dozorca1 14.07.04, 15:09 Czy ktoś z Państwa zna tę firmę lub ma jakieś doświadczenia ze współpracy, dobre lub złe i zechciałby podzielić się opinią ? Warto z nimi zacząć przygodę na Forexie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz.potaczala_tms Re: Easy Forex 14.07.04, 19:48 na forum futures portalu onet.pl jest watek odnosnie uczciwych brokerow. Znajdzie tez Pan kilka informacji na temat firmy easy forex. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Easy Forex 14.07.04, 21:41 Dzięki. Trafiłem tam, ale dyskusja jakaś dziwna i nie wiarygodna. Nie wiadomo co jest prawdą a co kłamstwem, co marketingiem, a co walką z konkurencją. Natomiast mam ich umowę i jestem mocno zadziwony jej formą. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Easy Forex 15.07.04, 21:42 Sądząc po tempie interakcji pytanie - odpowiedź, to to forum nie jest typu day trading.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.potaczala_tms Re: Easy Forex 16.07.04, 01:13 staramy sie odpowiadac mniej wiecej co 2 dni. Czytal Pan artykul w parkiecie na temat easy forex?? Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca1 Re: Easy Forex 16.07.04, 09:17 mariusz.potaczala_tms napisał: > staramy sie odpowiadac mniej wiecej co 2 dni. Czytal Pan artykul w parkiecie na > > temat easy forex?? Czytałem, ale jest on w formie takiej, że nie wiadomo czyja jest racja (czy to jest prawda, czy paszkwil), co jest pisane przez ich konkurencję, a co przez np. podstawionego cżłowieka od nich. Dzwonił do mnie p. Rafał (bohater tego postu) proponując swoje usługi i mówił, że ten post jest nie podpisany, że to anonim i tak zamknął sprawę. Więc dalej sprawa jest otwarta. W easy forexie umowa jest tragiczna i nic nie wiem o wiarygodności firmy. Natomiast ten handel nawet tylko za 100 zł jest ciekawą propozycją... Odpowiedz Link Zgłoś