_Getinbanku__Piekielnie.html?as=2&startsz=x
      Jeśli chcesz tylko ochronić pieniądze przed inflacją, to lokata bankowa. Wybierz okres, na jaki chcesz/możesz zamrozić pieniądze i tu sprawdź, który bank oferuje najwyższy procent
      www.comperia.pl/lokaty_bankowe/
      www.oprocentowanielokat.pl/
      • Gość: Max Re: gdzie inwestowac IP: 78.133.161.* 17.12.12, 09:50
        O biznesie Pay Trade można dowiedzieć się na Webinarach w poniedziałki, środy, piątki o godzinie 20.00 na stronie paytrade.eu , ale też podczas otwartych spotkań w hotelach w całej Polsce. Ten system jest fenomenalny! Zarabiasz za sprzedaż całej firmy, a nie tylko za swoją a plus, że jest to biznes międzynarodowy.
    • Gość: oszczedna123 Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: *.ists.pl 12.08.12, 16:37
      Lokaty - porównanie banków:
      lokaty.otwarty.net/
      Polecam Metritum Bank
    • Gość: Obi_Wobi Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: 89.174.54.* 13.08.12, 15:08
      no napewno nie w jakis pseudo bank, co prawda za duzo z ta kasa nie zrobisz, ale polecam pko bp , tam znajdziesz jakies oferty tylko poczytaj wczesniej troche o tym bit.ly/Tyj2cx
    • Gość: konto-oszczednosci Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: *.ists.pl 20.08.12, 12:38
      lokata albo dobre konto oszczędnościowe i będziesz mógł spać w nocy :)
    • piotrolaw Re: amber gold - gdzie inwestowac 21.08.12, 09:37
      Otóż po ujawnieniu przekrętów wyżej rzeczonej firmy zainteresowanie złotem w Polsce nagle zaczęło maleć. Zastanawia mnie dlaczego inwestorzy tak nagle przestali się interesować metalami szlachetnymi – choć wcześniej panowała swoista gorączka złota. Obserwuję rynek kruszców na rynekzlota24.pl i jestem nieco zaniepokojony. Czy macie jakieś własne przemyślenia na ten temat?
    • 1odszkodowania Re: amber gold - gdzie inwestowac 21.08.12, 19:07
      Getin Bank 7,5% na 2 miesiące ponoć;) Kiedyś były polisy odszkodowania.
    • Gość: Sebastian Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: *.play-internet.pl 22.08.12, 20:19
      Wybór instrumentów finansowych masz dosyć duży, ja obecnie zastanawiam się nad inwestycja szczegółowo opisaną i rozpisaną TUTAJ Analiza dosyć szczegółowa i to robiona przez kilak o ile nie kilkanaście osów
    • Gość: Magda Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.12, 17:19
      tu dostępne są opisy poszczególnych lokat
    • kiliusz Re: amber gold - gdzie inwestowac 17.12.12, 18:48
      Inwestowanie w fundusze inwestycyjne to nie jest prosta sprawa. W przypadku takiego ulokowania środków należy obserwować zachowanie giełdy oraz wycenę jednostek funduszu.
      Korzystnych lokat trzeba szukać w necie. Co chwilę oferty się zmieniają. Lokate wybierz tą najwyżej oprocentowaną (pod warunkiem, że jest to bank).

Polecam przeczytać mały opis gdzie inwestować (lokować) swoje środki: link
    • Gość: Aśka Re: amber gold - gdzie inwestowac IP: *.cwd.waw.pl 24.01.13, 14:25
      Ja dlatego zdecydowanie stawiam na firmy o ugruntowanej pozycji na rynku. Z racji tego, że nie jestem ekspertem, ale też nie jestem zupełnym laikiem, ale z drugiej strony wiem. że inwestowanie na lokatach nie przyniesie w stosunku do inflacji zysku wybrałam fundusze inwestycyjne.
      Skorzystałam z promocji z PKO BP który oferuje 30% zniżki na opłaty manipulacyjne, z tytułu nabycia jednostek uczestnictwa funduszy.
      Dla mnie akurat jak już wspomniałam oprócz faktu że jest to bank o ugruntowanej pozycji na rynku, dodatkowym impulsem była ta promocją, którą wyczekałam!!!
      Jeżeli masz 30.000 to Ty też możesz z niej skorzystać, bo tutaj jest obwarowanie minimum 25.000 wpłaty!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka