Dodaj do ulubionych

Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance

IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 22:55

Wszystkich którzy korzystali z usług banków i instytucji finansowych holdingu Getin Holding zapraszam na stronę wrobieni.org oraz przywiazanidopolisy.pl . Wielu ludzi jeszcze nie wie że nabyło tam niekorzystne produkty finansowe > wymienię kilka : Libra , Pareto , Stokrotka , Mini Ratka , Światowe Bogactwa , Globalne Rynki, Better Future i inne . Te produkty były bardzo często oferowane z naruszeniem prawa . Stworzono specjalną technikę sprzedaży , dzięki której wielu niczego nie podejrzewających klientów zostało wrobionych w długoterminowe produkty strukturyzowane obarczone wysokim ryzykiem inwestycyjnym oraz ogromnymi opłatami likwidacyjnymi pod przykrywką dobrze oprocentowanych lokat . Te dobrze oprocentowane lokaty już po 6 miesiącach generują ponad 40 % straty . Sprawa zatacza coraz szersze kręgi i zajmują się nią urzędy nadzoru nad rynkiem finansowym . Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę " wrobieni w getin " aby zobaczyć jak działa kiedyś bardzo dobry bank . Produkty te pomimo tego że są długoletnie wielokrotnie były sprzedawane osobom w bardzo podeszłym wieku . Zwracam się z prośbą do wszystkich którzy już zorientowali się co ich doradcy w banku ( Idea Bank , Getin Bank , Open Finance ) im sprzedali oraz do osób które żyją jeszcze w nieświadomości i uważają że ich pieniądze są bezpieczne,do działania . Wielu wrobionych organizuje się w grupy w poszczególnych miastach i zakłada pozwy zbiorowe oraz podejmuje działania demaskujące działalność wymienionych instytucji finansowych . Szukam wrobionych przez Idea Bank , Getin Bank, Open Finance w Sosnowcu celem wspólnego działania.
Obserwuj wątek
    • Gość: andzia Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 16:19
      ja tez jestem ofiara getin banku jestem z dabrowy gorniczej i szukam innych poszodowanych do pozwu zbiorowego z tego regionu prosze o kontakt
      • Gość: atymi Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 14:57
        Jestem w podobnej sytuacji. Chodzi o kredyt hipoteczny w Getin z MINI%. Szukam grupy poszkodowanych chcących wnieść pozew zbiorowy. Jeśli sprawa jest aktualna- chętnie się podłączę.
        Kontakt: atymi@wp.pl
        • Gość: Ola Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 22:20
          Trochę mnie to dziwi, bo dostałam kredyt w Getinie przez OF i nie mogę nic złego powiedzieć. A też czytałam opinie na forum kredytoym i ludzie dostają normalne warunki.
        • intrest Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 25.09.15, 11:14
          Proszę o kontakt kancelaria@intrest.com.pl
      • Gość: madzia Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 12:33
        jestem poszkodowana i oszukana przez getin bank chetnie przylacze sie do pozwu zbiorowego mieszkam w Sosnowcu
        • Gość: maciej Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.204.9.231.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.02.14, 11:39
          też mieszkam w sosnowcu,i tez jestem oszukany przez getin bank.Chętnie przystąpię do pozwu
          • Gość: EDMUND Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.14, 08:38
            WITAM
            POSZUKUJĘ OSOBY OSZUKANE PRZEZ GETIN BANK I OPEN FINANCE W CZĘSTOCHOWIE
            e.lisiewicz@poczata.onet.pl
          • kfkexpert Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 09.05.14, 21:53
            Gość portalu: maciej napisał(a):

> też mieszkam w sosnowcu,i tez jestem oszukany przez getin bank.Chętnie przystąp
            > ię do pozwu

możesz napisać w jaki sposób Cię oszukali? Ja mam tam kredyt na mieszkanie i po tych opiniach na forum, zaczynam się martwić, że też może być coś nie tak :|
            ps. mozesz mi odpisać na priv all.deraan@gmail.com
        • Gość: Roman Łukaszewski Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.14, 21:08
          Ja również zostałem oszukany przez ten ku...ki bank i też dołączam się do pozwu zbiorowego.
        • iwonakwiat311 Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 27.04.14, 17:07
          Czy można prosić o wzory pism do GETIN BANKU dot. PARETO II. Mój adres iwona311@interaia.eu. Lub podpowiedź jak odzyskać pieniądze. Z góry dziękuję...
          Iwona
      • Gość: misiu Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 17:05
        naprawde? ooo, ciekawe onet
      • maskaarlekina Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 23.01.17, 19:16
        Czy pozew jest w dalszym ciągu aktualny? odzyskała Pani swoje pieniądze?
    • Gość: MIRA Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.eia.pl 04.07.13, 11:02
      Mając 60 lat wcisnięto mi Better Future pod przykrywką IKE , oddano z 4600 zł 690 zł ,chętnie przystąpię do zbiorowego pozwu na te praktyki.
      • kasia-1901 Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 30.11.15, 13:36
        szukam poszkodowanych z woj. lubuskiego okolice Zielonej Góry
    • Gość: master Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.range86-154.btcentralplus.com 03.08.13, 20:06
      szukam poszkodowanych przez getin bank( kredyt hipoteczny)
      okreg katowice
      prosze o kontakt na maila
      master271189@gmail.com
    • Gość: ola02 Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.coig.katowice.pl 17.09.13, 10:58
      Witam, ja też w Sosnowcu w Open Finance zostałam wrobiona- proszę o kontakt - działajmy razem -przyłączę się do pozwu zbiorowego !!!! e-mail: lalunia_pl@interia.pl
      • Gość: edmundi Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.mm.pl 13.03.14, 20:42
        do jakiego pozwu zbiorowego samemu odzyskać kasę trzeba
        e.lisiewicz@poczta.onet.pl
        • Gość: gość Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.centertel.pl 05.04.14, 18:17
          pomagasz Pan wszystkim ludziom, dlaczego nie pomożesz własnej siostrze, która żyje wnędzy i nie tylko, dlaczego nie pomożesz własnej żonie, jesteś człowiekiem o dwóch twarzach ????...........
    • Gość: Ed Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.free.aero2.net.pl 23.09.13, 15:00
      W dniu 04.10.2013r o godz.8.30 rozpocznie się przed Sądem Rejonowym w Ostrowie Wlkp. sala nr.43 postępowanie przeciwko pracownikom Getin Banku w Ostrowie Wlkp. oskarżonym o oszustwo przy pozyskiwaniu klientów do produktu " Kwartalne Zyski" , postępowanie jest jawne , pokrzywdzeni przez Getin Bank i zainteresowani mogą w nim uczestniczyć
      • Gość: Mag Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 19:18
        Jaki jest wynik tego postępowania? Też jestem poszkodowana i nie miałam nadziei , że da się coś zrobić. Jestem z Gdańska, więc nie wiem jak się mają sprawy w Ostrowie.
        Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
        • Gość: EDMUNDI Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.mm.pl 13.03.14, 20:39
          OSZUST ZOSTAŁ UKARANY
          INFORMACJA POD e.lisiewicz@poczta.onet.pl
          • Gość: anitaglot@op.pl Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.jjs.pl 17.03.14, 23:48
            posiadam Plan Regularnego Oszczedzania zalozony w Getin i Better Future w Open Finance co robic
          • Gość: gość Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.centertel.pl 05.04.14, 18:27
            oszustwem to jesteś Pan, w stosunku do swojej siostry i żony, i nie tylko.........................
          • ramzes1960 Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 28.04.15, 18:22
            www.ostrow24.tv/film/7828-pracownicy-banku-przed-sadem.html
        • fajkism Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 16.07.15, 12:44
          WITAM
          Poszukuję osób oszukanych przez GETIN BANK w Jastrzębiu-Zdroju. Proszę o kontakt na meila : fajkism@poczta.onet.pl
          • Gość: kiki Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: 157.25.173.* 23.02.17, 09:24
            Mój adres e-mail: luciomw@wp.pl
    • pracownik-banku Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 04.03.14, 00:32
      Polecam poszukac po forach dyskusyjnych:
      www.forum-kredytowe.pl/tagi/getin-bank.html
      www.banki-opinie.info/getin-bank-f25/
      pewnie znajdzie sie sporo osob
    • iwonakwiat311 Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 27.04.14, 17:13
      Witam!

Mieszkam w Sosnowcu zostałem oszukany przez Getin Noble Bank z Katowic produkt Pareto II . Mój adres mailowy: iwona311@interia.eu
      tel:666-079-161 . Bardzo proszę o podpowiedź ,czy jest możliwość odzyskania pieniędzy i w jaki sposób. Dziękuję. Sławek
      • ciuchy3 Zostałam oszukana przez Getin bank lokata qatro 17.08.14, 10:41
        Przestrzegam przed tym bankiem. Rok temu pani w banku namówiła mnie na lokate 4 letnią QATRO. Po czasie czyli po załozenie tej lokaty weszłam w internet i dowiedziałam sie ze setki ludzi jest oszukanych, Poszłam do banku i powiedzieli mi ze niemoge wypłacic swoich pieniedzy przed 4 latami. Składalam reklamację ale niestety nieodzyskałam pieniędzy. 10 tys straciłam i tyle mi wypłacili. Tyle nerwów straciłam z tym bankiem. Teraz mam nauczkę zeby nie korzystać z takich banków. Teraz tylko mogę tylko informować ludzi żeby nie korzystali z usług GETIN BANKU> Nie zakładajcie tam lokat ani kont.
        • maskaarlekina Re: Zostałam oszukana przez Getin bank lokata qat 23.01.17, 19:14
          co pani wie o quatro? czy pieniądze są gwarantowane?
    • kain67 Mini ratka kredyt samochodowy 09.07.14, 08:16
      Szukam osób ze Szczecina (i nie tylko) oszukanych przez getin na mini ratkę w kredycie samochodowym. Pozdrawiam Robert nr tel. 534224323]:->
    • Gość: nowy dwór maz. Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: 193.24.245.* 29.01.17, 20:51
      krótko, do kredytu dołaczono nam ubezpiecznie :na życie; w getin bank i pożyczke która w kwocie 9000zł została przelana na konto rzekomo tegoż ubezpiecznia,
      w corocznym wykazie nie widnieje owe 9000zł a tylko kwota z comiesięcznych wpłat (272zł) około 18000zł.
      piszą jeszcze w razie rezygnacji wypłaca tylko ok.8000zł
      więc pytanie gdzie 1-wsze i 2=gie 9000 ,
      jeżeli by Państwo sie podjeło pomocą w odzyskaniu kwot,ja chętnie sie podziele kwotą odzyskaną.
    • siostrarcheo Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance 02.02.17, 10:56
      Mój tato padł ofiarą Getin Banku, bardzo dużo straciliśmy, chętnie porozmawiam z kimś na temat
      • Gość: Anna Re: Oszustwa Getin Noble Bank.Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.17, 21:38
        proszę się skontaktować z prawniczką, która mi pomogła - 664350102

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka